Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

ΕΡΑΝΗ «Εστω και χωρίς αγώνα ο στόχος επιτεύχθηκε»

Την παραμονή της στην Δ’ εθνική ανανέωσε η Εράνη έστω και αν δεν αγωνίστηκε καθώς ο αντίπαλος της Α.Ο. Κατασταρίου δεν παρουσιάστηκε να αγωνιστεί.
Η Φιλιατρινή ομάδα ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη για να μείνει στην κατηγορία και την πήρε στα χαρτιά.
Αλλά και να γινόταν το παιχνίδι θα τα κατάφερνε μιας και οι παίκτες ήταν αποφασισμένοι να αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις για να πετύχουν το στόχο τους. Εστω κι έτσι, η ομάδα την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος κατόρθωσε να κάνει πραγματικότητα το βασικό της στόχο.

Σχετικά με τα παραπάνω, ο προπονητής της Σταύρος Αντωνόπουλος δήλωσε χθες στην “Ε”:
«Εστω κι έτσι ο βασικός μας στόχος επιτεύχθηκε. Η ομάδα έκλεισε τη χρονιά με επιτυχία. Μερίδιο σε αυτή έχουν όλοι, κυρίως οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται και ιδρώνουν μέσα στο γήπεδο.
Επίσης η διοίκηση που ματώνει εκτός αγωνιστικών χώρων, ώστε να μπορεί να ........

λειτουργήσει χωρίς προβλήματα η ομάδα για την επίτευξη των στόχων της.
Μερίδιο ευθύνης στην επιτυχία έχει και ο συνεργάτης μου τους τελευταίους 4-5 μήνες Ανδρέας Μητρόπουλος, αλλά και ο Αντώνης Μαυρέας στο διάστημα που ήμασταν μαζί και συνεργαστήκαμε άψογα».

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του στην ομάδα, ο κ. Αντωνόπουλος μας είπε: «Τώρα είναι ώρα ξεκούρασης για όλους, να χαλαρώσουμε και να ηρεμήσουμε.
Είναι νωρίς ακόμη για να πω ο,τιδήποτε. Ηταν μια δύσκολη χρονιά, χρειάζεται να χαρούμε αυτές της ημέρες και μετά θα δούμε».
Τελευταία συνάντηση Αύριο το απόγευμα θα γίνει η τελευταία προπόνηση για την ποδοσφαιρική χρονιά που τελείωσε.

Μετά η διοίκηση θα κάνει το τραπέζι στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές, στην ταβέρνα “Δεξαμένη” του παράγοντα Σαράντου Τριαντόπουλου.
Η ίδια διοίκηση Αν και είναι νωρίς, σε ό,τι αφορά το διοικητικό κομμάτι, για φέτος δεν προβλέπονται εκλογές.
Οπως φαίνεται θα συνεχίσει η ίδια διοίκηση και την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν. Βέβαια εξελίξεις σε όλα τα θέματα θα υπάρξουν μετά το αυριανό τραπέζι.
Εκεί αναμένεται να γίνει κάποια κουβέντα, αλλά ό,τι θέμα απασχολεί την ομάδα θα συζητηθεί σε συμβούλιο το οποίο θα αποφασίσουν οι παράγοντες πού και πότε θα γίνει.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.