Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Επιχορήγηση απο τον Γερουλάνο ζητά ο Κώστας Κόλλιας

Επιστολή στον Υπουγό Πολιτισμού Πάυλο γερουλάνο απέστειλε σήμερα ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων και ζητά την οικονομική ενίσχυση του Δήμου Τριφυλίας ωστε να μπορέσει να ανταπεξέλεθει στο τοπικό πολιτιστικό στοιχείο όπως αναφέρει στην επιστολή του.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Κόλλια αναφέρει:

Κύριε Υπουργέ,

Ο νέος «Καλλικρατικός» μας Δήμος Τριφυλίας, που προήλθε από τη συνένωση έξι Δήμων και μιας κοινότητας στο νομό Μεσσηνίας, έχει μια πλούσια παράδοση σε πολιτιστικά και πνευματικά δρώμενα, με πληθώρα εκδηλώσεων, όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά ολοχρονίς, αναπληρώνοντας το κενό που βιώνουν οι πολίτες μιας επαρχιακής περιοχής έναντι των πολιτών των μεγαλουπόλεων.

Μπροστά στη δεδομένη οικονομική συγκυρία που έχει πλήξει καίρια και το δικό μας Δήμο αποφασίσαμε εφέτος να στηριχθούμε αποκλειστικά στις δικές μας πολιτιστικές δυνάμεις χωρίς την μετάκληση συνόλων έξω από το Δήμο μας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο θ’ αναδείξουμε και το παραγόμενο στο Δήμο μας από μόνους τους συμπολίτες μας πολιτιστικό αγαθό .
Οι φιλαρμονικές μας, τα χορευτικά μας σύνολα, οι χορωδίες μας, τα ερασιτεχνικά θεατρικά μας σχήματα, ο Δημοτικός μας κινηματογράφος, οι πνευματικοί Δημιουργοί του τόπου μας, που συντηρούνται και δημιουργούν με μόνη τη συνεισφορά των φιλοπρόοδων συμπολιτών μας, υπό την αιγίδα και το συντονισμό του Δήμου μας, θα συνθέσουν αυτό το καλοκαίρι ένα λιτό μεν αλλά πολύ ενδιαφέρον πολιτιστικό παζλ, που αναβαθμίζει το πολιτιστικό τοπίο, κινητροδοτεί κι επιβραβεύει τις δημιουργικές επιδόσεις των -νέων κυρίως- συμπολιτών μας.

Παράλληλα με τα πολιτιστικά σημαντικά είναι και τα αθλητικά δρώμενα από ερασιτεχνικά σωματεία του Δήμου μας αλλά και ευρύτερα, όπως αγώνες beach volley, κολυμβητικοί αγώνες στο με μύριες οικονομικές δυσκολίες συντηρούμενο κολυμβητήριο (ολυμπιακών προδιαγραφών), ποδηλατικοί αγώνες κλπ.

Όμως και μ’ αυτές τις προδιαγραφές τα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα δε στερούνται κόστους (ηχητικά, φωτιστικά, μεταφορικά, βασικές υποδομές κλπ) που στη συγκεκριμένη οικονομική συγκυρία είναι δυσβάσταχτο για το Δήμο μας.
Θα είναι όμως άδικο για όσους μοχθούν και δημιουργούν να νιώσουν εγκαταλελειμμένοι.
Γι’ αυτό κι ο Δήμος μας θα συμβάλλει το κατά δύναμη από το υστέρημά του.
Παρακαλούμε όμως και σας στα πλαίσια των δικών σας δυνατοτήτων να στηρίξετε με την επιχορήγησή σας τις εκδηλώσεις των πολιτιστικών μας Συλλόγων.

Με τιμή,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ

6 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΑ ,
    ΒΡΩΜΙΣΑΜΕ..
    ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΕ ΤΙ ΠΑΡΑΛΕΒΕΣ.
    ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕ ΑΤΟΜΑ ΑΡΓΟΜΙΣΘΑ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ..
    ΚΟΨΕ ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ..
    ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΘΕ..
    ΜΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΗΤΑ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΙ..
    ΒΑΛΕ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...
    ΚΟΨΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ-ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΠΕΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΡΕΤΗ-στα λογια-ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΚΡΑΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε καθαριστε την πολη και αφηστε τα λογια.Οπως λεει και πιο πανω φιλος βρωμησαμε!Τι στο διαολο μια βολτα ενας συμβουλος δεν κανει?Ασε τον Δημαρχο ειναι πολις.Τοσα λεφτα δοθηκαν για το συντριβανι και καλητερα να μην το κοιτας σημερα μαζι με τον περιβαλοντα χωρο και την παιδικη χαρα.Η πολη ειναι σε αθλια κατασταση και δυστηχως κανεις δεν ενδιαφερεται.Εισαι και φιλιατρινος δημαρχε τρομαρα σου,δεν μας βλεπεις που σβηνουμε και βυθιζομαστε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολιτισμος κυριε δημαρχε ειναι η καθαριοτητα που σωστα επισηναινεται αληθεια καθε ποτε σκουπιζεται η πλατεια ποσες φορες την εβδομαδα κοβεται η υδρευση γιατι η περιοχη του αγιου γεωργιου δεν καθαριζεται ποτε αν και πληρωνει τα ιδια τελη με την περιοχη της πλατειας τα συντριβανια που κοσμουν τις καρτες γιατι ειναι ακαθαρτα οι καδοι στις παραλιες ειναι συνεχως γεματοι ας λυθουν πρωτα αυτα τα θεματα και μετα ας ασχοληθουν με αλλες εκδηλωσεις χορτασαμε απο κουλτουρα πια και πολιτιστικα αυτου του ειδους δρωμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΛΙΑ? ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΟΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ@@@@ΛΟΥ? 300.000€ ΠΕΡΙΣΗ ΔΟΘΙΚΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΟΣΕΙΣ.. ΤΙ ΝΑ ΠΕΩΤΟΘΥΜΗΘΟ... ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ.. ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΣΗΜΠΑΛΙ !!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΗΚΕΣ ΕΚΔΗΛΟΣΕΙΣ!!!ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΛΙΑ!!ΚΑΝΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΝΧΟ!!ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΡΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΗΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ!! ΠΗΣΤΕΥΩ ΚΥΡΙΕ ΚΟΛΙΑ ΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 300.000€ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΑ.. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΟΣ ΟΙ ΚΗΜΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ!!ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... Ο ΔΗΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 3 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΙΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΥΓΚΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΑΚΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΦΙΣΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΑΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΒΡΟΜΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΙΣΕΤΕ!!!!! ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΤΣΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΜΑΚΑΔΟΡΩΝ!!!!!! ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!ΜΠΗΧΤΕ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΩΣ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΦΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΣΑΤΣΟΝΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΜΑΚΑΔΟΡΩΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.