Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

Στον OTE TV για ακόμα τρία χρόνια τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στη συνδρομητική τηλεόραση του OTE θα συνεχίσουν να μεταδίδονται τα παιχνίδια του Κυπέλλου, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, με τα δικαιώματα για το εξωτερικό να αναλαμβάνει η εταιρεία KG Telestare Ltd.

Σε αντίθεση με την .....

πρακτική που ακολούθησε για την τριετία που ολοκληρώνεται την τρέχουσα σεζόν και οδήγησε σε μεγάλη δικαστική διαμάχη με την Forthnet (μητρική εταιρεία της Nova), η ΕΠΟ ξεκαθάρισε πως στον διαγωνισμό για την απόκτηση των εντός Ελλάδας δικαιωμάτων θα μπορούσαν να συμμετέχουν μόνο τηλεοπτικά δίκτυα και όχι εταιρείες διαχείρισης και μάρκετινγκ.

Αυτό πάντως δεν εξασφάλισε ηρεμία, αφού η επιλογή της ΕΠΟ να ανοίξει τους φακέλους των προτάσεων «κεκλεισμένων των θυρών» προκάλεσε νέα αντίδραση της Forthnet. Τελικά, ο OTE TV ήταν το μοναδικό τηλεοπτικό δίκτυο που κατέθεσε προσφορά και φυσικά πλειοδότησε.

Η ανακοίνωση απο την ΕΠΟ:

Εγκρίθηκαν τα πρακτικά αξιολόγησης των προσφορών που συντάχθηκαν από τις αρμόδιες επιτροπές:

Α. τα τηλεοπτικά και χορηγικά δικαιώματα του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων των αγωνιστικών περιόδων 2016-2017, 2017-2018 και 2018-2019 εντός της ελληνικής επικράτειας εκχωρήθηκαν στην ΟΤΕ ΑΕ.

Β. τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων των αγωνιστικών περιόδων 2016-2017, 2017-2018 και 2018-2019 εκτός της ελληνικής επικράτειας συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου εκχωρήθηκαν στην KG Telestare Ltd.

Εγκρίθηκαν οι προκηρύξεις του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων 2015-2016 (β΄φάση) και του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών Ομάδων Ε.Π.Σ. για τον προβιβασμό στη Γ' Εθνική Κατηγορία 2016."

sportandbusiness.gr

ΣΧΟΛΙΟ
Είναι γνωστό ότι η Nova πλέον ΔΕΝ μπορεί να αγοράσει μια διορτγάνωση της προκοπής και ότι όλα τα εχει παρει ο ΟΤΕ TV.
Και μιλάμε για πρωταθλήματα "Φιλέττα". Η καλύτερη Value For Money συνδρομή την έχει μόνο ο ΟΤΕ TV. 24.90 / μηνα και έχεις τα παντα!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.