Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Τελικά ποιοί εγκλώβισαν τον Πεταλωτή στο κτίριο του ΚΑΠΗ Αργυρούπολης;

- Τραμπούκοι και φασίστες κατά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο;
- Οργανωμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ;
- Απλοί πολίτες που το έμαθαν και πήγαν να εκφράσουν την αγανάκτησή τους;
- Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Όλα όσα διαδραματίστηκαν .........

το βράδυ της Πέμπτης έξω από τα ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, πρέπει να τα δει κανείς από απόσταση και με όση ψυχραιμία έχει απομείνει σε όλους.

Η είδηση του αποκλεισμού του κυβερνητικού εκπροσώπου στο κτίριο που στεγάζει τα ΚΑΠΗ στην οδό Αλεξιουπόλεως στην Αργυρούπολη έγινε γνωστή λίγο πριν αρχίσουν τα βραδυνά δελτία ειδήσεων και σήμανε συναγερμός.

Στην αρχή, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έξω από τα ΚΑΠΗ ήταν ομάδα μελών του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι είχαν αποφασίσει να κάνουν την κινητοποίησή τους.

Το νέο του αποκλεισμού όμως μαθεύτηκε γρήγορα και από εκείνη την στιγμή και έπειτα έξω από τα ΚΑΠΗ Αργυρούπολης άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος κάθε απόχρωσης, κάθε ηλικίας και καθόλου οργανωμένος.

Όποιος βρισκόταν στην περιοχή άκουγε την είδηση που κυκλοφορούσε στόμα με στόμα οτι: "Είναι ο Πεταλωτής στα ΚΑΠΗ. Πάμε να...."

Και οι 300 έγιναν 500 και οι 500 έγιναν χίλιοι. Και φώναζαν τα γνωστά συνθήματα "Κλέφτες, κλέφτες" και "Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από εδώ!"

Όπως η κυρία που άφησε το φαγητό στο φούρνο και έτρεξε να πάει εκεί για να διαμαρτυρηθεί.

Δείτε το βίντεο:



Υπάρχουν και άλλες μαρτυρίες που λένε οτι όταν έφτασε ο κ.Πεταλωτής ήταν δεν ήταν 30 άτομα τα οποία ήταν και δημοτικοί σύμβουλοι που ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Του πέταξαν πέτρες αυγά και αμύγδαλα!



Όπως και να έχουν τα πράγματα το γεγονός οτι οι 30 άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν στην αρχή έγιναν μέσα σε 2 ώρες περίπου 1.000 θα πρέπει να προβληματίσει όλους και κυρίως εκείνους που εύκολα μιλούν για τραμπούκους.

Newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.