Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Δεν ανακαλεί την παραίτησή του ο Αναστάσιος Πούλος – Στηρίζουν την απόφαση παραίτησής του οι Φιλιατρινοί

Περισσότερο θετικά είναι τα σχόλια για την παραίτηση του τέως πλέον Αντιδημάρχου Φιλιατρών Αναστάσιου Πούλου που δημοσιοποιήθηκε προχθές στα τοπικά μέσα.

Και μπορεί η επιστολή παραίτησης να μην δόθηκε στην δημοσιότητα -θεωρώ κακώς δεν έγινε- εν τούτοις το "προσωπικοί λόγοι" που επικαλέστηκε ο κ Πούλος δεν πείθουν σχεδόν κανέναν.
Για να φτάσει ο κ Πούλος να παραιτηθεί είναι ......

απολύτως βέβαιο ότι υπήρξε ρήξη ανάμεσα σε Δήμαρχο και τον τ. Αντιδήμαρχο.

Αυτό που έγραψε το Θάρρος ότι "ο ίδιος φέρεται να είναι σφόδρα δυσαρεστημένος από τη λειτουργία της δημοτικής Αρχής, την ασκούμενη διοίκηση (και) από τον ίδιο το δήμαρχο Τριφυλίας και το (μηδαμινό) παραχθέν έργο και οι λόγοι που τον οδήγησαν στην παραίτησή του..." δεν είναι τυχαίο, καθώς ΠΡΑΓΜΑΤΙ ο κ Πούλος είναι δυσαρεστημένος με το μη παραχθέν έργο στα Φιλιατρά παρα τις διαβεβαιώσεις που είχε.

Επίσης η μη ολοκλήρωση του έργου με τις συνδέσεις των εναπομεινάντων συμπολιτών μας στο νέο δίκτυο ύδρευσης είναι και αυτός ένας λόγος που τον οδήγησαν σε παραίτηση. Συν το γεγονός ότι η ΔΕΥΑΤ σε πολλά σημεία που έχει σκάψει για οποιοδήποτε λόγο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ το οδόστρωμα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τσαπατσουλιάς της ΔΕΥΑΤ είναι η εδώ και πολύ καιρό -ανω του ενάμιση μήνα- σκαμμένου κομματιού προς την έξοδο της πόλης προς τους Γαργαλιάνους -παραπάνω από τον Ιερό ναό Εισοδίων της Θεοτόκου- που υπήρξε και συμβάν με φορτηγό που βούλιαξε. Η Φωτό που βλέπετε είναι ίδια εδώ και ενάμιση μήνα!!! Παρ όλο αυτά ΟΥΔΕΙΣ απο την ΔΕΥΑΤ κινητοποιήθηκε για την αποκατάσταση.
Παρόμοιες "καταστάσεις" υπάρχουν και άλλες εντός πόλης.

Αλλα η ΔΕΥΑΤ και ο πρόεδρος της εξακολουθεί να ΥΠΕΡΧΡΕΩΝΕΙ και να χαρατσώνει τον κόσμο παρέχοντας ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
Και για την στρεβλή λειτουργία της ΔΕΥΑΤ Κύριοι υπεύθυνοι είναι το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και ο Δήμαρχος Τριφυλίας που ανέχεται τόσο τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ που δεν τον αποπέμπει όσο και την στρεβλή λειτουργία της Επιχείρησης.
Πρόσφατη γκάφα της ΔΕΥΑΤ και Φυσικά του προέδρου της -γιατί το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι- ήταν η χρέωση Βιολογικού Καθαρισμού στους Γαργαλιάνους που δεν έχουν βιολογικό καθαρισμό!!!
Και σε αυτήν την περίπτωση ο Αξιότιμος κ Δήμαρχος δεν "ζήτησε το κεφάλι του".

Ο καιρός όμως των αυτοδιοικητικών εκλογών πλησιάζει και το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν ο Αξιότιμος κ Δήμαρχος ξαναβάλει υποψήφιος -όπως έχει δηλώσει- και θα ξαναζητήσει την ψήφο των πολιτών, αν βρει καμιά 50αριά ψήφους και ευχαριστημένος να 'ναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.