Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ετοιμάζουν κράξιμο οι μικροπωλητές στον Δήμαρχο Καλαμάτας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Κράξιμο ετοιμάζεται να φάει από μικροπωλητές και ίσως και από πολίτες ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας αν επισκεφθεί την πόλη μας ανήμερα του Αγίου Χαραλάμπους μαζί με τους άλλους επισήμους.

Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε -μέσω τρίτου- από κάποιον μικροπωλητή από αυτούς που έχουν ήδη στήσει τους Πάγκους τους για το πανηγύρι του πολιούχου μας, ο Νίκας ανήμερα του Αγίου Χαραλάμπους που αναμένεται να έρθει σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα φάει κράξιμο από τους μικροπωλητές για την κατάργηση του πανηγυριού της Υπαπαντής στην Καλαμάτα.
Και το κράξιμο δεν θα είναι ένα ...........

απλό ΟΥΥΥΥΥΥΥ....
Θα περιέχει πολλά Γαλλικά... Για πολύ κράξιμο....

Εμάς η απορία μας είναι μία και μοναδική. Ο Νίκας στην απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου το πανηγύρι της Υπαπαντής υποβαθμίζει την γιορτή αλλά και την πόλη. Ένα πανηγύρι διάρκειας με το ζόρι μιάμισης μέρας!!!!!
Με τι μούτρα αλήθεια θα έρθει ο Δήμαρχος του "Κολωνακίου" σε μια πόλη που το πανηγύρι της κρατάει 5 μέρες και θα έχει υποβαθμιστεί τόσο πολύ (με βάση αυτά που πιστεύει Νίκας); Δεν θα του πέσει η υπόληψη;
Αυτός είναι "δήμαρχος του Κολωνακίου". Του αφάν γκατέ που εκπροσωπεί ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας Γιώργος Λαγανάκος... θα έρθει στο πανηγύρι των Φιλιατρών;
Ντροπή Δήμαρχε του "Κολωνακίου"...

3 σχόλια:

  1. νροπη στους νταβατζηδες των μικροπωλητων που πουλανε τις θεσεις στους υπολοιπους προς 400 ευρω ενω ο δημος εισεπραξε μονον 100.ντροπη στον δημαρχο φιλιατρων που τους καλυπτει τους αβανταρει και τους υποθαλπτει.ντροπη στις ιστιοσελιδες που δημοσιευουν οτι τους υπαγορευσουν οι νταβατζηδες του πανηγυριου.(αν γνωριζατε περι ποιων προκειται θα το βουλωνατε φτηνιαρικα παπαγαλακια)μπραβο στον δημαρχο καλαματας που σταματησε την αλητεια τους και δεν τους επετρεψε να αρπαξουν τις 100.000 ευρω που αρπαξαν περυσι απο το πανηγυρι τις καλαματας.εκβιαστες των μικροπολητων συμορια μαφιοζων, αυτοι ειναι κυριοι των σωματειων, αγαπητοι φιλιατρινοι που τους ανεχεσται ολοι στα φιλιατρα και δεν τους περνετε με τα γιαουρτια και τις κλωτσιες.ειστε ολοι συνενοχοι ολοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άνθρωποι του μεροκάματου είναι ρε κοπρόσκυλο.
    Ξερεις τι ειναι το μεροκάματο ρε κοπρίτη;
    Ανθρωποι που τους τρώει το κρύο η βροχή και η παγωνιά τον χειμώνα και η υπερβολική ζέστη το καλοκαίρι. Και αυτό γιατι; Για να βγαλουν 5 δραχμές και α πάνε στις οικογένειες τους και να ζήσουν με αξιοπρέπεια.
    Αυτοί ειναι οι μικροπωλητές ρε κοπρόσκυλο. Αυτοί είναι ρε χαλβά.

    Από την πρωτη μερα λειτουργίας του το Φιλιατρά News είναι στο πλοευρό των πολιτών. Των απλών και κατατρεγμένων πολιτών για την ακρίβεια και όχι με τα διάφορα λαμόγια των κομματικών γραφείων.

    H ομάδα Διαχείρισης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κυριοι της διαχειρησης ανθρωποι του μεροκαματου ειναι οι απλοι μικροπωλητες που οντως τους τρωει η παγωνια τον χειμωνα και η υπερβολικη ζεστη το καλοκαιρι αλλα μαζι με ολα αυτα τους τρωνε και τις σαρκες τα θηρια που λεγονται προεδροι ,γραμματεις και φαρρισσαιοι των συνδικαλιστικων τους οργανων τους οποιους στο ονομα του εντιμου μικροπωλητη εσεις υπερασπιζεστε με σθενος.και εσεις γνωριζετε καλα και τα εργα και τις ημερες τους.αφηστε λοιπον την αβανταδορικη τακτικη σας εκτος και αν δεν γνωριζετε πραματικα.αν λοιπον δεν γνωριζετε δεν δικαιουστε να τους υπερασπιζεστε γιατι το μονο που καταφερνετε ειναι να κανετε αυτη την συμπαθητικη ταξη των μικροπωλητων να υποφερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.