Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Αντζελα Δημητρίου: "Μου χρώσταγε η ζωή να μου χαρίσει μια αγάπη αληθινή" [ Video - Συνέντευξη ]

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη στο Φιλιατρά News

Το πρόσωπο που φιλοξενούμε σήμερα είναι πολύ γνωστό σε όλους μας.

Πρόκειται για την μεγάλη κυρία, την Λαίδη του Ελληνικού λαϊκού Πενταγράμμου, την Άντζελα Δημητρίου, έναν μύθο (για όσους δεν την έχουν γνωρίσει προσωπικά) του Ελληνικού Λαϊκού πενταγράμμου και αυτό το έχει αποδείξει με το σπαθί της.
Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι τα τραγούδια της έχουν μεγαλώσει ......

ολόκληρη γενιά καθώς τραγούδια της ακόμα και από το 1985 όπως το "Φταίει ο Έρωτας" αλλα και άλλα, ακούγονται ακόμα και σήμερα από μικρούς και μεγάλους και σε όποια πίστα ανέβει, μοιράζει απλόχερα το κέφι.

Φανερά ανανεωμένη, όμορφη και δυναμική όπως εκ φύσεως είναι, σαν γνήσιο Λιονταράκι, κάνει ένα δυναμικό come back, με μια εξαιρετική καινούρια δουλειά της που τιτλοφορείται "Come Back" και θα περιλαμβάνει 15 τραγούδια.
Το νέο της CD όπως μας είπε η Λαίδη θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου μαζί με την Espresso.
Αυτές τις μέρες φιλοξενείται στο σπίτι του αγαπημένου της Γιώργου Λεβεντάκη στα Φιλιατρά και παράλληλα μαζί με τους συνεργάτες της γυρίζουν ένα Video Clip εδώ στην πόλη μας, με ένα πολύ όμορφο τραγούδι από την καινούρια της δισκογραφική δουλειά.

Την συναντήσαμε χθες, ανήμερα της Εθνικής μας επετείου στο γνωστό Μεζεδοπωλείο "Ταξύδια" στην οδό Δεκατεσσάρων με την παρέα της, όπου η μεγάλη κυρία του Λαϊκού τραγουδιού μας μίλησε με μεγάλη ευχαρίστηση για τον καινούριο της δίσκο με γενικό τίτλο "Come Back" για την παραμονή της στα Φιλιατρά, για την συνεργασία της με τον ράπερ Ominus, για το Video Clip που γύρισε στα Φιλιατρά για το τραγούδι "Σε λίγο ξημερώνει (γαμώτο)" καθώς και για τις εντυπώσεις που της άφησε η πόλη μας η οποία την έχει ξετρελάνει και την θεωρεί τόπο ηρεμίας αλλά και για τον νέο της σύντροφο Γιώργο Λεβεντάκη.

Αν και είναι η μεγάλη Άντζελα Δημητρίου, δεν είναι σε καμία περίπτωση, μια απόμακρη προσωπικότητα. Δεν είναι η "Κοιτάτε και μην αγγίζετε".
Ένα πραγματικό μαγκάκι που έχει το θάρρος ότι έχει να σου πει να στο λέει κοιτώντας σε βαθειά στα μάτια και να σου μιλάει με ειλικρίνεια.
Και τα μάτια, ξέρετε, δεν λένε ποτέ ψέματα.
Η όλη μου συζήτηση με την Άντζελα, τόσο πριν την συνέντευξη όσο και μετά -προσωπικά- μου κατέρριψε μύθους για το άτομο της που σε άλλη περίπτωση θα έλεγα ότι κάποιοι μπορεί να υπερβάλλουν.

Στην συνέντευξη που ακολουθεί, η Αντζελα Δημητρίου ανοίγει την καρδιά της στον συνεργάτη μας και τα λέει για όλους.

Και για να έχετε και μία ακόμα είδηση σας μεταφέρουμε κατ' αποκλειστικότητα ότι σε λίγες μέρες η Άντζελα Δημητρίου θα γυρίσει δεύτερο video Clip πάλι στα Φιλιατρά αυτή την φορά για το τραγούδι "Come Back" από τον καινούριο της δίσκο.