Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Εκανε ανάληψη 2,8 ευρώ για να αγοράσει γάλα!!!!!!!!!

Συγκίνηση προκαλεί το περιστατικό ενός νεαρού πατέρα στη Ρόδο, που επισκέφθηκε υποκατάστημα τραπέζης και ζήτησε να κάνει ανάληψη όλων των χρημάτων που είχε στα βιβλιάριά του (2,8 ευρώ) προκειμένου να αγοράσει γάλα για το παιδί του.

Όπως αναφέρει σήμερα ........

η «Ροδιακή», ένας νεαρός πατέρας, ευρισκόμενος σε τεράστιο οικονομικό αδιέξοδο, πήγε σε υποκατάστημα τράπεζας της Ρόδου κρατώντας τρία βιβλιάρια καταθέσεων και αφού περίμενε (εκτός της ηλεκτρονικής σειράς αναμονής) επί δύο τουλάχιστον ώρες για να φύγει όλος ο κόσμος, πήγε στον ταμία της τράπεζας και του ζήτησε να κάνει αρχικά ενημέρωση και στην συνέχεια ανάληψη όλων των ποσών που υπήρχαν μέσα στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ο ταμίας, πράγματι προχώρησε στην διαδικασία ενημέρωσης και με έκπληξή του διαπίστωσε ότι συνολικά τα βιβλιάρια είχαν μέσα το ποσό των 2,8 ευρώ. Ο ταμίας θεωρώντας ότι το ποσό αυτό ήταν «μη αναλήψιμο» του δήλωσε πως τα βιβλιάριά του ήταν άδεια. Ο νεαρός πατέρας, πλησίασε στο γκισέ και χαμηλόφωνα του είπε: «Γι' αυτό το ποσό έχω έρθει και περιμένω εδώ σήμερα. Με αυτό το ποσό, με 2,80 ευρώ, θα αγοράσω το γάλα για το παιδί μου».

Η περίπτωση αυτή πάντως, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι εργαζόμενοι της συγκεκριμένης τράπεζας μιλώντας στη «Ροδιακή» δεν είναι η μοναδική, καθώς η οικονομική ανέχεια, έχει οδηγήσει χιλιάδες Έλληνες σε παρόμοιες καταστάσεις απόγνωσης.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.