Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα "Ορθή εφαρμογή φυτοπροστατευτικών προιόντων και ρύθμισης ψεκαστικού εξοπλισμού" στην Χώρα.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα 15-2-19 πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του ελαιοτριβείου Μίλτος και Δημήτρης Παυλόπουλοι στη Χώρα, η ημερίδα με θέμα "Ορθή εφαρμογή φυτοπροστατευτικών προιόντων και ......

ρύθμισης ψεκαστικού εξοπλισμού".

Την εκπαίδευση έκαναν απο τον ΕΣΥΦ η κυρία Φραντζέσκα Υδραίου διευθύντρια του Εθνικού ΣΥνδέσμου Φυτοπροστασίας και ο κύριος Μηνάς Πελεκάνος ειδικός σε θέματα ψεκαστικού εξοπλισμού και εφαρμογών, ο κύριος Παρασκευόπουλος δ.ντής της ΔΑΟΚ Τριφυλίας και συμμετείχαν πολλοί παραγωγοί απο την Χώρα και την γύρω περιοχή.

Ως ομάδα παραγωγών ευχαριστούμε θερμά τον ΕΣΥΦ και ιδιαίτερα την κυρία Υδραίου και τον κύριο Πελεκάνο, την ΔΑΟΚ Τριφυλίας και τον διευθυντή της κύριο Παρασκευόπουλο και την κυρία Μπέσα, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου για την υποστήριξη της εκπαίδευσης, τους κυρίους Μίλτο και Δημήτρη Παυλόπουλο για την παραχώρηση του χώρου του ελαιοτριβείου και όλους τους παραγωγούς που συμμετείχαν.

Απο την πλευρά μας ως ΟΠ, έχοντας την βεβαιότητα ότι η σύγχρονη και βιώσιμη γεωργία απαιτεί συνεχή εκπαίδευση, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σ΄αυτή για τα μέλη μας, αλλά και όσους παραγωγούς επιθυμούν να συμμετέχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.