Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Η Εράνη στο πλευρό του Τσώνη οικονομικά και ηθικά.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε η νίκη της Εράνης επί του Κάστρου, εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του Αλέξανδρου Τσώνη.
Ο 20χρονος μέσος υπέστη κάταγμα κνήμης και χθες το πρωί θα γινόταν διάγνωση για το πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα και τι χρειάζεται για να αντιμετωπιστεί.

Το πιο πιθανό είναι να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, όμως υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να μη χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο.
Το σίγουρο είναι πως θα χάσει όλα τα παιχνίδια της φετινής σεζόν - κι έτσι το μυαλό όλων, διοικούντων, τεχνικής ηγεσίας και των συμπαικτών του, είναι σ‘ αυτόν.
Μάλιστα η διοίκηση της Εράνης αποφάσισε ομόφωνα χθες να του προτείνει από τώρα να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα και τη νέα χρονιά, αν φυσικά το επιθυμεί και ο ίδιος ο Τσώνης.

Επίσης η Φιλιατρινή ομάδα θα καλύψει όλα τα έξοδα νοσηλείας του και αν χρειαστεί να .....

γίνει επέμβαση, τότε θα γίνουν προσπάθειες να χειρουργηθεί από το γιατρό της ΑΕΚ.
Ετσι η διοίκηση της Εράνης δείχνει ότι θα είναι στο πλευρό του νεαρού παίκτη, τόσο οικονομικά, όσο και ηθικά.

Κώτσος: “Συνεχίζουμε με σοβαρότητα“
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το προχθεσινό παιχνίδι, η Εράνη κατάφερε έστω και με μπόλικο άγχος να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κάστρου και αποσπάστηκε 4 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Ο Παναγιώτης Κώτσος που πέτυχε το δεύτερο γκολ είπε στην “Ε“: “Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε νωρίς, μετά επηρεαστήκαμε από τον τραυματισμό του Αλέξανδρου και άργησε να μπει το πρώτο γκολ.
Ηταν μια νίκη που μας βοήθησε να ανέβουμε στη βαθμολογία, όμως ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα και συνεχίζουμε με σοβαρότητα σε όλα τα ματς.
Με τον Παναιγιάλειο ξέρουμε πως έχουμε δύσκολο έργο, όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό“.
Από την πλευρά του ο τεχνικός των “πράσινων“ Σταύρος Αντωνόπουλος σημείωσε:
“Υπήρχε άγχος και εκνευρισμός μέχρι να μπει το πρώτο γκολ, όμως σημασία έχει ότι πήραμε αυτό που θέλαμε.
Το κλίμα όμως στην ομάδα είναι βαρύ εξαιτίας του τραυματισμού του Αλέξανδρου και είναι πολύ άσχημο που θα στερηθούμε τις υπηρεσίες ενός πολύ καλού παίκτη και παιδιού μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Είμαστε όλοι στο πλευρό του και του ευχόμαστε να γυρίσει γρήγορα γερός στους αγωνιστικούς χώρους“.
Στα αγωνιστικά, χθες έγινε κανονικά προπόνηση και σήμερα υπάρχει ρεπό, εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Παναιγιάλειο εκτός έδρας.
Νοκ-άουτ είναι οι τιμωρημένοι Ηλ. Ντινιώτης και Πιχιγιόνι που συμπλήρωσαν 10 και 7 κίτρινες κάρτες αντίστοιχα και θα χάσουν τα δύο προσεχή ματς, ενώ εξέτισε την ποινή του ο Νικολόπουλος.

Πηγή: Ελευθερία

ΣΧΟΛΙΟ
Όπως έγραψε χθές το blog της Εράνης ο Τσώνης δεν θα χρειαστεί χειρουργείο στο πόδι του και βρίσκεται σπίτι του για ανάρρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.