Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Πέτρος τατούλης: Δεν είναι αξιόπιστα τα συστήματα πυρανίχνευσης που προμηθεύτηκαν οι παλαιές Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις

Περιορισμένων δυνατοτήτων και άρα μη αξιόπιστα χαρακτήρισαν οι διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Δεσινιώτης Δ/κτης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου, κ.α.), τα υπάρχοντα συστήματα πυρανίχνευσης, που προμηθεύτηκαν οι προηγούμενες Νομαρχιακές Διοικήσεις, αφού δεν παρέχουν πλήρη στοιχεία ειδικά για τα μεγάλα συμβάντα.

Η ενημέρωση για την αστοχία .......

των συστημάτων από τους επικεφαλής των Υπηρεσιών της Πυροσβεστικής των ΠΕ Πελοποννήσου έγινε στην Συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας ενόψει της έναρξης της περιόδου πυροπροστασίας, μετά από απαίτηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη.

Ο κ. Τατούλης ζήτησε από τους επικεφαλής των Υπηρεσιών της Πυροσβεστικής των ΠΕ Πελοποννήσου να αναζητηθεί άμεσα λύση με δεομένη την έναρξη της θερινής περιόδου και την αύξηση των μέτρων πυρανίχνευσης στην Περιφέρεια. Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΠΥ, λύση θα προσφέρει το ενιαίο σύστημα πυρανίχνευσης, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα πανελλαδικής κάλυψης και προσφοράς στοιχείων. Για το λόγο αυτό, αλλά και για την αποφυγή του φαινομένου της σύγχυσης των πληροφοριών, αποφεύγεται η χρησιμοποίησή από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες
των παλαιών συστημάτων που προμηθεύτηκαν οι προηγούμενες Νομαρχιακές Διοικήσεις.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ????ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΜΙΖΕΣ???????ΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.αντιλαβου???????ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.