Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Προφυλακίστηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος!

Πρώτη φορά αρχηγός κόμματος φυλακίζεται!

Την προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου, αποφάσισαν οι δικαστικές αρχές, λίγα λεπτά πριν τις 4 τα ξημερώματα, μετά την μαραθώνια απολογία- περίπου 6 ωρών- του αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Έξω από την Ευελπίδων περίμεναν τόσο η σύζυγος του, όσο και η κόρη του, Ελένη Ζαρούλια και Ουρανία Μιχαλολιάκου, αλλά και ο βουλευτής Γιώργος Γερμενής.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον βουλευτή Μιχάλη Αρβανίτη, όπου ......

δήλωσε: "Eπίορκα ανθρωπάκια, αποφάσισαν την προφυλάκιση"

Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο Γιώργος Πατέλης, επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκαιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής υποστήριξε ότι οι καταγεγραμμένες τηλεφωνικές κλήσεις, από τον πυρηνάρχη της τοπικής οργάνωσης σε σταθερά τηλέφωνα, που έγιναν μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, αφορούσαν αριθμούς που ο ίδιος έχει παραχωρήσει στα γραφεία του κόμματος και επομένως, σύμφωνα με την υπεράσπισή του, δεν αποδεικνύεται ότι ο κατηγορούμενος πυρηνάρχης συνομίλησε με τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας «κατά το χρονικό διάστημα από την 10:13 π.μ., της 18/9/ 12013 (το πρωί μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα) έως και την 12 :37 μ.μ. σταθερή τηλεφωνική σύνδεση που ανήκει στον κ. Μιχαλολιάκο, λαμβάνει πλήθος εισερχόμενων κλήσεων από τηλέφωνο που ανήκει στον πυρυνάρχη.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.