Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Παρουσίαση του συνδυασμού «Νέα Δημοτική Αρχή» στη Ζαχάρω

Τους υποψήφιους του συνδυασμού του παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχάρως -Φιγαλείας, Κώστας Αλεξανδρόπουλος, διευθυντής του Ψυχιατρικού Τομέα του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Σε συγκέντρωση ετεροδημοτών του, ο κ. Αλεξανδρόπουλος, έκανε λόγο για στους στόχους του προγράμματός του σε κάθε τομέα ξεχωριστά, ωστόσο πριν από την αναλυτική αναφορά του τόνισε πως «πρέπει να γίνουν στον Δήμο ριζικές αλλαγές στον τρόπο συμπεριφοράς εκπροσώπων του Δήμου, καθώς τα τελευταία χρόνια - όπως τόνισε- κάποιοι από αυτούς δεν μας κάνουν περήφανους».

Στη συνέχεια ανήγγειλε πως σε ..........

περίπτωση εκλογής του θα συγκροτήσει συμβουλευτικό όργανο στον Δήμο στο οποίο θα συμμετάσχουν φορείς ετεροδημοτών, και το οποίο θα συμβάλλει όχι μόνο στην αντιμετώπιση προβλημάτων της καθημερινότητας, αλλά και στα θέματα ανάπτυξης της περιοχής.

Ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης υπάρχει, είπε ο κ. Αλεξανδρόπουλος, και προβλέπει την ήπια τουριστική ανάπτυξη γύρω από αρχαιολογικούς χώρους (Πύλος, ναός του Επικούρειου Απόλλωνα, το Αρχαίο Λέπρεο), αλλά και την εκμετάλλευση των ιαματικών λουτρών του Καϊάφα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ο Σπήλιος Κάρτας, συγγενής επτά νεκρών στις πυρκαγιές του 2007, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.