Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Φόλες σε αδέσποτα σκυλιά στην πλατεία Φιλιατρών

Αγαπητοί αναγνώστες είμαι εξοργισμένος με κάτι που έμαθα σήμερα.
Προχθές το βράδυ κάποιοι (δεν θέλω να σκέφτομαι ότι είναι συμπολίτες μας) έριξαν φόλες στην πλατεία της πόλης με αποτέλεσμα να ψοφήσουν αδέσποτα σκυλιά.
Ψυχούλες που δεν το επέλεξαν εκείνα να γίνουν αδέσποτα αλλά κάποιοι καλοί άνθρωποι που τα πήραν μικρά, εκείνα μεγάλωσαν και έπιαναν χώρο στο σπίτι τους.
Ίσως να τα βαρέθηκαν κι όλας και τους έδειξαν την πόρτα της εξόδου από το σπίτι και την οικογένεια που μέχρι εκείνη την στιγμή αποτελούσαν κομμάτι της.

Ανθρώπους να τους αποκαλέσουμε... ;;;
Κτήνη να τους αποκαλέσουμε... ;;;;
Αρρωστημένα μυαλά να τους αποκαλέσουμε... ;;; Έριξαν στην πλατεία κομμάτια κρέας (προφανώς) στα οποία είχαν τοποθετήσει δηλητήριο, με αποτέλεσμα περισσότερα από 2 - 3 ενδεχομένως και περισσότερα σκυλιά να πεθάνουν αβοήθητα.
Μέσα σε αυτήν την κατάσταση κάποιος .........

συμπολίτης μας ο Γιώργος (δεν θα πούμε το όνομα του για ευνόητους λόγους) κατάφερε και βρήκε μια ένεση ατροπίνης για να σώσει ένα σκυλάκι που ψυχοραγούσε. Δυστυχώς ούτε αυτό σώθηκε τελικά.

Το αποτρόπαιο αυτό θέαμα (όπως μάθαμε) το είδε κάποια επισκέπτης της πόλης μας η οποία τυχαίνει να είναι μέλος της Φιλοζωϊκής εταιρίας Ηλιούπολης Αθηνών, έπαθε σοκ και άρχισε να τραβάει φωτογραφίες με το κινητό της προφανώς για να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση που βίωσε.

Σε σχετικό θέμα στο Facebook εχει αναρτηθεί η απάντηση της ιδιαιτέρας του Δημάρχου Φιλιατρών κυρίου Άλκη Ξύγκα, αρνούμενη κάθε σχέση του Δήμου με το συμβάν.
Να δουμε τι είπε η κα Αλεξανδροπούλου στην φιλοζωϊκή εταιρία Ηλιούπολης:

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ)
(ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ "ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ" ΑΚΟΥΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!)

"ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΡΟΝΙΟ ΕΔΩ, ΟΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΖΩΪΚΕΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΑΓΚΩΣΑΝΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ Η ΕΝΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ; ΤΟΣΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ;; ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ! ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΛΥΣΕΙΣ, ΕΧΕΤΕ; ΑΝ ΕΧΕΤΕ, ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ!! ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥΣ "ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ... ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ;; ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ: ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΪΚΕΣ, Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ, ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΔΗΜΑΡΧΟ;;ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ; ΕΛΕΙΠΕ ΕΞ'ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ, ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΚΑΝΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΑΣ, ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!"


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φερόμενη ως δήλωση της κυρίας Αλεξανδροπούλου έχει αναρτηθεί στο Facebook
Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία με το photoshop.

64 σχόλια:

  1. Αυτη ειναι η παιδια που δινουν οι Φιλιατρινοι στα παιδια τους!!!!!!!

    Συγχαρητηρια για την απαντηση της Κας ιδιετερας....
    Μηπως να βαλουμε φολες και στους μεταναστατες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε κάποιο blog είδα τίτλο ΚΤΗΝΗ κλπ κλπ.

    Διαφωνώ με τον τίτλο που διάβασα.
    Το αν ένας ή δυο έκανα αυτήν την ενέργεια δεν σημαίνει ότι όλοι οι Φιλιατρινοί μας είμαστε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1η φόλα. Σε αυτούς που - όπως πολύ σωστά επισημάνθηκε - τα έκαναν αδέσποτα.
    2η φόλα. Σε αυτούς που επέλεξαν αυτόν τον τρόπο να λύσουν το "πρόβλημα".
    3η φόλα. Στην κυρία ιδιαιτέρα του Δημάρχου, γιατί με την αγένεια της διόγκωσε το πρόβλημα. Δεν μιλάνε έτσι κυρά μου, και μάλιστα όταν έχουν και άδικο. Η πλατεία και η επιτήρηση της ανήκει στον Δήμο, όσον αφορά τα θέματα καθαριότητας, κακογουστιάς, ζώων, κλπ. Εσείς προσέχετε και αν διαπιστώσετε ότι τα αδέσποτα ενοχλούν, φωνάζετε τον μπόγια ή την Πυροσβεστική, τόσο δύσκολο είναι?
    4η φόλα. Στον κύριο Gio, που τα έβαλε συλήβδην με όλους τους Φιλιατρινούς. Δεν μας λές και την καταγωγή σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν μας υπογραψεις το σχολιο σου θα σου πω και εγω απο που καταγωμαι.........μια ζωη στα τοπικιστικα!!!!

    Για να σας δω ενυπογραφα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η παιδια που δινουμε στα παιδια μας ειναι πολυ ανωτερη απο αυτη που εσεισ ενοειται.πιαστηκατε απο μια κουβεντα και στο facebook γινεται τησ ποπης απο το βρισημο και μετα μου λετε για παιδια.
    εσεισ τη παιδια εχετε,η νομιζετε οτι ειμαστε εναντιον των ζωων,σιγουρα οποιος το εκανε θελει σκοτωμα και κρεμασμα,αλλα δεν φταιει ο δημος φιλιατρων η ο δημαρχος .καποιος ανοητοσ συμπολιτησ μας το εκανε και δεν μπορειτε να μας βριζετε ολη την πολη για ενα ηλιθιο.ελεος

    βασιλης κιτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ με το σχόλιο της Admin Team, επειδή κάποιοι αποφάσισαν να σκοτώσουν τα καημένα τα ζώα δεν πρέπει να βάζουμε όλους τους Φιλιατρινούς στην ίδια κατηγορία. Εγώ έμαθα και διάβασα και στο facebook ότι κάποιοι έδωσαν ατροπίνη σε κάποιο από τα ζώα που ακόμα ζούσε και το φρόντισαν. Αυτοί Φιλιατρινοί δεν είναι? Επειδή υπάρχουν οι ασυνείδητοι που βάζουν τις φόλες, δεν θα το χρεωθεί μια ολόκληρη πόλη!

    Ε.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτος που το κανε τι ηταν???
    Φιλιατρινος
    και ας πουμε αυτος ειναι ενας...
    οι τοσοι που επιναν-ετρωγαν εκει στο σημειο τι εκαναν ΑΔΙΑΦΟΡΙΣΑΝ.........αυτοι τι ηταν ???

    Αυτοι δεν μεταδιδουν αδιαφορια και ωχ αδερφισμο??

    Και πριν μιλησετε για την καταγωγη μου παλι να σας πω οτι κατι τετοιες συμπεριφορες με κανουν και ντρεπομε που ειμαι απο τα Φιλιατρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα κύριε???? Gio, εσύ αναφέρθηκες τοπικιστικά, και "σταύρωσες" μια ολόκληρη πόλη, θα μας βγείς και θιγόμενος τώρα?
    Γεώργιος Φιλιατρινός του Κωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε???? Φιλιατρινέ Gio, δηλαδή θεωρείς ότι αυτό έγινε μέρα με την πλατεία γεμάτη απο κόσμο? ΕΛΕΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όσο για το αν ντρέπεσται που είστε Φιλιατρινός, και εμείς το ίδιο αισθανόμαστε για εσάς. Μια απλή μεταδημότευση ειναι. Μπορείτε να γραφτείτε στον δήμο - ας πουμε - Κυψέλης, όπου εκεί τα κανουν σουβλάκια, στο δήμο Βόλου όπου τα κρεμάνε στα δένδρα, κλπ, κλπ. Εκείνο που δεν ξέρω ειναι απο που πηγάζει η σιγουριά σας ότι την συγκεκριμένη πράξη την έκανε Φιλιατρινός, μήπως γνωρίζετε κάτι παραπάνω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μόνο ψυχοπαθείς μπορούν να σκοτώνουν ζώα και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο...θά πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας, αυτός ή αυτοί που το έκαναν δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εσυ ειδες πολους εκει γυρω?,η ακουσες οτι ηταν.
    και λυσε μου μια απορια τη μπορουσαν να κανουν οταν τα σκυλια ειχαν φαει τη φολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χαραλαμπε εχεισ απολυτο δικιο,αλλα πως μπορουμε να ξερουμε ποιοι ηταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. προσωπικά θλίβομαι ιδιαίτερα, γιατι πέρυσι τέτοια εποχή στην πλατεία τάϊζα μερικά υπέροχα αδέσποτα σκυλάκια, θα συνεχίζω πάντα να πιστεύω ότι τα ζώα είναι οι καλύτεροι φίλοι των ανθρώπων και να θλίβομαι για την ατιμωρησία των δήθεν ανθρώπων που προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε Gio, δείτε μια αναδημοσίευση απο την zougla, τώρα. Δεν την παραθέτω ολόκληρη μπορείτε να την διαβάσετε αν θέλετε και μόνος σας.
    «Κύριοι πρόεδροι των ΚΤΕΛ,
    Με οργή και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε τους πρόσφατους και επώδυνους θανάτους ζώων συντροφιάς (σκύλων) από ασφυξία και θερμοπληξία κατά την διάρκεια της μεταφοράς τους μέσα στο χώρο αποσκευών λεωφορείων ΚΤΕΛ Σύμφωνα με την καταγγελία, ένα από αυτά τα ζώα έκλαιγε καθ΄ όλη την διάρκεια του ταξιδιού μέχρι που πέθανε, αλλά ο οδηγός αρνήθηκε να ανοίξει τη μπαγκαζιέρα και συνέχισε κανονικά το ταξίδι, που είχε τραγικό επίλογο"
    Μήπως και αυτός ο οδηγός ήταν Φιλιατρινός????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πραγματικά λυπηρό και απλά λυπούμαστε που υπάρχουν κάποιο ασυνείδητοι, στο χέρι σας ειναι να προστατέψετε τα έμβια όντα που ζούν κοντά μας. Αποδεικνύεται ότι το ΜΕΓΛΑΥΤΕΡΟ θηρίο τελικά είναι ο άνθρωπος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παιδια μη τσακώνεστε Κυπαρισσίος το έκανε....
    Αυτοί εξάλλου δε φταίνε για όλα.

    Και για να μιλήσουμε και λιγο σοβαρα κάντε μια βολτα στην πλατεία και θα μάθετε ποιος το έκανε.

    Τίποτα δεν μένει κρυφό ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Aναρωτιέμαι: ήταν τόσο ανέφικτο να βρέθει ένα καταφύγιο γι αυτά τα ζώα;Αλλά θα μου πεις..τώρα το θυμήθηκες και συ να ξεσπαθώσεις που o κόμπος έφτασε στο χτένι;τόσον καίρο πού ήσουνα;Aλλά εγώ δυστυχώς,είμαι ο τελικός αποδέκτης της ελλειπούς διαχείρησης αυτού του τόπου και του ωχαδερφισμού των αρμόδιων φορέων και δουλειά μου δεν είναι να λαμβάνω αποφάσεις άλλά να ξυπνάω συνειδήσεις.Προφανώς,κανένας δεν προέβλεψε τον παράγοντα οργή και ό,τι αυτή συνεπάγεται..Σίγουρα φταίμε όλοι γι αύτην την κατάντια..Το θέμα όμως είναι να σταματήσει αυτή η αποσύνθεση πριν καταλήξουμε όλοι πυξ-λαξ έξω απ'την "φρουτιέρα"...στο περιθώριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ "ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ" ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΠΟΥ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ....ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ....ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΕ....ΜΠΑ!!! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....
    ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΩΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Κ.ΤΣΑΦΑΡΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ...ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ Ο Κ.ΓΚΟΤΣΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ...ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΟΝ Ο.Φ.Α!!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Κ.ΛΟΥ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΥΤΟ ΣΟΥ.....???? Ή ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ο δημος θα μπορουσε να ειχε μεριμνισει σε συνεργασια με εναν κτηνιατρο για στειρωση αυτων των ζωντανων στην αρχη και οταν ακομα δεν ειχαν ε3απλω8ει.οσον αφορα αυτον τον καραγκιοζη που το εκανε του ευχομαι να την πα8ει με τον με τον ιδιο τροπο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. lupamai eilikrina gia thn kuria auth h opoia kakoproereta parousiase thn sinomia opws auth ithele.milisame gia polu wra.k ths eipa oti fusika k katadikazoume thn apotropea auth praksh.oti o dimarxos ekane oti borouse gia na voithisei kapoia apo ta skulia apla den mporoume na kseroume poios einai o enoxos.h kuria vevaia parousiase opws ithele thn sinomilia mas.eilikrina lupamai.k den mporeite na me katigorite emena gia thn paidia mou.
    enhmerotika exw 9 skulia...se kamia periptosh den tha epenousa auton pou erikse tis foles.
    vicky alexandropoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. lupamai gia ta sxolia sas..poios exei paidia fainetai...
    vicky alexandropoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑMOΓΙΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ.
    ΦΤΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αν απαιτήσω να σταματήσει η βλακεία σου βλάκα Ανώνυμε 9:52 μ.μ. θα ζητήσω πολλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. << Δουλεια δεν ειχε ο διαβολος πηδαγε τα παιδια του>>Τα εχουμε λυσει ολα τα προβληματα, και το μονο που μας εχει μεινει ειναι τα αδεσποτα και οι φολες!Η κυρια της φιλοζωικης γιατι δεν πηγε στο χασαπη να τους παρει λιγο κρεατακι και μετα να τα παει σπιτι της.Μας τα εχουμε κανει τουμπανο φιλοζωοι,οικολογοι,αντιρατσιστες και καθε λογεις φρουτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΡΟΝΙΟ ΕΔΩ, ΟΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΖΩΪΚΕΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ, "

    "Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ, ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΔΗΜΑΡΧΟ;;"


    Θα επρεπε να ξερετε κυρια Αλεξανδροπουλου οτι βαση του νομου 3170 οι ΔΗΜΟΙ ειναι υπευθυνοι για τα αδεσποτα και θα επρεπε να ειχατε φροντισει να υπαρχει ενα σωματειο οπου με τη βοηθεια τη δικη σας θα στειρωνε και θα περιθαλπτε, θλεω να πιστευω οτι υπαρχουν ανθρωποι εκει που θελουν να ασχοληθουν, μη ψαχνετε για αλλες φιλοζωικες που δεν ανηκουν στο Δημο σας!

    και αφηστε την...παιδεια απεξω! Ανοιξτε και διαβαστε και κανενα νομο!!!

    Οχι δε πιστευω οτι ολοι οι ανθρωποι που ζουν εκει συμπεριφερονται κατα αυτον τον τροπο αλλα οσοι νοιαζονται ισως θα επρεπε να μιλησουν με τον Δημαρχο τους.

    Καπου ειδα ενα σχολιο οτι η πλατεια εκεινη την ωρα ηταν αδεια? (μπορει να κανω και λαθος οποτε ζητω συγνωμη εκ των προτερων αν δε ειπωθηκε κατι τετοιο)
    Η πλατεια εκεινη τη στιγμη ηταν γεματη υπαρχει φωτογραφια που φαινεται πιο πισω κοσμος, και οχι το σκυλι δεν ηταν ακομα πεθαμενο...αλλα κανεις δεν σηκωθηκε...

    Φιλικα
    Φωτεινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μ αρεσει που βγηκανε ολοι οι καλοθελητες και τα βαζουνε με την κυρια που εκφρασε την αγανακνηση της για το ασχημο ,κι ας αφησουμε το φιλοζωικο μας ,θεαμα στην κεντρικη πλατεια.
    Εκεινο το "διαδωστε το στο εξωτερικο" ηταν ατυχες και χαζομαρα.
    Βεβαιως η ενεργεια να δηλητηριασουν τα σκυλια ειναι κατακριτεα ,και αν μπορει η ανυπαρκτη αστυνομια να βρει την ακρη του νηματος .
    Πολλοι συμπολιτες εξεφραζαν καιρο τωρα την δυσφορια τους με το θεαμα των αδεσποτων, και η αστυνομια ,δεν ξερω αν εχει αρμοδιοτητα για το θεμα αυτο,ο δε Δημαρχος απευθηνθηκε οπως ειναι γνωστο μεσω της γραμματεως του σε φιλοζωικες οργανωσεις,κανενα αποτελεσμα.
    Ξεχασαμε εμεις οι Φιλιατρινοι πριν 30 χρονια που χαμε κοτες στο σπιτι μας οταν ο σκυλος ετρωγε καμμια κοτα η αυγο το θανατωναμε γιατι λεγαμε χαλασε το σκυλι.
    Αλλαξανε οι καιροι ,τα σκυλια τα χουμε πλεον για παρεα και λιγοτερο για ασφαλεια.
    Και ενα ερωτημα προς ολους ,που βρεθηκαν τα αδεσποτα ,ποιος τα αφησε ,δεν ηταν κανενος σκυλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. εχω απαντησει σε ολα τα σχολια που εκαναν οι ζωοφιλοι στο facebook 110 σχολια,γιατι το εχουνε τραβηξει πολυ μερικοι ιδιος θελουν πολυ βρισιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Να πληροφορήσουμε ότι σύμφωνα με τον νόμο 3170/2003, υπεύθυνος για τα αδέσποτα είναι ο Δήμος. Σύμφωνα με τον νόμο, ο δηλητηριασμός είναι ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ και τιμωρείται με φυλάκιση και υψηλό χρηματικό πρόστιμο. Σύμφωνα με τον νόμο, ο Δήμος έχει υποχρέωση να κάνει πρόγραμμα στείρωσης και εμβολιασμών για τα αδέσποτά του. Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει ανοίγοντας το φαρμακείο και δίνοντας τα αντίδοτα, στην κοπέλα που μπορούσε να τα σώσει επειδή είχε τις γνώσεις. Ο Δήμαρχός σας πρέπει να καταδικάσει και να επικυρίξει την ενέργεια αυτή. Ο κόσμος βλέπει και δεν συγχωρεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. γαβ γαβ γαβ γαβ αουουουουουουουαουουουουουου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. θελω να παρεμβω και να πω οτι αυτο που μολισ ειδα με σοκαρε. μιλαω για το σχολιο τησ 23/7/2010 στισ 8:31 απο τον ανωνυμο.επειδη και γω αντιμετωπισα μια παρωμια πριπτωση. εχω δυο γατεσ και πηγαινοερχομαι με λεωφορεια καποια στιγμη αρνηθηκε ενασ οδηγοσ να βαλει τα ζωα στο χωρο των αποσκευων γιατι λεει θα του γεμιζα το λεωφορειο τριχα.παρακαλω να μου πειτε πιο δρομολογιο και ποιοσ οδηγος ηταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. κ εγω ειμαι φιλιατρινια κ το μονο που εχω να πω ειναι ντροπη κ αηδια για τους οποιους ανευθυνους συμπολιτες μου που εκαναν πραξη αυτην την κτηνοδια....μακαρι να βρεθουν κ να πληρωσουν κ οχι χρηματικα αλλα με εγκλισμο στην φυλακη για τους φονους που διεπραξαν γιατοι φονοι ειναι....
    ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΗΔΙΑ για καποιους <>....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΝΩΣΤΟ,ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΦΟΛΕΣ,ΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΛΑΝΕΙΤ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕςΙΩΣΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ.ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟ Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΟ
    ΟΣΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΔΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΒΛΟΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΑ
    ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΑΤΕΩΣ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΕΠΟΥΣΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ .ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
    ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΙΔΙΕΤΑΙΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΣΤΟ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΜΑΡΟΥΝ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ,ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ
    ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΙΣΜΠΟΚ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΩΝ ΝΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. douleia den exete na kanete leo egw kai asxoleiste me ta skilia..........epeidi enas psixopathis evale tis fwles tha tin plirwsoun oloi oi filiatrinoi?????e??gia peite mou.???....koitaxte ta xalia sas lew egw kai afiste tous filiatrinous...........olo twn kairo tous vrizete kai to kalokairi tous agapate........ououou na gadoute terata........!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η ατιμωρησία και όχι η ανυπαρξία νόμων, όταν ημουν μικρός θυμάμαι που έδεναν τα γαϊδουράκια που δεν χρειάζονταν για να «ψοφήσουν», θυμάμαι την «σφαγή των αμνών» κάθε μεγάλη Παρασκευή, θυμάμαι μια απαξίωση της ζωής των ζώων, φοβάμαι ότι η ίδια κατάσταση συνεχίζεται στον τόπο μας.
    Πρόσφατα είδα στην τηλεόραση την κακοποίηση ενός γαϊδουριού στην Ρωσία και την άμεση επέμβαση της δικαιοσύνης αυτής της χώρας, δυστυχώς σε μας τίποτα, ούτε μια στοιχειώδη κλήση απο την αστυνομία για τον εντοπισμό αυτών των αλητών, χαίρομαι για τα σχόλια καταδίκης αυτής της αποτρόπαιας πράξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ..θα θεωρούσα χρήσιμη την τοποθέτηση τόσων πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας επί του θέματος, γιατί σίγουρα τέτοιες ενέργειες θανάτωσης, προσβάλλουν τον πολιτισμό.
    καλοί οι χοροί και τα πανηγύρια...αφήνουν και λεφτά στην πλατεία...αλλά πολιτισμός είναι πάνω από ολα ΣΕΒΑΣΜΟΣ της κάθε ύπαρξης, πρέπει να σεβόμαστε ακόμη και το μυρμήγκι παιδάκι μου... έτσιμου έλεγε η μάννα μου!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γιατί δεν έχετε το θάρρος να πείτε πως ΔΕΝ αγαπάτε τα ζώα; Μόνο όσα σας προσφέρουν υπηρεσίες εκτιμάτε και για όσο έχουν δυνάμεις να σας προσφέρουν. Σιγά μην χολοσκάσουμε για μερικά κοπρόσκυλα. Τους άδειασαν και την γωνιά και θα πούν μέσα τους κι ένα μεγάλο μπράβο στον λεβέντη που βγήκε παγανιά να φωλιάσει τα αδύναμα και άκακα ζώα. Πολιτισμός συμαίνει να μην απαιτώ να έρθει μια φιλοζωική απ την άλλη άκρη να μου λύσει το πρόβλημα. Πολιτισμός κύριοι Φιλιατρινοί σημαίνει να βρεί η τοπική κοινωνία μόνη της την λύση. Λϋσεις υπάρχουν. Αλλά ποιός ασχολείται τώρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ.ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΣΚΥΛΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΡΟΒΟΛΑΩ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμε με το τουφέκι σου, αφού είσαι τόσο άντρας, πες μας πότε ακριβώς θα το κάνεις αυτό. Εκτός αν δράσεις άνανδρα και μουλωχτά και αφαιρέσεις ζωή σε πλάσματα που δεν μπορούν να υπερασπίσουν τον εαυτό τους. Αυτό δεν είναι μαγκιά. Μαγκιά είναι να τα βάζεις με κάποιον που είναι ίσος με εσένα. Φιλιατρινοί, αυτά τα άτομα κυκλοφορούν ανάμεσά σας. Ο κύριος αυτός δεν σκέφτηκε ότι ίσως ένα παιδάκι έπερνε την φόλα και την έβαζε στο στόμα του. Ούτε όταν πάρει το τουφέκι του τον ενδιαφέρει μήπως κάποιος συμπολίτης του φάει καμιά αδέσποτη.

    Καλώς η κακώς, δεν ζεις μόνος σου στον πλανήτη γή. Υπάρχουν ζώα και φυτά που οφείλεις να σέβεσαι, όπως και τους συμπολίτες σου. Τα ζώα αυτά δεν επέλεξαν να είναι αδέσποτα. Έγιναν από ανθρώπινο χέρι. Αλλού να ρίξεις τις ευθύνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. megalo mpravo sto m@@@@ anonymo pou eipe ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ.ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΣΚΥΛΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΡΟΒΟΛΑΩ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ

    euxomai oti les na patheis k oti euxesai na pathoun ta padia s!k etsi tha ginei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. τωρα δηλ τι να απαντησεις στον Ανωνυμο 24.07 9.42μμ??? δε γραφεις και το ονοματεπωνυμο σου για να το μαθουμε κυριε με το ντουφεκι??? (τα παντελονια σε μαραναν!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. σου ευχομαι να παθουν καρκινο του πνευμονα ολα τα αγαπημενα σου ατομα ,ανωμαλε κομπλεξικε>>>>>>>ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ.ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΣΚΥΛΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΡΟΒΟΛΑΩ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ<<<<<

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. teleftee anonime eisai megalos m........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΚΥΡΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 3 ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ 3>> 9 ΚΥΡΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΣ; ΓΕΝΝΗΣΑΝ;;;
    ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΑ. ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (ΣΤΟ ΟΝ0ΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ -ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ Κ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ). ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ -ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ-, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΙΣΤΕ, ΟΧΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ!! ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΜΙΛΑΤΕ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!! ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑ "ΧΑΙΡΕΤΕ"! ΚΑΙ ΜΠΑΜ! ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΤΕ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. GIA TON ANWNIMO POY UA VGALEI THN KARAMPINA KAI UA SKOTWSEI SKHLO STHN PLATEIA.. ENA EXW NA TOY PW!!!! FILARAKO:5 XRONIA EXEI MESA XORIS ANASTWLH!!!AYTA MAKAKA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. χαχα εσύ με το ΝΤουφέκι είσαι για κλάμματα. προφανώς έχεις άλλα προβλήματα που δεν μπορείς να τα λύσεις με το όπλο σου. τα παιδιά σου θα σε θεωρούν άχρηστο, στη δουλειά θα είσαι ο καρπαζοεισπράκτορας και όσο για το θέμα της χαλάρωσης καταλάβαμε όλοι σε τι αναφέρεσαι...
    ένα έχω μόνο να πω. αυτοί που δεν έχουν ζήσει το προνόμιο της αγάπης από ένα ζώο είναι ΠΟΛΥ άτυχοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. αντι να βριζετε....αντι να το παιζετε παντογνωστες....να πατε να καλυψετε τα ακαλυπτα !!!
    1.μια γραμματεας δημαρχου πρεπει και οφειλει να χει τροπους, να ειναι διαλακτικη και να διαθετει διπλωματια!
    2.ως δημαρχος και διοικουντες θα πρεπε να γνωριζουν οτι με το νομο του καποδιστρια (3170/03 αρθ. 7) οτι σχετιζεται με ζωα ανηκει στην αρμοδιοτητα του δημου.
    3.ολα τα φαρμακεια της περιοχης κλειστα? και αν οχι κλειστα.....αν χρειαζοταν ανθρωπος μια ατροπινη γιατι τον τσιμπησε κατι, το ιδιο θα φεροσασταν?
    4.η αναισθησια των περιοικων της πλατειας? εδω ενα παιδι κλαιει στο διπλανο τραπεζι που τρως και σου αποσπα την προσοχη.....ενα ζωο που ουρλιαζει σε αφηνει ανηπερρεαστο?
    η παιδεια....οι καλοι τροποι σταματουν οταν θιγεσαι.....αλλωστε δημοκρατια εχουμε!
    και οσον αφορα τον αξιολογο κυριο και παληκαρα με το τουφεκι, ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Παλιοκαθίκι ανώνυμε με το ντουφέκι θα πάρουν εσένα μπάσταρδε!Για τόλμα να το κάνεις κ θα δεις για πότε θα σε μπουζουριάσουνε!Οσοι κάθονταν κι έπιναν ούζα την ώρα που τα ζώα σφάδαζαν κι όσοι δεν έκαναν τίποτα κ συνεχίζουν να μην κάνουν,να βρουν έτσι κ χειρότερα ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!ΑΛΗΤΕΣ!Δεν μπορούσε ο κωλοδήμαρχος σας να δώσει εντολή στην βοηθό του να ανοίξει το φαρμακείο;;;;Αν ηταν ένα απο τα παιδιά του ΤΙ θα έκανε;;ΑΛΗΤΕΣ!ΑΛΗΤΕΣ!ΑΛΗΤΕΣ!Ολα εδω πληρώνονται ομως,περιμενετε κ θα σας έρθει η κεραμίδα...ΑΛΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ωπα ρε καου-μπου. Με το ντουφέκι σου....Περίμενε λίγο να καθαρίσουμε τα αίματα και να μαζέψουμε τα πτώματα. Άντρακλα, που "καθαρίζεις" με τα ντουφέκια. Το ανέκδοτο με τον Κρητικό μου θύμισες...."πονάν ωρέ τα παληκάρια", έλεγε ο Σήφης όταν του τον έχωνε ο Μανολιός και τον ρωτούσε αν πόναγε. Βόλεψε λοιπόν την κάνη εκεί που ξέρεις, γιατί μόνο αυτό κάνεις καλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. αυτο το σχολειο τωρα εχει περασει απο εγκριση..???????????????να ειναι ευλογημενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Είμαι Μεσσήνιος και ζω στην Αθήνα. Χρόνια τώρα αποφεύγω να κατέβω στα πάτρια εδάφη. Θλίβομαι και απογοητεύομαι με το πολιτισμικό επίπεδο μιας πλειοψηφίας, που στο επίπεδο του πολιτισμού της καθημερινότητας, συντρίβει όποια προσπάθεια για τη διασπορά της γνώσης και του ανθρωπισμού. Δυστυχώς, η έλλειψη παιδείας, λόγω της συλλογικής άγνοιας είναι κάτι που διαιωνίζεται. Ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον θα επιβληθούν κανόνες από την πολιτεία για την επιμόρφωση των ιθαγενών. Έως τότε, θα δούμε κι άλλες φόλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμε με το σχόλιο στις 24 Ιουλίου 9:42 μ.μ.,
    Η πλατεία είναι ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ, δυστυχώς ακόμα και για σένα!!!Μόνο που ΕΣΥ είσαι σκέτο ΖΩΟΝ!!! Την επόμενη φορά λοιπόν που θα χαλαρώνεις στην πλατεία και θα'χεις αμωλημένα τα κωλόπαιδά σου να παίζουν και να ενοχλούν όλους τους υπόλοιπους, πρόσεχε, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι εκεί και ποιος κρατάει όπλο!
    Ι.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Δημοσίευσε και το όνομά σου "άντρα" ανώνυμε με το σχόλιο που έκανες στις 24/7/2010, στις 9:42. Τύποι σαν κι εσένα βγάζουν άσχημο όνομα στην περιοχή!

    Έχω παιδιά και σκυλιά και το μόνο που προσφέρουν τα δεύτερα είναι αγάπη και μαθήματα ανθρωπιάς στα πρώτα! Κι εγώ έτσι μεγάλωσα. Αλλά που ξέρεις εσύ από τέτοια...

    Και τα αδέσποτα κάποιος τα έκανε αδέσποτα με την αδιαφορία του. Αλλά για 'σένα αυτά είναι ψιλά γράμματα...

    Λυπάμαι πολύ για την ανατροφή που δίνεις στα παιδιά σου, εύχομαι οι συμπολίτες σου να σε κάνουν κάποια μέρα να καταλάβεις.

    Όσο για τον τρόπο που επιλέγεις να λύσεις τα "προβλήματα" δείχνει ότι είσαι άκρως επικίνδυνος. Με όπλα δεν λύνονται τα προβλήματα, ούτε με θάνατο.

    Κατερίνα Παλασίδη- Χαρισιάδου (εγώ έχω όνομα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΟΡΦΑΝΟΣ25 Ιουλίου 2010 στις 1:38 μ.μ.

    εχουμε 2010 και υποτιθεται οτι η πλειοψηφια των Ελληνων ειναι μορφωμενη ,,,αλλα προσωπικα πιστευω οτι η πλειοψηφια των Ελληνων ,εκτος απο μορφωμενη ,δυστυχως ειναι και αξεστη και απολιτιστη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΒΑΓΓΕΛΗς ΟΡΦΑΝΟς25 Ιουλίου 2010 στις 1:41 μ.μ.

    Το να εισαι αμορφωτος ,γιατι δεν φροντισαν οι γονεις σου γι'αυτο ,το
    δεχομαι.........το να εισαι αξεστος και απολιτιστος ,ρε ""ηλιθιε δημαρχε
    Φιλιατρων"" ,δεν μπορω να το καταπιω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΟΡΦΑΝΟΣ25 Ιουλίου 2010 στις 1:42 μ.μ.

    Το να εισαι αμορφωτος ,γιατι δεν φροντισαν οι γονεις σου γι'αυτο ,το
    δεχομαι.........το να εισαι αξεστος και απολιτιστος ,ρε ""ηλιθιε δημαρχε
    Φιλιατρων"" ,δεν μπορω να το καταπιω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. DEN THA KATEVEI KANEIS APO ATHHNA NA DWSEIS LYSEIS SE AYTHN TN KYRIA.TO DHMARXEIO KAI O DHMARXOS KATHE POLHS EXEI THN EYTHYNH KAI THN YPOXREWSH NA ANALAMVANEI PRWTOVOYLIES SXETIKA ME ASTEGOYS KAI ME ZWA.
    AN DEN MPOROYN NA TO KANOYN TOTE NA PARAITHTHOYN!
    KAI AN EXEI NEYRA H KYRIA NA AYKSHSEI THN DOSH T VALIOUM.
    SA DEN NTREPETAI LEW EGW!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ.
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ.
    ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

    ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ Ή ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ.
    ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΒΡΙΖΕΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΣΑΣ.
    ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΥΤΟ.

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Οι δηλητηριάσεις στις οποίες προβαίνουν οι ασυνείδητοι που κατά καιρούς επιδίδονται στο γνωστό "σπορ" της φόλας, για λόγους που μόνο ένας νοσηρός εγκέφαλος μπορεί να συλλάβει, προσβάλουν τον πολιτισμό και την αξιοπρέπειά μας.

    Η ηδονή της φόλας είναι απλά έλλειψη πολιτισμού και πληθώρα βαρβάρων αισθημάτων, δυστυχώς καθημερινό φαινόμενο στην Ελλαδίτσα μας.

    Κάτι διαφεύγει όμως σε μερικούς από αυτούς τους «πανέξυπνους».Τους διαφεύγει μάλλον ο μεγαλύτερο κίνδυνος! Στους χώρους που ρίχνουν τις «φόλες» δεν συχνάζουν μόνον τα ανεπιθύμητα γι’ αυτούς, ζώα. Συχνάζουν παιδιά, μεθυσμένοι, άνθρωποι με νοητική στέρηση ανίκανοι να ξεχωρίσουν μια φόλα από έναν μεζέ. Στην αυλή του διπλανού η φόλα μπορεί να πέσει στα χέρια μικρού παιδιού, που όπως όλοι ξέρουμε μέχρι μία ηλικία τα πάντα δοκιμάζει και γνωρίζει βάζοντάς τα στο στόμα.!

    Όμως, γιατί να δημιουργούνται αδέσποτα σκυλιά; Ποιοι έχουν ευθύνες για τα αδέσποτα; Εκεί είναι το πρόβλημα. Οι ανεύθυνοι άνθρωποι. Τα αδέσποτα σκυλιά δημιουργήθηκαν γιατί κάποιοι είναι ανεύθυνοι απέναντι στη Ζωή. Σε μια υπεύθυνη κοινωνία δεν υπάρχουν αδέσποτα ζώα.

    Πιθανότατα κάποιοι να υποστηρίζουν ότι, αντί να ασχολούμαστε με τα ζώα, θα έπρεπε να ασχολούμαστε με τον πόνο των συνανθρώπων μας. Αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

    Δεν είναι δυνατόν να είσαι φιλάνθρωπος αν δεν είσαι φιλόζωος. Μόνο όσοι σέβονται τα ζώα, σέβονται και τους συνανθρώπους τους !

    ifigeneia!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. εγω εχω να πω αυτο , οποιος μπορει να κανει κατι ας το κανει και οποιος εχει της νομιμες ευθηνες να αναλαβη κατι ας το αναλαβει , για ολα τα υπολοιπα καλυνηχτα ελλαδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. O ανώνυμος 25 Ιουλίου 2010 4:43 μ.μ. αντί να ρίξει τους τόνους της αντιπαράθεσης, συνέχισε στο ίδιο ακόμα περισσότερο.
    Το σχόλιο του φυσικά αφαιρέθηκε, και το θέμα κλειδώνεται.

    Λυπάμαι πραγματικά γιατί αντί να καταδικάσετε αυτό το γεγονός, εσείς διαλέγετε την αντιπαράθεση.
    Κάνατε την επιλογή σας, κάνουμε κι εμείς την δική μας.

    Η απόφαση της ομάδας μετά από μίνι σύσκεψη ήταν το θέμα να κλειδωθεί. Εσείς το διαλέξατε.

    Από την ομάδα Διαχείρισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή