Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Η δηλωση Κόλλια για την συστράτευση Τσίγγανου

Οι συνεργάτες μου και εγώ χαιρετίζουμε την δήλωση του κ. Παναγιώτη Τσίγγανου για την στήριξη και την συστράτευση με το συνδυασμό μας: Τριφυλία – Ισόρροπη Ανάπτυξη, ως πράξη σωφροσύνης και γενναιότητας. Είναι προφανές ότι το μήνυμα ενότητας που εκπέμπει ενισχύει τις προοπτικές νίκης του συνδυασμού μας προς όφελος του νεοσύστατου Δήμου Τριφυλίας και των συμπολιτών μας.

Χαίρομαι που η δημόσια πρόσκλησή μου βρήκε θετική ανταπόκριση.
Είναι αυτονόητο πως η πρόσκλησή ......

μας προς τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου για αγωνιστική συμπόρευση χωρίς ιδεολογικές αγκυλώσεις και προσωπικές περιχαρακώσεις παραμένει σε ισχύ.
Πεποίθησή μου είναι ότι όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα.

8 σχόλια:

  1. kollia mazepse ton tsiggano gia na mikrineis thn diafora alla k pali na ksereis oti den prokeitai na vgeis dhmarxos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΞΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΙΑΣ 55%,ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ 35%,ΚΟΥΚΟΥΜΗΣ 10%,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποκλειστικό σε αυτή την φάση Δεν μπορεί να υπάρχει. Δεν μπορεί να διασταυρωθεί.
    Θα βγουν τα αποτελέσματα το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου. Μην ανησυχείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΛΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΕΞΩ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
    ΕΞΩ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτοσ ο μαγκασ 11¨36 πρωτρεχει πολι........φιλε μην διαζεσαι...τα γκαλοπ κρατατα για την παρτυ σου..μην ριχνεισ σταχτυ στα ματια του κοσμου..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ....ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ Τ.Ο!!ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ.ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ!!ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΟΙΑΣ ΜΑΣ Η ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ;ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;EINAI MEXPI TΩΡΑ ΣΩΣΤΟΙ ΣΤΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ;EXΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ;........κ.λ.π ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.