Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ.......


Θα μπορούσαν να ήταν....

Σε πείσμα όλων εσάς που κάνατε σχόλια στο θέμα με τα ΚΑΝΤΗΛΑΚΙΑ σας παραθέτω μερικούς απο τους σημερινούς τίτλους στα κυριότερα blog. Ακούω την γνώμη σας κύριοι ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ( ανθέλληνες)........


Συνελήφθησαν 93 άτομα μέσα σε ένα 24ωρο....
Έκλεψαν εκκλησία στον Κολωνό.......
Επιτέθηκαν σε ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου.........
Αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ΑΤΜ..............
Στο έλεος των ληστών ανήμποροι ηλικιωμένοι.........
Συνεχίζουν τα κυκλώματα την δράση τους στο λιμάνι της Πάτρας.........
Συνέλαβαν ανήλικους λαθρομετανάστες...........
Άρπαξε τα τάματα των πιστών????????.........
8 ΤΙΤΛΟΙ Μ Ο Ν Ο !!!!!!!!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ NEWSBEAST

19 σχόλια:

  1. Πεινανε φιλε μου!!!...εσυ αν πεινας εχεις σκεφτει τι μπορεις να κανεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι λες ρε φιλε των 5΄και 7 δηλαδη πως το βγαλες το συμπερασμα οτι πεινανε εχεις επαφες με αυτους???και ακομη ετσι αν ειναι οταν πειναω κλεβω??πουλαω ναρκωτικα??κανω εμποριο ψυχων???σκοτωνω????οτνα πειναω φιλε μου ζητιανευω η μαζευω χορτα να φαω!!!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ????ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΛΕΦΤΗΣ Η ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ????ΑΛΙ ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΑΛΙ.ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΑΖΕΨΑΜΕ ΟΛΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δελτίο Εγκληματικότητας- Θυέλλης!





    - Άγνωστοι τα ξημερώματα μπήκαν από παράθυρο στην Εκκλησία της Αγ. Φωτεινής στην οδό Καλλιρρόης στον Ν. Κόσμο και απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό από δύο παγκάρια που έσπασαν.

    - Στη Ν. Ζωή Ασπροπύργου συνελήφθησαν έξι άνδρες ΡΟΜΑ, γιατί έκλεβαν ρεύμα από στύλους της ΔΕΗ και με καλώδια το μετέφεραν στον κοντινό καταυλισμό.

    - Στην οδό Ακομινάτου στην Ομόνοια δύο άτομα επιτέθηκαν σε 25χρονη από την Αλβανία και της άρπαξαν τσάντα με λίγα χρήματα και έγγραφα.

    - Στη Ν. Φιλαδέλφεια ένα άτομο επιτέθηκε σε 62χρονη γυναίκα και της άρπαξε την τσάντα.
    ...

    - Στη Δάφνη ένα άτομο επιτέθηκε σε 46χρονη γυναίκα και της απέσπασε την τσάντα.

    - Στον Άλιμο άγνωστος αριθμός ατόμων επιτέθηκε σε 79χρονο άνδρα την ώρα που έμπαινε στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει και του άρπαξαν το ρολόι και τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε.

    - Στον Αγ. Παντελεήμονα δύο άτομα επιτέθηκαν σε 35χρονο άνδρα και του άρπαξαν τσάντα με λίγα χρήματα, έγγραφα και δύο κινητά τηλέφωνα

    - Στη Νέα Ιωνία, στη Λεωφ. Ηρακλείου, δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλλαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν 500 ευρώ.

    - Στην Αθήνα, στην οδό Νίκης, συνελήφθη νεαρός άνδρας από την Αλγερία, γιατί με τη βία αφαίρεσε από αλλοδαπή μία χρυσή αλυσίδα λαιμού.

    - Στην Αθήνα, στην Πλατεία Ομονοίας, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, Αραβικής και Αφγανικής καταγωγής, αντίστοιχα, γιατί με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από αλλοδαπό άγνωστο χρηματικό ποσό.

    - Στη Θεσσαλονίκη, στην οδός Κων/νου Καραμανλή, πέντε άγνωστοι που έφεραν διακριτικά ποδοσφαιρικής ομάδας, με την απειλή κατσαβιδιών αφαίρεσαν από νεαρός Έλληνα, ένα κινητό και ένα ρολόι.

    - Στη Σούδα Χανίων, συνελήφθη Έλληνας, γιατί πυροβολούσε άσκοπα με κυνηγετική καραμπίνα. Στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του, βρέθηκαν 18 κενά φυσίγγια και ένα πλήρες.

    - Στη Δάφνη, τέσσερις άγνωστοι εισέβαλλαν σε σπίτι και με απειλή όπλων, αφαίρεσαν από τους ιδιοκτήτες μικρό χρηματικό ποσό, τιμαλφή και δύο αυτοκίνητα.

    - Στον Εύοσμο, άγνωστος αφού χτύπησε με τα χέρια 37χρονη Ελληνίδα, της αφαίρεσε τη τσάντα της, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα.

    - Μία 46χρονη γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι από πυροβολισμό την ώρα που βάδιζε σε κεντρικό δρόμο της Λάρισας. Έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κοντινό σπίτι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, μαχαίρια, φυσίγγια, αμπούλες αεροβόλου, όμως αεροβόλο όπλο δεν βρέθηκε. Οι άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν την 55χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού, για παράνομη κατοχή όπλου ενώ αναζητείται ο 54χρονος σύζυγός της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φαίνεται ότι ο τίτλος του πατριώτη έγινε εργολαβικός, όλοι οι άλλοι γίναμε ανθέλληνες,,, Ζιγκ Χάιλ,,,
    Αν αυτό δεν είναι φασισμός που συνάδει και κάνει ρίμα με το "ρατσισμός", δε ξέρω τι άλλο είναι!
    Ευγενείς φιλιατρινοί την πατρίδα δεν την αλλώνουν οι ξένοι, εμείς την αλλώνουμε και την πετάμε στα σκουπίδια μαζί με τις αξίες μας και τον ανθρωπισμό μας.
    Προτείνω λοιπόν να λυντσάρετε καναδυό απο αυτούς και να τους κρεμάσετε στην είσοδο της πόλης, έτσι προν ενημέρωση και συμμόρφωση των υπολοίπων, αν σε αυτό έχει καταλήξει η φιλιατρινή κοινωνία και αυτό έχει ανάγκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για το δελτίο θύέλλης :
    αα το "άγνωστος" ταυτίζεται με το αλλοδαπός, τώρα κατάλαβα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο 6.08 συνεχίζει να προκαλεί και να αγανακτεί τον κόσμο που υποφέρει.
    Λοιπόν...
    Δεν είναι θέμα μεταναστών, ΑΛΛΑ το κατά πόσο αντέχει αυτό το βάρος εξαθλιωμένων συνανθρώπων μας η κοινωνία.
    Όσοι μπορούν να έρθουν, ας έρθουν και ας έχουν τη βοήθεια και συμπαράσταση του έλληνα.
    Οι υπόλοιποι δυστυχώς, πρέπει να επαναπατριστούν ΓΚΕ-ΓΚΕ;
    Δυστυχώς η φάρα των "ανθρωπιστών", είναι η πιο απάνθρωπη και άκρα υποκρινόμενη...
    Μου προκαλείτε εμετό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια "βολτα" κύριοι στα διάφορα ιστολόγια να κάνετε και θα δείτε για τι ακριβώς σας μιλάμε...
    "Στραβοί"--"Κουφοί", και οτι αλλο είστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαγκα, 5:58...και μενα σπιτι μου μπηκαν και εκλεψαν..Ελληναρες..τι να κανω...να αρχιζω να πη..αω Ελληνες...εισαι τζαπα μαγκας αυτο φαινεται...αλλα μη χανω τα λογια μου...ας γινει η μικρη μας κοινωνια πρωτα "κοινωνια" και μετα τα κουβεντιαζουμε ολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κατ' επάγγελμα "ανθρωπ-ισμός"
    είναι πολλά τα λεφτά Άρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προσωπικά, δεν μου αρέσει που κάθε πρωί που ανοίγω το παράθυρό μου, αντικρίζω όλα τα χρώματα του κόσμου, εκτός απ΄της πατρίδας μου. Εμείς οι Έλληνες, έχουμε γαλουχηθεί, πως το σπίτι μας είναι χώρος ιερός. Το ίδιο κατ επέκταση και η Πατρίδα μας. Δεν είναι εύκολο να δεχτούμε -συναισθηματικά- πως συνοικούμε με ίση μεταχείριση, με ίδια δικαιώματα, με την επιβολή -ορισμένες φορές- άλλων λαών. Δεν είναι εύκολο να παραδοθούμε στο έλεος των κακοποιών στοιχείων, παρόλο που- τουλάχιστον εμείς οι φιλιατρινοί-, έχουμε ήδη παραδώσει την παιδική χαρά, το κύριο κομμάτι της πλατείας, τα μεροκάματα, κι ίσως κι άλλα που ακόμη δεν είδα, στους "ξένους"!
    Θυμηθείτε την παραβολή του Ασώτου... τον μάζεψε ο πατέρας του, γιατί τον αγαπούσε... Έτσι και μεις οι Έλληνες! Τους δικούς μας τους αγαπάμε και τους συγχωρούμε. Ξεχνάμε τα παραπτώματά τους και τους δίνουμε ευκαιρίες! Όταν όμως ο ξένος κάνει τα ίδια, γεμίζουμε Μίσος, Αγανάκτηση, Θυμό!!! Και δικαίως...
    Γιατί όλοι πρέπει να ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ και γιατί όλοι έχουμε μία πατρίδα. Κι όσο κι αν η παγκοσμιοποίηση προσπαθεί να την καταλύσει, αυτή , είναι η μόνη αλήθεια!!!
    Αλήθεια την οποία αναδεικνύουν με τη στάση τους οι αλλοδαποί.
    Στη μεγάλη πλειοψηφία τους -για να μην είμαι απόλυτη- βρίσκονται σε ΑΜΥΝΑ. ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ!!! Ο σκοπός τους είναι η επιβίωση και όχι η ποιότητα ζωής. Διαφοροποιός παράγοντας, που ενισχύει τη στάση άμυνας που λέγαμε προηγουμένως...
    Μόνο που οι Έλληνες βρισκόμαστε στην ιστορική κατα τους μελλοντολόγους φάση, που πασχίζουμε για την δική μας επιβίωση. Και δεν γίνεται ταυτόχρονα να είμαστε φιλάνθρωποι!!! Εξάλλου, οι φιλανθρωπίες είθιστε να πραγματώνονται από περισεύματα μεγαλων κυριών...ή κυρίων που προηγουμένως έχουν "καβατζώσει"και τα τρισέγγονά τους , όχι με το μόχθο τους πάντως!
    Τέλος πάντων, ένα ξέρω . Πως κάθε σπίτι, κάθε τόπος, κάθε λαός, έχει να επιδείξει και καλά, και κακά! Η ισορροπία, ή η αναδειξη του ενός ή του άλλου, έγκειται στις ισχύουσες συνθήκες!!!
    Οι ξένοι δεν ήρθαν τώρα στην Ελλάδα. Αρκετοί από αυτούς έχουν αναδειχθεί κι όλας... Απλά τώρα που η Ελλάδα βάρυνε, αντιλήφθηκε πως έχει περιττό φορτίο!!! Όπως έχουν περιττό φορτίο οι δημόσιες υπηρεσίες, οι Εταιρίες, η ζωή μας όλη...
    Το αν δεν χωράμε είναι ένα άλλο θέμα... τόσο απλό, όπως το δεν χωράνε τα ρούχα στην ντουλάπα μου. Κι όμως, η πλειονότητα των Ελληνικών σπιτιών, έχει αυτό το πρόβλημα!
    Βέβαια, ο κάθε νοικοκύρης, την πληρώνει την υπερκατανάλωσή του και μάλλιστα με τόκους. Ο κάθε Manager όμως της πατριδούλας μας που μάλλιστα εμείς τον επιλέξαμε, εμείς τον διορίσαμε και εμείς τον πληρώνουμε -καθότι υπάλληλός μας- δεν θάπρεπε με τα ουσιαστικά και τα τυπικά του προσόντα να ξέρει πόσα ρουχα χώρανε στη ντουλάπα? δεν θάπρεπε να οριοθετήσει την προσέλευση των αλλοδαπών στη χώρα?
    δεν θάπρεπε σαν μορφωμένος άνθρωπος να ξέρει πως η πίεση, η σαρδελοποίηση, οδηγούν σε φαινόμενα έκλυσης ηθών και εγκληματικότητας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΣΟΙ ΚΟΒΩΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΑΞΕΛΕΚΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ,ΑΣ ΨΑΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ Κ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ ,ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΥ.
    ΛΕΕΙ-ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΦΙΜΩΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ,ΠΝΙΧΤΩΝΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ,ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΑΛΗ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΙΕΣΤΕΥΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
    http://peripatris.blogspot.com/2011/04/blog-post1681-html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ...Έφτιαξαν πόλεις, μέσα στις πόλεις. Τις ονόμασαν villas miserias, πόλεις της μιζέριας. Εκεί πότιζαν τον κόσμο κοκαΐνη, επεξεργασμένη με χλωρίνη και ασβέστη και άλλα ναρκωτικά της μιας δόσης, που παρουσιάστηκαν εν αφθονία άξαφνα, όταν ο εφιάλτης είχε αρχίσει. Ήταν περήφανος λαός οι Αργεντίνοι, όπως και οι Έλληνες και δεν είδα μάνες στην Αργεντινή να πουλάνε τα παιδιά τους, όπως γίνεται στο L.A. από το 1960. Είδα όμως ανθρώπους να χάνουν τα πάντα και στο τέλος τη ζωή τους, όταν δεν υπήρχε τίποτα να δώσουν, όσα δεν πήραν οι τράπεζες τα πήραν οι έμποροι. Ο κόσμος έπρεπε να αποχαυνωθεί, να μην αντιστέκεται. Να πεθαίνει με τη μιζέρια του. Γι' αυτό έβγαλαν έτσι αυτές τις ψευτοπόλεις. Έπνιγαν εκεί την οργή και την δυστυχία τους.


    Γι αυτό και εξάλλου η προ-μελετημένη υποβάθμιση του κέντρου της Αθήνας και η μαζική προώθηση και πώληση των ναρκωτικών, μέχρι όπως μαρτυρείται και από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό από ανθρώπους που έχουν και είχαν ανέκαθεν στενές επαφές με την ζούγκλα των ιδιωτικών καναλιών, κυβερνητικά στελέχη, πολιτικούς, μεγαλοδικηγόρους, βιομήχανους και ανθρώπους γενικότερα που εξυπηρετούν μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες. Ημερησίως στο κέντρο της Αθήνας πεθαίνουν περίπου 140 άνθρωποι, κυρίως μετανάστες από ναρκωτικά νοθευμένα.


    Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο εύκολα σώπαιναν όλοι οι ενοχλητικοί.

    ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ...Έβλεπες ανθρώπους αποφασισμένους για όλα. Άνθρωποι που δεν έμοιαζαν πλιατσικολόγοι. Ακόμα και μεσήλικες, σίγουρα πολλοί είχαν οικογένειες. μου έκανε εντύπωση. Έβγαιναν και συγκρούονταν με ότι έβρισκαν. Ξύλα, πέτρες. Από την άλλη η αστυνομία ήταν πάνοπλη, με αντλίες, πλαστικές σφαίρες, δακρυγόνα. Ήταν αδύνατον να τους συγκρατήσουν. Είχες να κάνεις με ανθρώπους που τους πήρες το σπίτι τους και το χαμόγελο τους. Όχι, ούτε μια στιγμή δεν τους χαρακτήρισα «τρομοκράτες». Θα ήταν άδικο. Φαντάσου να υπηρετείς το Law and Order και να μη μπορείς να κρύψεις την συμπάθεια σου για αυτούς που ίσως από τις τηλεοράσεις θα τους χαρακτήριζες αλλιώς. Ήθελαν τη χώρα τους πίσω. Έβγαιναν με Αργεντίνικες σημαίες και απαιτούσαν να φύγουμε.


    Στην Ελλάδα συμβαίνει και το εξής: τα πετρέλαια στο Αιγαίο επιθυμούν να τα εκμεταλλευτούν πλήρως και μόνο οι Γερμανοί, ώστε κατ' αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίσουν την κυριαρχία τους και επιτέλους να βγούνε νικητές από έναν παγκόσμιο πόλεμο έχοντας ήδη δημιουργήσει 2 και χάνοντάς τους. Τον 3ο αυτόν, μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε ως οικονομικό πόλεμο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παρακαλω να σβησετε το προηγουμενο σχολιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κ.κ. Ανώνυμε των 7.23 ....Το μόνο εύκολο,θα ήταν αυτό.Με ενα κλικ και παει.Αλλά δεν θα ήταν φίμωση της ελευθερίας του λόγου και των Μπλοκ που αντιπροσωπεύουμε?
    Τα σχόλια δικά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαλακιες....δυστυχως θεωρουμε Δημοκρατια οτι βασανισε το λαο μας για σειρα ετων...μπραβο Δημοκρατη μου αστα ολα ...δωσεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ανωνυμε των 10 και43 δημοκρατια θεωρουμε την ελευθερια του λογου πανω απο ολα κατι το οποιο εσυ δεν σεβεσε με αυτο που ζητας.τι σε ενοχλησε και ποιον προσεβαλε το αιμα τιμη χρυση αυγη????δεν σε ενοχλησε το αναρχικος???αυτος που δεν πιστευει και δεν σεβετε καμια αρχη???δεν σε ενοχλησε κανενας συνδικαλιστης που ειναι η αιτια της διαλυσης της βιομηχανιας μας???δεν σε ενοχλησε κανενας δημοκρατικος πολιτικος απο αυτους που κυβερνησν την μεταπολιτευση????αυτη ειναι η δημοκρατια σου??η ψευτοδημοκρατια της μεταπολιτευσης????δηλαδη δεν βασανισεζαι τα τελευταια 37 χρονια????ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ...Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.ΒΛΕΠΕ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΡΩΣΙΑ ΚΙΝΑ ΚΟΡΕΑ ΚΛΠ.ΞΥΠΝΑ ΚΥΡΙΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΣΕΝΑ...............ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΟΤΙ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ.(ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ) ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. [ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σωστός ο 1.38!
    Άντε μπράβο, μας έφαγε η υποκρισία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.