Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Φιλιατρά Πωλητές ναρκωτικών Αλγερινός, Μαροκινός

Από την Αθήνα έρχονταν ένας Αλγερινός και ένας Μαροκινός προκειμένου να πουλήσουν ναρκωτικά στην περιοχή των Φιλιατρών. Πρόκειται για έναν 32 και ένα 37χρονο, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στα χέρια της Αστυνομίας, μετά από επιχείρηση που έγινε προχθές στην πλατεία των Φιλιατρών, ενώ κατηγορούνται για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών, περί αλλοδαπών και περί όπλων.

Σύλληψη

Το τελευταίο διάστημα αστυνομικοί του ........

Τμήματος Φιλιατρών είχαν την πληροφορία ότι αλλοδαποί βορειοαφρικανικής καταγωγής ξεκινούν από την Ομόνοια στην Αθήνα και περιστασιακά κατεβαίνουν στα Φιλιατρά και προμηθεύουν με μικροποσότητες ινδικής κάνναβης χρήστες ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τριφυλίας.
Επί πολλές ημέρες οι αστυνομικοί είχαν θέσει τους δύο υπόπτους σε παρακολούθηση, ενώ οργάνωσαν επιχείρηση και ένας εξ αυτών προσποιήθηκε τον πελάτη. Λίγη ώρα μετά τις 9.30 προχθές το βράδυ ο αστυνομικός συναντήθηκε μαζί τους και τους ζήτησε να αγοράσει μικρή ποσότητα χασίς αντί 20 ευρώ. Τη στιγμή εκείνη επενέβησαν άλλοι αστυνομικοί και τους συνέλαβαν.

Σε έρευνα που έκαναν βρήκαν και κατέσχεσαν από τους δύο δράστες χασίς βάρους 35,5 γραμμαρίων, 586 ευρώ, 25 δολάρια Αυστραλίας, ένα μαχαίρι μήκους 32 εκατοστών, ένα σουγιά με δερμάτινη θήκη και δύο κινητά τηλέφωνα.
Οι δύο δράστες διέμεναν παράνομα στη χώρα και μετά το σχηματισμό δικογραφίας θα σταλούν στον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας. Την προανάκριση συνεχίζει το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών.

Θάρρος

ΣΧΟΛΙΟ
Είναι το θέμα που διαβάσατε εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.