Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 23ης Ιανουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο ΘΑΡΡΟΣ της Μεσσηνίας

«Ντου» του ΣΔΟΕ στο Επιμελητήριο

Στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας βρέθηκε χθες το μεσημέρι, ........

σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, προκειμένου να ελέγξει, όπως ήταν αναμενόμενο μετά την έκταση που έλαβε το θέμα με τα «αόρατα σεμινάρια» κατάρτισης εργαζομένων, το σχετικό φάκελο.

Το κλιμάκιο δε ζήτησε αντίγραφα στοιχείων, ενώ αποχώρησε σύντομα. Έτσι, οι εκτιμήσεις λένε ότι έλεγξαν συγκεκριμένα στοιχεία.

Αν βρήκαν αυτό που ήθελαν ή όχι, όπως και αν υπάρχει πρόβλημα, θα φανεί με τη σύνταξη του σχετικού πορίσματος. Αν το πόρισμα δεν αποσταλεί στο Επιμελητήριο, σημαίνει ότι δεν υπάρχει ψεγάδι στον έλεγχο. Σε αντίθεση περίπτωση, θα καταγράφονται λεπτομερώς όλες οι παραλείψεις που εντοπίστηκαν.

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

"ΜΑΚΕΛΕΙΟ" φέτος στην αγορά της επιτραπέζιας ελιάς, με την ελιά Καλαμών να "επιπλέει", ενώ αντίθετα "γκρεμίζονται" η κονσερβολιά και η πράσινη που μένουν αμάζευτες στα δένδρα ή οδηγούνται στα ελαιοτριβεία για ελαιοποίηση. Πρωταθλήτριες στις τιμές Λακωνία και Μεσσηνία με 1,60 και 1,30 (τα διακόσια τεμάχια) αντίστοιχα.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ για το Λιμάνι Κυπαρισσίας που γλίτωσε απο τους Γερμανούς, αλλά κινδυνεύει να καταρρεύσει απο τις σκανδαλώδεις κακοτεχνίες.
26 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ και 180 προσαγωγές σε 4 νομούς της Πελοποννήσου (και στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ) σε ευρεία επιχείρηση της Αστυνομίας για πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.
ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ για το ΠΟΠ Καλαμάτα και η ανύπαρκτη στρατηγική για το ελαιόλαδο. Δηλώσεις του Παν. Αλευρά με αφορμή τις 5 ενστάσεις που κατατέθηκαν στις Βρυξέλλες.
ΕΜΠΛΟΚΗ στο Υπουργείο Υγείας για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας λόγω της διαθήκης Αλεξόπουλου.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ και ουραγοί Περιφέρειες στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ.
ΕΝΤΑΣΗ χθες στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας με αφορμή τη μελέτη ανάπλασης στον προλιμένα. Διαξιφισμοί Μπρεδήμα-Μπεχράκη με τον αντιδήμαρχο Θαν. Ηλιόπουλο.
ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.