Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Φιλιατρά: Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου το απόγευμα ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας.

Ξεκινούν και επίσημα το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου οι εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με το άναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία των Φιλιατρών.

Ενα ολοκαίνουριο Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 10 μέτρων και διαμέτρου 3 προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών θα φωταγωγηθεί στην Πλατεία της πόλης στις 7 το απόγευμα. (Υπήρξε επίσημη ενημέρωση)

Την παρουσίαση της .....

εκδήλωσης θα κάνει η Νηπιαγωγός κ Δέσποινα Στυλιανού ενώ ευχές για τις γιορτές θα απευθύνει με μήνυμα του ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων ενώ τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων Αγίας Κυριακής και Πυρσού, θα χορέψουν τα κάλαντα.

Ωστόσο αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Συλλόγου Φιλοπροόδων καθώς όπως έχει διατυπωθεί στην δεύτερη συνάντηση φορέων και Συλλόγων για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, η ίδια η πρόεδρος είχε συνταχθεί με την πρόταση του Αντιδημάρχου να μην γίνουν τα χορευτικά γιατί .... έχουν κουράσει πια.
Προτση με την οποία διαφώνησαν ανοικτά οι Τοπικοί Σύμβουλοι Κωτσάκης και Μαρκούλια αφού είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον απο άλλους δυο συλλόγους να συμμετάσχουν με τα χορευτικά τους

Ραντεβού λοιπόν το απόγευμα του Σαββάτου στο άναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Το παρόν δημοσίευμα είναι προϊόν από Προηγούμενο ρεπορτάζ που είχαμε γράψει κατα την δεύτερη συνάντηση συλλόγων και φορέων στο Δημαρχείο Φιλιατρών, καθώς επίσημη ακόμα ενημέρωση (ωρα 15:12) από την υπεύθυνη επικοινωνίας της ΔΕ Φιλιατρών ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.