Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ανακοίνωση του Δημάρχου Τριφυλίας για το θέμα με το Ελαιόλαδο άλλης περιοχής σε ταβέρνα της Μαραθούπολης.

Σχετικά με το ζήτημα που ανέκυψε κατά την εκδήλωση ομάδας τουριστών της «DEUTCHE TELECOM» στη Μαραθόπολη, (προβολή ελαιολάδου από άλλες περιοχές της χώρας εκτός Μεσσηνίας) διευκρινίζουμε ότι ο Δήμος Τριφυλίας ουδεμία ανάμειξη είχε στη διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης, πλην της χορήγησης άδειας στο τουριστικό γραφείο για την τοποθέτηση εξέδρας σε κοινόχρηστο χώρο στη Μαραθόπολη, χωρίς καμία άλλη ουσιαστική συμμετοχή.

Είμαστε δε σε θέση να ..........

γνωρίζουμε, ότι ούτε οι αρμόδιοι της «Costa Navarino» είχαν οποιαδήποτε ουσιαστική συμμετοχή στην οργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης.
Η ευθύνη για την εκδήλωση και το περιεχόμενό της ανήκει αποκλειστικά στην τουριστική εταιρεία που συνόδευε το γκρουπ των επισκεπτών.

Είναι αυτονόητο ότι συμμεριζόμαστε απόλυτα τις καταγγελίες του Αγροτικού Συλλόγου και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γαργαλιάνων. Η συγκεκριμένη απαράδεκτη ενέργεια των διοργανωτών της εκδήλωσης προκάλεσε και σε μας την ίδια αγανάκτηση. Η απόφαση και η επιμονή του Δήμου Τριφυλίας για τη στήριξη των τοπικών μας προϊόντων και σταθερή είναι και πιστοποιημένη.

Θυμίζουμε πέραν των άλλων την εκδήλωση που διοργανώσαμε μόλις πρόσφατα από κοινού με την Ένωση Ξενοδόχων και τους παραγωγούς της Τριφυλίας στη «Costa Navarino» κατά το Συνέδριο των Ρώσων τουριστικών πρακτόρων και Δημοσιογράφων.
Σε κάθε περίπτωση το γεγονός αυτό, επιβάλλει σε όλους μας μεγαλύτερη επαγρύπνηση.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ

1 σχόλιο:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ.
    ΔΗΛ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ,ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΥΦΙΛΙΑΣ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΕΔΡΑ........ΔΗΛ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ?.........Η ΔΙΝΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ(ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΕΔΡΑΣ) ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΖΗΤΗΣΗ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ?
    Η ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ Η ΚΟΣΤΑ ΝΑΒΑΡΙΝΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ......ΔΗΛ ΕΣΑΣ ΑΝ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΗΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ? ΤΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ.
    Η Η ΕΞΕΔΡΑ ΣΤΗΘΗΚΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΑΔΙ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ.......
    ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΕΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΕΣΕΙΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΔΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΟΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.