Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Ο Βούλγαρος τον χτύπησε με κασμά

Παραλίγο τραγωδία στον Ευαγγελισμό της Μεθώνης το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ένας Βούλγαρος κάτοικος Φιλιατρών χτύπησε με κασμά τον κάτοικο του χωριού Γιάννη Κοτσίρη. Ο άνδρας, που διαμαρτύρεται μιλώντας στην “Ε“ για την έλλειψη μέτρων προστασίας των πολιτών μετά τον τραυματισμό του που τον έστειλε στο Νοσοκομείο, βρήκε τον αλλοδαπό στο χτήμα του να βγάζει με τον κασμά βρουβιά και του φώναξε.
Τον ρώτησε έντονα “ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να σκάβεις στο χτήμα μου“, και όπως μας περιέγραψε, ο Βούλγαρος θύμωσε, του έδωσε μια μπουνιά στο κεφάλι και με τον κασμά τον κοπάνησε “με τόση δύναμη όπως έσκαβε, για να με σκοτώσει“.

Ο κ. Κοτσίρης έβαλε το χέρι του μπροστά και έσωσε τη ζωή του, έχοντας όμως τραυματιστεί.
Ο Βούλγαρος μαζί με 3 γυναίκες που έσκαβαν σε διπλανό χωράφι έφυγαν με το αυτοκίνητό τους και κάνοντας λάθος το δρόμο βγήκαν σε αδιέξοδο.
Εκεί παράτησαν το αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.
Την άλλη μέρα όμως το αυτοκίνητο έλειπε, όπως έλειπε και ο Βούλγαρος από το σπίτι του στα Φιλιατρά, ενώ τις νυχτερινές ώρες, ο ένας και μοναδικός αστυνομικός του Τμήματος Φιλιατρών δεν έχει δυνατότητα να κάνει πολλά.
Η αναζήτησή του -καθώς είναι γνωστός στην Αστυνομία- συνεχιζόταν μέχρι αργά χθες το ......

βράδυ και με περιπολίες στην περιοχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Ο κ. Κοτσίρης όμως, που έχει υποβάλει μήνυση στο Α.Τ. Πύλου, υποφέρει από δυνατούς πόνους στο χέρι του.
Ζει μόνος του και συνηθίζει να περπατάει 3 χλμ. την ημέρα καθώς έχει υποβληθεί σε εγχείριση μπάι πας.
Αυτό έκανε και προχθές όταν έπιασε το Βούλγαρο στο χτήμα του να σκάβει βαθιά για να βγάλει βρουβιά.
Και το πρόβλημά του δεν είναι τα βρουβιά, αλλά το γεγονός ότι στο ραντισμένο του χωράφι θα έμεναν οι τρύπες που είναι επικίνδυνες να σπάσει κανείς το πόδι του.

Φυσικά το μεγαλύτερο πρόβλημα απ‘ όλα είναι ότι χτυπήθηκε και κινδύνευσε η ζωή του. “Σαν το σκυλί στ‘ αμπέλι θα πήγαινα“ λέει μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του. “Τους φέραμε να φάνε ένα πιάτο φαΐ και αυτοί θα μας σκοτώσουν“ προσθέτει οργισμένος αναζητώντας απαντήσεις στο “ποιος τους δίνει το δικαίωμα να έρχονται, να κλέβουν τα κτήματά μας και να μας σκοτώνουν“;

Πηγή: Ελευθερία

ΣΧΟΛΙΟ
Το Φιλιατρά News γνωρίζει το όνομα του Βούλγαρου από τα Φιλιατρά. Θα παραθέσουμε μόνο τα αρχικά του.
Α. Ι. Ν. (Είναι το Βουλγάρικο όνομα του)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.