Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Χτύπησαν κατακέφαλα την φοροδιαφυγή στον Βόλο. Πρόστιμο 1.000 € για μια φουφού!!!!

Η Παρακάτω είδηση μπορεί να μην έχει σχέση με το blog μας (Δεν είναι είδηση γενικά που αφορά και την Μεσσηνία), αλλα αξίζει να την διαβάσετε για να δείτε την υποκρισία.

1.000 € για μια φουφού και κατάσχεση σε 15 κιλά κάστανα ήταν η εξοντωτικό πρόστιμο που επέβαλε κλιμάκιο της Νομαρχίας Μαγνησίας σε μια βιοπαλαιστή η οποία έψηνε κάστανα σε κεντρικότατο δρόμο του Βόλου μέσα στο κρύο για να βγάλει ένα μεροκάματο να ζήσει την οικογένεια της.

Αφορμή για το υπερβολικό πρόστιμο ήταν ............

το σαφάρι που βγήκε το "αδιάφθρο" κλιμάκιο της νομαρχίας Μαγνησίας όπου σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στην μικροπωλήτρια, ανακάλυψαν την μη ύπαρξη άδειας για την φουφού.
Χωρίς καν να το σκεφτούν δεύτερη φορά πήραν το μπλοκ, και της έκοψαν "κουστούμι" για να "συνετιστεί".

4 σχόλια:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, φασκελώνοντας με χέρια και πόδια τους "αδιάφθορους" της Νομαρχίας Μαγνησίας, για την επιβολή του προστίμου στην θρασυτάτη αυτή κυρία, που χωρίς να ντρέπεται καθόλου, πούλαγε φρεσκοψημένα κάστανα ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ για να βγάλει ένα μεροκάματο της τάξης των 20 - 30 ευρω περίπου για να ζήσει την οικογένειά της.
    ΑΞΙΖΟΥΝ "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ" στον Νομάρχη Μαγνησίας κο Απόστολο Παπατόλια για την τόσο σημαντική επιτυχία που είχε το κλιμάκιο του στην πάταξη της φοροδιαφυγής.

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ.

    Αλήθεια. Λέτε ο Υπουργός Οικονομικών Κος Παπακωνσταντίνου να δώσει από μια τιμητική πλακέτα στους αδιάφθορους της νομαρχίας Μαγνησίας για το καίριο χτύπημα στην φοροδιαφυγή????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και για να μην το παρεξηγήσουν ορισμένοι, το παραπάνω σχόλιο είναι καθαρά ειρωνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ !!!!!!!!!!!!ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.