Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Το ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών επισκέφθηκε σήμερα ο Οδυσσέας Βουδούρης.

Το ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών επισκέφθηκε σήμερα στην μία το μεσημέρι ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Οδυσσέας Βουδούρης όπου είχε συνάντηση με τον νέο διοικητή του Ιδρύματος κος Λεωνίδα Παρασκευόπουλο.

Η συνάντηση τους κράτησε περίπου 30 λεπτά και αμέσως μετά ο κος Παρασκευόπουλος μαζί με τον Διευθυντή του ΚΑΦΚΑ Θεόδωρο Ντέντε ξενάγησαν τον κο Βουδούρη στους χώρους του ιδρύματος για να διαπιστώσει ιδίοις όμασι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΚΑΦΚΑ.

Επισκέφθηκε την πτέρυγα της ...........

φυσιοθεραπείας όπου οι διοικούντες του ανέφεραν τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν στο ανθρώπινο δυναμικό.
Ο κος Βουδούρης συνομίλησε με τους εργαζόμενους στην πτέρυγα φυσιοθεραπείας όπου του έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Αμέσως μετά ο κος Βουδούρης ξεναγήθηκε στην πτέρυγα των τροφίμων όπου συνομίλησε με το νοσηλευτικό προσωπικό για θέματα που αφορούν το τμήμα.

Κατ την αποχώρηση του ο κος Βουδούρης μιλώντας σε συντάκτη του Φιλιατρά News είπε ότι είχε μια συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων με τον διοικητή του ΚΑΦΚΑ κο Λεωνίδα Παρασκευόπουλο και ανέφερε ότι κατα το παρελθόν είχε γίνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να αναβαθμιστεί το ίδρυμα αυτό από άσυλο ανιάτων σε Κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης.
Παραδέχτηκε ότι η κατάσταση σήμερα έχει βαλτώσει, ωστόσο όμως υπάρχουν περιθώρια αναβάθμισης του και θεώρησε ως πολύ καλή επιλογή την τοποθέτηση σαν διοικητή του κου Παρασκευόπουλου ο οποίος είναι γνώστης του θέματος και όπως είπε ο κος Βουδούρης θα έχουν μια πολυ καλή συνεργασία.

Ακούστε τι δήλωσε κατα την αποχώρηση του ο Κος Βουδούρης.



Ρεπορτάζ από τον συντάκτη του Φιλιατρά News "X-treme"

2 σχόλια:

  1. ΡΕ ΚΑΛΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ....ΒΡΗΚΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
    Ο ΞΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποψιαζομαι οτι τωρα που θα μεταφερθει το νοσοκομειο της κυπαρισσιας και φοβουνται μην τους μεινουν τα ντουβαρια αχρησιμοποιητα σχεδιαζουν να μεταφερουν το ΚΑΦΚΑ στην κυπαρισσια. Δεν εξηγηται διφρετικα το οψιμο ενδιαφερον του Βουδουρη και των υπολοιπων...!

    NLS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.