Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Δίωξη στο σύζυγο για τη δολοφονία της 35χρονης στους Γαργαλιάνους

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, οπλοφορία και οπλοχρησία άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας στο σύζυγο της 35χρονης πολύτεκνης μητέρας που το Δεκέμβριο του 2016 βρέθηκε δολοφονημένη με μια σφαίρα στο κεφάλι στο αυτοκίνητό της.
Η υπόθεση είχε .....

συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς στις αρχές του ίδιου έτους η γυναίκα είχε γίνει η χαρμόσυνη είδηση της Πρωτοχρονιάς, καθώς πρώτη είχε φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της.
Ο σύζυγός της είχε εξετασθεί από τις Αρχές και την επίμαχη περίοδο της δολοφονίας, όμως δεν είχε προκύψει κανένα στοιχείο σε βάρος του και είχε αφεθεί ελεύθερος. Το ίδιο είχε γίνει και με άλλα άτομα που είχαν θεωρηθεί ύποπτα.

Στον ανακριτή
Τους τελευταίους μήνες ο φάκελος της υπόθεσης ολοκληρώθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αστυνομίας που χειρίσθηκαν αυτή την τραγική ιστορία και με ό,τι στοιχεία είχαν συλλεχθεί στάλθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.
Έτσι, τις προηγούμενες ημέρες από την Εισαγγελία ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του συζύγου για τη δολοφονία της 35χρονης και τώρα αναμένεται να κληθεί από τον ανακριτή Κυπαρισσίας για να δώσει εξηγήσεις.

Δολοφονία
Η 35χρονη έγινε είδηση την Πρωτοχρονιά του 2016 στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, όταν γέννησε το πρώτο παιδί του χρόνου. Λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όμως, και συγκεκριμένα στις 9 Δεκεμβρίου βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της, έχοντας πυροβοληθεί μια φορά – σχεδόν εξ επαφής- στο κεφάλι.

Το αυτοκίνητο εντοπίσθηκε σε παράδρομο – αγροτικό δρόμο κοντά στη Λεύκη Γαργαλιάνων, ενώ από το σπίτι της είχε φύγει το προηγούμενο απόγευμα, σύμφωνα με όσα είχε καταθέσει από την πρώτη στιγμή ο σύζυγός της.
Εκείνο το πρωινό ο σύζυγός της, αφού φρόντισε τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, καθώς η μητέρα τους δεν είχε επιστρέψει όλη τη νύχτα, πήρε εργάτες για να πάει στα χωράφια. Όπως έχει καταθέσει, καθώς κινούνταν με το όχημά του στον επαρχιακό δρόμο προς Λεύκη και περνώντας από τη συμβολή με παράδρομο, εργάτρια που επέβαινε στο όχημα του είπε ότι είδε το αμάξι της συζύγου του. Αυτός σταμάτησε και κατευθύνθηκε προς το αμάξι, όπου και βρήκε νεκρή τη γυναίκα του σε μια λίμνη αίματος. Τότε, μάλιστα, ο ίδιος είχε ενημερώσει το Α.Τ. Γαργαλιάνων για το τραγικό συμβάν.

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.