Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία του ετήσιου χορού μας! Περισσότερος κόσμος από κάθε άλλη φορά και το κέφι ατελείωτο! Όλοι, μια παρέα που διασκέδαζε μέχρι τα ξημερώματα. Ο κόσμος έδειξε με την παρουσία του τη στήριξή του στις δραστηριότητες και στις επιλογές του .....

Συλλόγου. Οι Φιλιατρινοί θέλουν να βλέπουν τον παλαιότερο σύλλογο της πόλης τους να παραμένει ζωντανός και δραστήριος κι ήταν εκεί για να το δηλώσουν με τον τρόπο τους.

Μας τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, οι αντιδήμαρχοι κ. Πούλος και κ. Κατσούλας, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Φιλιατρών κ. Καναλουπίτης, των Χριστιάνων κ. Αλεξόπουλος και της Βάλτας κ. Αντωνόπουλος. Σημαντική η παρουσία των Διοικητικών Συμβουλίων του ΜΕΣΚ, του Μορφωτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, του Συλλόγου Φίλων Μουσικής και Πολιτισμού Γαργαλιάνων, της Εράνης, του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών. Έντονη η παρουσία μελών του χορευτικού τμήματος του «Πυρσού», του δικού μας χορευτικού, με τους παλιούς και τους νέους χορευτές, αλλά και μελών του Τριφυλιακού Θεάτρου. Πολλή συγκινητική η παρουσία μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλου. Η γνωριμία μας έγινε μέσα από το σεμινάριο ελληνικού παραδοσιακού χορού που οργάνωσε ο Σύλλογος στο Βορρέειο στις 22/4/2018.

Πέρα από την εξωστρέφεια του Συλλόγου η παρουσία όλων τους δηλώνει την αλληλεγγύη που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στους συλλόγους αλλά και τη θέλησή μας να αντισταθούμε στη φθορά και να κρατήσουμε ψηλά το πολιτιστικό αγαθό της Τριφυλίας.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της βραδιάς: στο ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, στο ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ – ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, στο ΟΠΩΡΟΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΛΥΚΟΣ ΑΠΟΣΤ. ΣΩΤΗΡΙΟΣ, στον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ "Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ" - ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ Η ΓΑΙΑ", στο STASINOPOULOS WINES (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ), στο ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΑΣΟΥΛΗ καθώς και στους ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ της πόλης μας για την προσφορά των ειδών της λαχειοφόρου.

Δικό μας χρέος είναι να συνεχίσουμε τον αγώνα ώστε ο 92αχρονος Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών να παραμένει νέος και δραστήριος υπηρετώντας την πόλη και τα παιδιά της.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς από όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σε κάθε έναν που μας τίμησε με την παρουσία του!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.