Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

ΠΑ.ΣΟ.Κ. Οι δήμαρχοί του και ο «Καποδίστριας 2»

Τις απόψεις τους για την επικείμενη διοικητική μεταρρύθμιση («Καποδίστριας 2») κλήθηκαν να καταθέσουν χθες οι δήμαρχοι και οι επικεφαλής των μειοψηφιών που υποστηρίχτηκαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές από το ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ και στόχος ήταν η καταγραφή των απόψεων προκειμένου να διαμορφωθεί μια πλατφόρμα, από πλευράς Μεσσηνίας, η οποία θα συζητηθεί την Τετάρτη κατά τη διάρκεια σύσκεψης κομματικών στελεχών στην Αθήνα, αλλά και την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επί τάπητος τέθηκαν τα πρόσφατα δημοσιεύματα, μεταξύ των οποίων και αυτό του «Θάρρους», καθώς και η πρόταση του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που έχει παραδοθεί στο υπουργείο Εσωτερικών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με την πρόταση του ΙΤΑ φέρεται να έχουν συμφωνήσει τόσο ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ Νικήτας Κακλαμάνης όσο και ο ομόλογός του της Ε.Ν.Α.Ε. Δημήτρης Δράκος.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα ταχθεί υπέρ της πρότασης, που «βλέπει» τη δημιουργία 400 Δήμων σε όλη τη χώρα, αξιώνοντας ταυτόχρονα την απαλοιφή του 42% για την εκλογή δημάρχου, με το σκεπτικό ότι έτσι δε διασφαλίζεται η πλειοψηφία στις τοπικές κοινωνίες.

Πηγή: Θάρρος

Σχόλιο Φιλιατρά News
OYNA ΦΑΤΣΑ, ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ και οι δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.