Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ - «Πήρε κεφάλι » η ΝΔ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ !

Για πρώτη φορά μετά από αρκετό διάστημα η ΝΔ προηγείται σε δημοσκόπηση έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτο κόμμα ενώ το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην τέταρτη θέση.

Πιο συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της Marc που ........

παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Alpha δημοσκόπηση» με την Κάτια Μακρή, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 22,5% με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει 22,3 %.
Τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή με 9,7% και κατά σειρά ακολουθούν ΠΑΣΟΚ με 5,7 %, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,6%, ΔΗΜΑΡ με 4,6%, ΚΚΕ με 4,3%. Άλλο κόμμα απαντούν το 5,2%, άκυρο ή λευκό το 10,9% και δεν απαντά καθόλου το 9,2%. Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ διευρύνει τη διαφορά της από τον ΣΥΡΙΖΑ,
φτάνοντας στο 28,2%. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 27,9%, η Χρυσή Αυγή 12,2% , το ΠΑΣΟΚ 7,2%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 7%, η ΔΗΜΑΡ 5,8% και το ΚΚΕ 5,3%.

Στην παράσταση νίκης η ανατροπή είναι μεγαλύτερη, με τη ΝΔ να φτάνει το 44,5% από 26,6% τον Δεκέμβριο του 2012, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 44,4% έναντι 60,3% τον Δεκέμβριο του 2012.

BEST TV

3 σχόλια:

  1. Με το που θα προκύψει ένα σοβαρό πολιτικό κίνημα με τεκμηριωμένη πρόταση και κυβερνητική προοπτική, που να μην είναι εθνομηδενιστικό-δημαγωγικό τύπου Τσίπρα, με γραφικότητες τύπου Καμένου, και πάνω απ' όλα με επικεφαλής σοβαρούς, νηφάλιους, υψηλού επιπέδου ανθρώπους κλάφτε τη ΝΔ...
    Προσωπικά εύχομαι να δούμε κάποια μέρα τον sir Βασίλειο Μαρκεζίνη να μας κυβερνά και όχι οι μέτριοι σαμαρο-βουβουζελο-κουνέληδες, με εναλλακτικές "λύσεις" τους τσιπροκαμμένους και τους χρυσαυγίτες.
    Η χώρα μας διέρχεται μια πρωτοφανή ασύλληπτης σοβαρότητας κρίση, η εμειρία διαχείρισής της από ανθρώπους όπως ο Παπακωνσταντίνου ή ο Πάγκαλος ήταν η ταφόπλακα, αρκετά με τις μετριότητες!
    Κατάντησαν τους μισούς έλληνες άνεργους και τους περισσότερους καταθλιπτικούς, υπονομεύουν το μέλλον και τις ζωές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις πολύ δίκιο! Συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρομαι που διαβάζω μιά δομιμένη σκέψη με την οποία συμφωνώ απολυτα.Υπάρχει λοιπόν μαγιά. Ας ξεκινήσουμε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.