Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Ενημερωτική συνάντηση στα μέσα Ιουνίου

Το πρωτάθλημα του 6ου Ομίλου της Δ' Εθνικής έχει τελειώσει εδώ και δυο εβδομάδες και τώρα είναι η περίοδος των διακοπών. Διακοπές άκρως απαραίτητες μετά από ένα τόσο δυνατό και απαιτητικό πρωτάθλημα σαν αυτό που μόλις πέρασε στην ιστορία. Στα θετικά είναι η ικανοποίηση για την επίτευξη του στόχου που ήταν η παραμονή στην κατηγορία.
Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει ένα .........

διοικητικό συμβούλιο στο οποίο θα αναλυθεί ο συνολικός απολογισμός της χρονιάς.

Στα μέσα του Ιουνίου θα γίνει μια γενική συνέλευση στην οποία η διοίκηση τη ομάδας θα κάνει μια ενημέρωση στα μέλη και τους φίλους της ομάδας για τα οικονομικά και άλλα ζητήματα του συλλόγου.

Στην προεδρία της Εράνης θα παραμείνει ο Βαγγέλης Σταθόπουλος αφού χαρακτηρίζεται ως ο πιο πετυχημένος πρόεδρος της ομάδας.
Η θητεία της παρούσας διοίκησης λήγει του χρόνου το καλοκαίρι ενω δεν αποκλείεται να μπουν δυο - τρεις προσθήκες από άτομα που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον αν προσφέρουν στην ομάδα.

2 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ Η ΕΡΑΝΑΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ..ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ..ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ Κ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ!!ΕΡΑΝΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.