Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

«Κλειστά» στις 4 και στις 7 Φεβρουαρίου όλα τα φαρμακεία

Kλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί. Το διοικητικό συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) αποφάσισε 24ωρες πανελλαδικές απεργίες την Παρασκευή 4 και τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, ενώ την Τετάρτη 9 του μηνός θα συγκληθεί γενική συνέλευση του ΠΦΣ, προκειμένου να αποφασίσει τη συνέχιση και την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Οι φαρμακοποιοί της Αττικής θα ........

πραγματοποιήσουν 24ωρες απεργίες την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, τη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 του μηνός. Επίσης, όπως έγινε γνωστό, οι φαρμακοποιοί της Αττικής σταματούν από την 1η Μαρτίου τη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους των Ταμείων που δεν είναι συνεπή στις οικονομικές τους υποχρεώσεις….

Oπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση του ΦΣΑ, η μετάθεση της ημερομηνίας από την 1η Φεβρουαρίου στην 1η Μαρτίου έγινε ώστε να μη θεωρηθεί ότι η κίνηση αυτή γίνεται αποκλειστικά και μόνο για να πιεστεί το Yπουργείο Υγείας για το πρόβλημα που έχει προκύψει με το προς κατάθεση νομοσχέδιο.

Οι φαρμακοποιοί του Πειραιά αποφάσισαν να συμμετάσχουν και αυτοί στις απεργιακές κινητοποιήσεις του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, ενώ την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου θα συνεδριάσουν εκ νέου, προκειμένου να λάβουν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.