Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Έκοψαν την πίτα τους στον Συλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών [ Φωτό και video ]

Στην κατάμεστη απο κόσμο αίθουσα του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών ο σύλλογος και τα μέλη του έκοψαν χθες την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους παρουσία του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα, του Αντιπεριφερειάρχη .....

Πελοποννήσου κ. Περικλή Μαντά, του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Ανδρέα Μπουγά του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Τάσου Αδρακτά των Αντιδημάρχων κ.κ. Αναστασίου Πούλου και Ιωάννη Κατσούλα των Δημοτικών Συμβούλων Βασίλη Παπαθεοδοσίου, και του Προέδρου της ΔΕ Φιλιατρών Χαράλαμπου Καναλουπίτη.

Στη εναρκτήρια ομιλία της η πρόεδρος του Συλλόγου Βιβή Παντελάκη αφού ευχήθηκε για την νέα χρονιά είπε ότι απόψε σας δείχνουμε την δουλειά μας. Την δουλεια που κανουμε στα τμήματα του χορευτικού, της Φιλαρμονικής φροντίζοντας να μεταδώσουμε αγάπη για τον τόπο στα παιδιά μας.

Στηην εκδήλωση σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν στoυς προσκεκλημένους οι κ.κ. Κατσίβελας και Μαντάς.

Ο δήμαρχος Τριφυλίας κ Παναγιώτης Κατσίβελας έδωσε τις δικές του ευχές για την νέα χρονιά και δήλωσε οπαδός του Συλλόγου Φιλοπροόδων για όσα εχει δημιουργήσει έως τώρα.
Για το 2018 είπε έρχονται γεγονότα ευχάριστα για τα Φιλιατρά, και κυρίως για το εσωτερικό οδικό δίκτυο της πόλης, μεγάλη ελπίδα και πίστη για τον δρόμο Γαργαλιάνων - Φιλιατρών που θα ενώσει την Τριφυλία και υπάρχει πολυ καλή προοπτική.

Ο κ. Μαντάς ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και δήλωσε και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη για την περιοχή της Τριφυλίας και ιδιαίτερα των Φιλιατρών και ανακοίνωσε ότι δρομολογείται για ένταξη στο ΕΣΠΑ του δρόμου Φιλιατρών - Γαργαλιάνων αλλά και την ίδρυση της Γεωργικής Σχολής στα Φιλιατρά που θα λειτουργήσει την νέα εκπαιδευτική περίοδο που ξεκινά τον Σεπτέμβριο.
Δήλωσε ότι η Περιφερική αρχή είναι έτοιμη να χρηματοδοτήσει την αντικατάσταση του τέμπλου στην Παναγία την Βλαχέρνα

Αμέσως μετά την κοπή της πίτας, οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια συναυλία της φιλαρμονικής του συλλόγου με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και να απολαύσουν παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου.






1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στην πρόεδρο και στο Δ.Σ. του πιο δραστήριου Συλλόγου της πόλης μας. Καλή Χρονιά & Χρόνια Πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.