Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Καιρός να μιλήσω κι εγώ

Παρακαλώ την ομάδα να δημοσιεύσει το μήνυμα μου όπως ακριβώς είναι.

Δεν είχα σκοπό να κάνω παρέμβαση αλλά κάποιος πρέπει να προστατεύσει από τα «άγρια σαρκοβόρα θηρία» (εξαιρείται ο Γεώργιος Φιλιατρινός του Κωνσταντίνου που υπερασπίστηκε αυτά τα παιδιά της ομάδας διαχείρισης), αυτά τα δυο παιδία που διαχειρίζονται ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΩΦΕΛΟΣ (οικονομικό ή προσωπικό) το Φιλιατρά News, παρά μόνο με κόστος προσωπικού και οικογενειακού χρόνου, εδώ και τόσα χρόνια και κυρίως τα δυο σχεδόν τελευταία χρόνια.
Είναι γεγονός ότι η ομάδα υπέπεσε σε ένα σφάλμα. Σφάλμα για το οποίο δέχτηκε σκληρή κριτική από πολλούς. Ορισμένοι μάλιστα φερόμενοι ως σαρκοβόρα θηρία μόνο το κεφάλι τους επί πίνακι δεν ζήτησαν.
Και σε όλο αυτό τον συρφετό, οι απανωτές ..........

ανακοινώσεις της μητρόπολης και η αυτοπροβολή (όπως εύστοχα σχολίασε αναγνώστης) του πατήρ Ευάγγελου Σίμου.

Συμφωνώ ότι το λάθος των διαχειριστών να είναι μεγάλο. Μπορεί το δίκιο της μητρόπολης να είναι βουνό, λόγω της λανθασμένης είδησης που γράφτηκε, όμως η αντιμετώπιση που έτυχε η ομάδα διαχείρισης αλλά και το ίδιο το Blog από τον συντάκτη της διάψευσης πρωτοπρεσβύτερο της ιεράς Μητροπόλεως Ευάγγελο Σίμο και με τον απαξιωτικό τρόπο που αναφέρθηκε στην διάψευση είναι κατακριτέο.

Θα σταθώ σε δυο σημεία (3 και 4) της ανακοίνωσης.

Στο σημείο 3 και την δεύτερη παράγραφο αναφέρει επί λέξει:
«Ευτυχώς οι Φιλιατρινοί θυμούνται ποιοι εκκλησιαστικοί παράγοντες με την προκλητική τους πολιτεία και συμπεριφορά είχαν μεταβάλει τα Φιλιατρά σε συνώνυμο των σκανδάλων και της διαφθοράς και την Πανήγυρη του Αγίου Χαραλάμπους σε πηγή ανεκδότων στους εκκλησιαστικούς κύκλους.»
Πατήρ Ευάγγελε, βαριά η κατηγορία που αφήνεις να αιωρείται και προσωπικά την αμφισβητώ στο 100% καθώς δεν υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΝΕΝΟΣ πρώην εκκλησιαστικού παράγοντος όπως αναφέρετε στην ανακοίνωση της διάψευσης σας.
Υπονοείτε μήπως ότι υπήρξε από κάποιον – κάποιους υπεξαίρεση χρημάτων??? Υπάρχουν αποδείξεις οικονομικών ατασθαλιών??? Αν ναι, Γιατί μετά τον οικονομικό έλεγχο που έγινε όταν ανέλαβε ο Σεβασμιώτατος τα όποια ευρήματα ατασθαλιών δεν εστάλησαν στον Εισαγγελέα και την δικαιοσύνη???
Ξέρετε πάτερ… Χωρίς αποδείξεις δεν μπορεί να καταδικαστεί ούτε ο χειρότερος δολοφόνος. Και αυτό που κάνετε αφήνοντας υπονοούμενα να αιωρούνται χωρίς να υπάρχει απολύτως καμία απόδειξη και καμία καταδίκη εις βάρος κανενός είναι κατακριτέο.
Γιατί οι αιχμές που αφήσατε είναι σαφής για τον προκάτοχο σας.
Και σας το ξαναλέω. Από την στιγμή που κανένα στοιχείο – εύρημα δεν πήγε στην δικαιοσύνη, άρα δεν υπάρχει και καμία απολύτως καταδικαστική απόφαση είναι ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ.
Συνεπώς αμφισβητώ ΑΝΟΙΚΤΑ τα όποια μισόλογα αναφέρονται σε προηγούμενους εκκλησιαστικούς παράγοντες.
Παρακαλώ γνωστοποιήστε μας την όποια καταδικαστική απόφαση υπάρχει για τον οποιονδήποτε προηγούμενο εκκλησιαστικό παράγοντα. Αλλιώς αλλάξτε τροπάριο.

Στο σημείο 4 της ανακοίνωσης.
Ο πατήρ Ευάγγελος Σίμος Συντάκτης της διάψευσης, υπέπεσε σε ένα ακόμα σοβαρό ατόπημα.
Αναφέρει επί λέξει:
Την παραδίδουμε στην κρίση των αναγνωστών της. Ας προβληματιστούν κατά πόσον αξίζει να εμπιστεύονται μία ιστοσελίδα, που σκόπιμα διαδίδει κατασκευασμένα ψεύδη, για να σπιλώσει πρόσωπα και θεσμούς που κατέχουν κεντρική θέση στη ζωή της τοπικής κοινωνίας μας.

Πατήρ Ευάγγελε πέσατε σε δεύτερο βαρύ ατόπημα με αυτή σας την πρόταση. Ναι, διαψεύσατε το δημοσίευμα όπως θα έπρεπε να γίνει εφόσον δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια, και να περιοριστείτε εκεί. Στην διάψευση.
Εσείς όμως αντί να περιοριστείτε στην διάψευση, καταφύγατε σε κρίσεις και σχόλια για το αν και κατά πόσο θα έπρεπε οι αναγνώστες να εμπιστεύονται το Φιλιατρά News. Επειδή δεν γνωρίζετε, σας ενημερώνω λοιπόν ότι στα 4 σχεδόν χρόνια ζωής του το Φιλιατρά News έχει ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ 100% Αξιόπιστες πληροφορίες (και αν θέλετε μπορώ να σας τις αναφέρω μία προς μία) και έχει κάνει και σημαντικότατες αποκαλύψεις.

Πολύ πρόσφατα όλοι οι Φιλιατρινοί έμαθαν τι πραγματικά συνέβη στο παρασκήνιο που προηγήθηκε μέχρι την ξερή ανακοίνωση του Δήμου Τριφυλίας περί ματαίωσης της παράστασης του Συγγραφέα Γρηγόρη Χαλιακόπουλου χωρίς να έχουν την τόλμη (από τον Δήμο) να πουν ξεκάθαρα τους λόγους ματαίωσης.
Τους λόγους αυτούς λοιπόν, τους έμαθαν οι Φιλιατρινοί ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS, που δημοσίευσε την επιστολή κόλαφο για τον Δήμο Τριφυλίας του Γρηγόρη Χαλακόπουλου. Αυτό δεν είναι σημαντική αποκάλυψη????
Ναι. Αυτό το Blog που εσείς λέτε σήμερα ότι οι αναγνώστες πρέπει να "προβληματιστούν κατά πόσον αξίζει να εμπιστεύονται μία ιστοσελίδα," εννοόντας το Φιλιατρά News.
Πατήρ Ευάγγελε Σίμο μπας και θέλετε να μας υποδείξετε μήπως και ποια σελίδα να διαβάζουμε στο μέλλον????

Το ένα και μοναδικό μελανό σημείο δεν είναι ικανό να σβήσει μια επιτυχημένη πορεία κοντά 4 ετών. Είτε σας αρέσει είτε όχι.
Η προσπάθεια σας να σπιλώσετε την φήμη και την πορεία του Φιλιατρά News θα πέσει στο κενό. Σας ξαναλέω. Το λάθος από την ομάδα έγινε και αυτό κι εγώ το καταδίκασα.
Οι κρίσεις και οι επικρίσεις που κάνατε όμως, ήταν ακόμα χειρότερο από το λάθος της διαχειριστικής ομάδας. Δεν είναι ο ρόλος σας να κάνετε κρίσεις και επικρίσεις. Και πολύ δε περισσότερο να προσπαθήσετε να υποδείξετε αν πρέπει ή όχι να διαβάζει ο κόσμος το Φιλιατρά News.
Σας καλώ να περιοριστείτε στα ιερατικά σας καθήκοντα και να σταματήσετε τα τηλέφωνα ….. (ξέρετε εσείς τι λέω.....)
Ναι. Η διάψευση από την μητρόπολη έπρεπε να βγει. Αλλά οι κρίσεις και οι επικρίσεις από την ανακοίνωση σας ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ. Είστε ο πλέον αναρμόδιος να κάνετε κρίσεις και επικρίσεις.
Ναι είναι σφάλμα των διαχειριστών η ανάρτηση μιας μη επιβεβαιωμένης είδησης (προσωπικά κρατώ μεγάλη επιφύλαξη και έχω κάθε δικαίωμα) αλλά θεωρώ ότι κι εσείς ξεφύγατε κατά πολύ από τα όρια που έπρεπε να κινηθείτε.
Είναι προς τιμήν των Διαχειριστών που εδώ και δύο μέρες πυροβολούνται αβέρτα και ακόμα δεν έχουν μιλήσει –τους παρακινώ να μιλήσουν και να βγάλουν ακόμα και χολή αν χρειάζεται για να ξεσπάσουν –, είναι προς τιμήν των δυο διαχειριστών που δημοσίευσαν την διάψευση που συντάξατε και στείλατε, είναι προς τιμή τους που σας ανέχτηκαν να τους πυροβολήσετε κατά ριπάς και σήμερα να αυτοπροβληθείτε μέσα από το Φιλιατρά News για το οποίο προηγουμένως είπατε πως πρέπει να προβληματιστούν οι αναγνώστες κατά πόσον αξίζει να εμπιστεύονται μία ιστοσελίδα, ….

Αποδεχόμενος εν μέρει την προτροπή σας για τον προβληματισμό, θα προβληματιστώ κι εγώ κατά πόσον μπορώ να πάρω στα σοβαρά την σημερινή σας αυτοπροβολή και γενικά την όλη σας συμπεριφορά.
Στην τελική αν δεν σας αρέσει εδώ, υπάρχει και η λύση της αποχώρησης από τα Φιλιατρά να πάτε σε εκκλησία της Κυπαρισσίας όπου και κατοικείτε για να μην χαλάτε και βενζίνη να πηγαινο-έρχεστε. Ζητήστε το από τον Δέσποτα. Πιστεύω ότι θα σας ικανοποιήσει το αίτημα.

Και πάμε τώρα στην χθεσινή σα επιστολή αυτοπροβολής και αυτοδιαφήμησης. Πετυχημένο τελικά το σχόλιο του αναγνώστη….

Μας είπατε ότι κατηγορείστε πως καταργείτε και δεν σέβεστε τα έθιμα και κυρίως το έθιμο της Αναστάσεως στον προαύλιο χώρο του Ναού μας.
Σας ενημερώνω λοιπόν ότι η ενορία Παναγίας ήταν η μεγαλύτερη ενορία στα Φιλιατρά και η μόνη που προσέλκυε επισκέπτες από διπλανές πόλεις (Γαργαλιάνους Μάραθο, κλπ για να δουν αυτό το ας το πούμε θέαμα με τα δυναμιτάκια. Ο κόσμος που ερχόταν στην παναγία γέμιζε σχεδόν γύρω γύρω τον ναό. Και αυτά επί εποχής Παπανιόνιου.
Επί των ημερών σας η μεγάλη αυτή ενορία έχει συρρικνωθεί και ο κόσμος έχει μειωθεί κατά 1/4 για να μην πω ότι μειώθηκε στο μισό.
Σέβομαι ότι φοβάστε να βγείτε στην πλατεία και εγώ διαφωνώ στο να βγείτε. Βγείτε στα σκαλοπάτια της εκκλησίας να κάνετε Ανάσταση μαζί με τον κόσμο που είναι έξω. Ξέρετε κάτι Πάτερ? Ο κόσμος που είναι έξω δεν είναι μούλος για να κάνει Ανάσταση μόνος του. Και αυτό σεβόταν ο προκάτοχος σας ο Παπανίονιος. Μόνο που επειδή δεν φοβόταν τίποτα είχε τα «κάκαλα» να βγαίνει στο μέσον της πλατείας.
Γι αυτό και τον γουστάραμε και γι αυτό αναπολούμε κάποιοι – και είναι δικαίωμα μας – εκείνη την εποχή. Δεν μπορείτε να μας το απαγορεύσετε. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μας το απαγορεύσετε.
Αν ήσασταν ωραίος, και σεβόσασταν όπως λέτε τα έθιμα – πράγμα που προσωπικά αμφισβητώ και είναι δικαίωμα μου – και τον κόσμο που περιμένει απ έξω, θα βγαίνατε στο πλατύσκαλο της εκκλησίας θα λέγατε χρόνια πολλά προς όλους και θα κάνατε μια όμορφή εξήγηση με τον κόσμο λέγοντας του να σεβαστεί την ιερή στιγμή και μετά το Χριστός Ανέστη να πανηγυρίσει με τον δικό του τρόπο την ανάσταση του Κυρίου ρίχνοντας τα βαρελότα του στο μέσον της πλατείας που είναι άδεια και μαζί με μας να πούμε όλοι το Χριστός Ανέστη. Έτσι θα έδειχνατε ένα στοιχειώδη σεβασμό και προς τον κόσμο και προς το έθιμο μας και δεν θα το σνομπάρατε έτσι και δείχνοντας αδιαφορία για τους έξω…
Τώρα κατάλαβατε γιατί γουστάραμε περισσότερο τον προκάτοχο σας?? Γιατί ήταν μάγκας, ήταν ωραίος, ήταν ο Παπάς μας.

Προσωπικά θα εξακολουθήσω να στηρίζω αυτήν την ομάδα γιατί πρόκειται για άτομα αξιόλογα που ζουν στα Φιλιατρά, εργάζονται στα Φιλιατρά, έχουν την οικογένεια τους στα Φιλιατρά και δεν είναι ξενόφερτοι και δήθεν. Είναι άτομα που έχουν την κοινωνική τους ζωή στα Φιλιατρά, αγωνιούν για την πόλη τους και δέχτηκαν ακόμα και σε βάρος της προσωπικής τους ζωής δίνοντας ακόμα και την ψυχή τους ασχολούμενοι με αυτό το Blog. Και σίγουρα δεν αξίζουν τέτοια συμπεριφορά ούτε από τον Παπά ούτε από κανένα σαρκοβόρο θηρίο.

Κλείνοντας θα συμφωνήσω απόλυτα με το σχόλιο του Γεώργιου Φιλιατρινού του Κωνσταντίνου που έγραψε στην ανάρτηση με την διάψευση:

«Χαιρετώ όλους τους πικρόχολους ιεροεξεταστές. Τα παιδιά αυτά κάνουν ότι κάνουν και αμισθή και δαπανώντας έτσι τον ελεύθερο χρόνο τους. Γιατί όλοι εσείς τιμητές των πάντων δεν δημιουργείτε ενα blog για να ενημρώνετε όλους εμάς, φαρισαίοι, υποκριτές, αυλοκόλακες, νενέκοι και σφουγγοκωλάριοι του εκάστοτε εκκλησιαστικού κατεστημένου που με περισσή ευκολία πετάει άστεγους στο δρόμο, σταυρώνει κακομοίρηδες παπάδες, αλλά θίγεται απο την λιτανεία του Αγίου μας? Αν δεν σας αρέσει, αλλάξτε σελίδα.
Και για να εξηγούμε, ούτε στα Φιλιατρά κατοικώ (σωματικά, η ψυχή μου ειναι πάντα εκεί), ούτε και τα παιδιά του blog γνωρίζω.
Γεώργιος Φιλιατρινός του Κωνσταντίνου.»

Γιώργο το σχόλιο σου με κάλυψε απόλυτα και σ’ ευχαριστώ που επώνυμα στήριξες αυτά τα δύο παιδιά.

Ο πρώην Διαχειριστής.

24 σχόλια:

  1. να σταματήσετε τα τηλέφωνα ….. (ξέρετε εσείς τι λέω.....)
    ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο σου που στηριζεισ αυτα τα παιδια. Μπραβο σου που πηρεσ το μερος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΟΝΟ. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΑΤΕΡ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΩΡΑΙΩΣ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΟΠΩΣ ΠΡΩΙΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ΚΑΙ ΚΥΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΕΝΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΗ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΠΑΠΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΖΙΝΗ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ Η ΤΣΕΠΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι μας λες μωρε είναι προς τιμή των διαχειριστών που δημοσίευσαν την διάψευση.
    Αυτό έλειπε μετά την λάσπη και τις ύβρεις κατά του Μητροπολίτη (και τον εκβιασμό εμμέσως) να μην βάλουν την διάψευση. Αλλά δεν μας λες ρε πρώην (και νυν και αεί) εσύ δεν είχες γράψει ότι είχες επικοινωνήσει με το Best και το είχες διασταυρώσει και εσύ ότι έτσι είναι τα πράγματα.
    ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο κοσμος κυριε δεν εξαγριωθηκε για την λαθος ειδηση που δημοσιευσαν αυτο ειναι ανθρωπινο αλλα για την απαραδεκτη και αναρμοστη διατυπωση που εκαναν επι του θεματος.ενας δημοσιογραφος η ενας διαχειριστης ενος blog πρεπει να ενημερωνει σωστα κ να προσεγγιζει καθε θεμα με πολυ προσοχη.ετσι απλα κερδιζετε η εμπιστοσυνη του κοσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11:42 εξακολουθείς να είσαι στον δικό σου πλανήτη. Σου έχει γίνει ψύχωση ο πρώην μας και σε έχει τρελάνει τελείως. Περαστικά σου και μην ξεχνάς να παίρνεις τα ψυχοφάρμακα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.ΒΑΓΓΕΛΗ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΕΡ Η ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ Η ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ;ΣΑΝ ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ,ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΡΙΤΕΣ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΦΑΤΣΙΚΩΣ;ΔΙΟΡΙΣΑΤΕ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑΣΑΣ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Μ.ΠΕΜΤΗ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΠΡΩΤΑ Η Θ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ!ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ,ΑΝΑΠΗΡΟΙ,ΥΠΕΡΙΛΗΚΕΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ-ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ κ.λ.π.ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ;
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ.ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ;ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ ΑΓΙΟΥΜΑΣ,ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ,Ο ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ;
    ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΟΧΙ ΔΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΟ!ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΑ ΕΥΦΡΑΝΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΗΜΗΡΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΥΣ,ΠΟΣΟ ΠΟΝΟ,ΠΟΣΗΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΑΓΑΛΙΑΣΗ,ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΜΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ.
    ΕΝΑΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Πρώην Διαχειριστής2 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:19 μ.μ.

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ 11:14 π.μ ΚΑΙ 11:21π.μ.
    Τίποτα περισσότερο δεν εννοώ από αυτό που έγραψα για τηλέφωνα. Ήταν νομίζω ξεκάθαρο. Και για το τηλεφώνημα που δέχτηκα έχω και μάρτυρα που έγινε μπροστά του και άκουσε.

    ΓΙΑ ΤΟΝ 11:30
    Που αποκάλεσε ο Γεώργιος Φιλιατρινός τον Παπαβαγγέλη ως κλέφτη; Όνειρα βλέπεις????

    ΓΙΑ ΤΟΝ 11:42.
    Αυτουνού του τελείωσαν τα ψυχοφάρμακα φαίνεται και αποσυντονίστηκε πάλι.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟ 12:09
    Γνωστό ότι κατοικεί στην Κυπαρισσία. Δεν είναι κακό. Εγω τον προέτρεψα εφόσον δε θελει να σεβαστεί τα δικά μας έθιμα να ζητήσει την μεταφορά του σε εκκλησία της Κυπαρισσίας για να μην σπαταλάει και βενζίνες πέρα δώθε. Τίποτα κακό δεν έγραψα.
    Ζήτησες να πληρώσει η εκκλησία για την τηλεοπτική μετάδοση. Ξέρεις την εκκλησία να πληρώνει για το οτιδήποτε?? ΌΛΑ το κράτος τα πληρώνει. Ακόμα και για τα χαράτσια του Βενιζέλου στην ΔΕΗ η εκκλησία, μονές κλπ κλπ είναι εκτός. Εξαιρούνται. Μόνο τα κορόϊδα οι Έλληνες πληρώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ πρώην Διαχειριστά,

    Απ΄ ότι καταλαβαίνω είσαι ο άνθρωπος που πήρε πρωτοβουλία και ξεκίνησε αυτή την ωραία προσπάθεια της δημιουργίας αυτού του Blog που τόσο καλό έχει κάνει,ιδιαίτερα σε εμάς που δεν ζούμε στα Φιλιατρά μας,με το να μαθαίνουμε το τι συμβαίνει στην αγαπημένη μας πόλη.
    Διαβάζω συχνά τις εύστοχες παρεμβάσεις σου σε πολλά θέματα,εδώ όμως σε βρίσκω αρκετά υπερβολικό.
    Ο τρόπος που μιλάς για τον π.Ευάγγελο κάθε άλλο από μια απλή παρέμβαση μου δείχνει.
    Δεν βρίζεις, αλλά νομίζω ότι είσαι ειρωνικός απεναντί του και δείχνει κάτι σαν εμπάθεια.
    Σαν πιο παλιός λοιπόν και περισσότερο γνώστης του πως λειτουργεί και επηρεάζει ένα blog την ψυχολογία αυτών που το διαβάζουν,επέτρεψε μου να σου πω πως θα έπρεπε να είσαι πιό ήπιος και γνώμονας σου να είναι το να κατευνάσεις τα πνεύματα παρά να τα οξύνεις-εννοείτε βεβαια λέγοντας αυτό που πιστεύεις-.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. προς τον 2:57
    Ναι φίλε. Ο πρώην Διαχειριστής μας είναι αυτός που έστησε το Φιλιατρά News το 2008, που μάτωσε να ανεβάσει μέσα σε 6 μήνες το blog στην κορυφή της αναγνωσιμότητας αναμεσα σε όλα τα blog της Μεσσηνίας και αυτός που το διατήρησε εκεί μεχρι που αποχώρησε.
    Η δουλειά του είνιααυτή που οταν αναλάβαμε εμείς ξ ολοκλήρου το blog μας είχε αφήσει μεγάλη διαφορά απο τον δεύτερο και εμείς εξακολουθούμε να τ κρατάμε εκεί ψηλά.

    Ο πρώην διαχειριστής μας είναι αυτός που μας φτιάχνει πολλά εδω στο blog, που τραβάει φωτογραφίες για εμάς και μας τις στέλνει, που φτιάχνει τα διάφορα Video που βλέπετε εδω και μόνο εδω χωρίς να τα κλέβει κανένας γιατι εχουν λογότυπο επάνω, είναι αυτός που υποσχέθηκε όταν έφυγε να εξακολουθήσει να μας βοηθάει αλλά απ έξω. Και το τήρησε μέχρι σήμερα.
    Και οι δυο είμαστε υπερήφανοι γι αυτόν τον άνθρωπο και εμείς αισθανόμαστε πολύ κατώτεροι του με αυτά που κάνει για εμάς και το Blog.

    Αισθανόμαστε ντροπή για το λάθος με την δημοσίευση και την μη ακριβή πληροφορία που σας μεταφέραμε. Παρ όλο αυτό εκείνος και σήμερα ακόμα κατέθεσε δήλωση στήριξης σε εμάς και τον ευχαριστούμε.
    Τα υπόλοιπα θα σας τα πει ο ίδιος καθως είναι εκείνος αρμόδιος να σας απαντήσει σε αυτά που του απευθύνετε.

    Με εκτίμηση
    McH
    Διαχειριστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. sta filiatra yparxoyn kai alloy enories...stamathste na asxoliste me ton papa o opoios den xerei kan pioi einai oi enorites toy afoy menei kyparissia kai apomonosteton sthn teliki... o despotas mas einai agios anurwpos.. aytos xerei ti prepei kai pws ua prepei na geinei... o papasampazoths hdh ap oti xerw exei parei to mauima toy.. to idio ua parei kai aytos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. McH είναι μεγάλο προσόν να αναγνωρίζεις πράγματα και σε τιμα ιδιαίτερα.
    Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν έχω τίποτα μαζί του -ίσα ίσα που όπως είπα τον διαβάζω πολύ συχνά-.
    Θεώρησα όμως υπερβολικά και με δόση ειρωνείας αυτά που έγραψε.
    Δε νομίζω να έχεις την απαίτηση να συμφωνούμε σε όλα μαζί σας.
    Όσο γι αυτό που έγραψες ότι αισθάνεστε ντροπή ,δε νομίζω να υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο,σας ξέρουμε μέσα από τα γραφόμενα σας και δε νομίζω ότι ένα λαθος -που εγώ να σου πω την αλήθεια δεν το θεωρώ και τόσο σημαντικό..απλώς εξαιτίας άνοιξε ένα θέμα που μάλλον ενδιαφέρει πολλούς-μπορεί να χαλάσει την εικόνα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΣΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΥΣΤΙΚΟ? ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 3:42 Αρμόδιος να σου απαντήσει είναι μόνο ο πρώην Διαχειριστής.
    Σε παρακαλώ πολύ να περιμένεις της δική του απάντηση. Δεν μπορώ να γράψω εγώ αντί γι αυτόν. Έγραψα μόνο αυτό που έχω βιώσει από αυτόν. Και κυρίως την εμπιστοσύνη στο να σου δώσει τους κωδικούς του blog που αμα θέλει κάποιος κακόβουλος το σβήνει σε ένα δευτερόλεπτο.
    Δεν νομίζεις ότι η εμπιστοσύνη αυτή που μας έδειξε μας τιμά ιδιαίτερα;

    McH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Πρώην Διαχειριστής2 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:36 μ.μ.

    Για τον 2:47 (ποψιάζομαι ότι είναι ο ίδιος με τον 3:42.

    Λοιπόν. Πρώτα και κύρια ευχαριστώ τον McH για όσα έγραψε για μένα.
    Ας απαντήσω τώρα στον φίλο μας.

    Πράγματι φίλε αυτός είμαι που έφτιαξα το Φιλιατρά News το καλοκαίρι του 2008.

    Διαβάζω συχνά τις εύστοχες παρεμβάσεις σου σε πολλά θέματα,εδώ όμως σε βρίσκω αρκετά υπερβολικό.
    Σεβαστή η γνώμη σου. Εγω δεν νομίζω ότι υπάρχει υπερβολή. Και μεσα στο κείμενο μου νομίζω ότι το αναλύω αρκετά. Ωστόσο αν θέλεις μου λες που υπερβάλω. Μ αρέσει ο διάλογος και θα το κάνω ευχάριστα μαζί σου.

    Δεν βρίζεις, αλλά νομίζω ότι είσαι ειρωνικός απεναντί του και δείχνει κάτι σαν εμπάθεια.
    Η Ενορία μου είναι η Παναγία και την ΥΠΕΡΑΓΑΠΩ. Μου αρεσε που εβλεπα συγγενείς και Φίλους απο γαργαλιάνους και Μάραθο αλλα και άλλες ενορίες να έρχονται στην Παναγία για ανάσταση για να δουν ξανα και ξανά αυτό που ΜΟΝΟ στην παναγία γίνεται με τα δυναμιτάκια.
    Μετα την έλευση του σεβαστού κατα τ' άλλα ΠαπαΒαγγέλη και εφαρμόζοντας τα δικά του και κατα την άποψη μου μη σεβόμενος το έθιμο της ενορίας μας ο κόσμος αυτός που ερχόταν γι αυτό το πράγμα αρχισε να σπάει με αποτέλεσμα σήμερα ο κόσμος να έχει μειωθεί αν οχι κατα το ήμισι αλλα τουλάχιστον κατα 1/4.
    Αν αυτό δεν είναι συρρίκνωση τότε τι είναι????
    Αυτό που έγραψα να βγαίνει στο πλατύσκαλο της εκλησίας του το είχα προτείνει πρίν δυο με τρία χρόνια....
    Σέβεται όπως λεει τα έθιμα μας τόσο πολυ που δεν το εφάρμωσε καν αυτό που του προτεινα να βγαίνει στο πλατύσκαλο της εκκλησίας.

    Σαν πιο παλιός λοιπόν και περισσότερο γνώστης του πως λειτουργεί και επηρεάζει ένα blog την ψυχολογία αυτών που το διαβάζουν
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ να επηρεάσω και ακόμα χειρότερα να επιβάλω την γνώμη μου σε κανέναν.
    Τα blogs είναι για ανταλλαγή απόψεων. Ειναι το βήμα που ενας απλός πολίτης μπορεί να εκφραστεί σε σχέση με άλλα μέσα που δεν μπορεί να ακουστεί η απλή γνήσια φωνή του απλού πολίτη.
    Δεν είναι κακό η ανταλλαγή αντικρουόμενων απόψεων. Αυτό ενισχύει την Δημοκρατία που κάποιοι πάνε να μας την στερήσουν.

    θα έπρεπε να είσαι πιό ήπιος και γνώμονας σου να είναι το να κατευνάσεις τα πνεύματα παρά να τα οξύνεις-εννοείτε βεβαια λέγοντας αυτό που πιστεύεις-.
    Εκφράζω απλά την άποψη μου και τίποτα περισσότερο. Σαν απλός πολίτης όπως είσαι κι εσύ. Ακόμα και όταν ήμουν διαχειριτής επεδίωκα και εξακολουθώ να επιδιώκω διαλογο και ανταλλαγή απόψεων.
    Είμαι κι εγώ ένας απλός πολίτης και καποτε η μόνη διαφορά που είχα απο τους υπόλοιπους ήταν ότι διαχειριζόμουν αυτό το blog και έβαζα ειδήσεις. Στα σχολια όμως ΠΑΝΤΑ εγραφα σαν απλός πολίτης όπως ειναι ο καθένας απο τους αναγνώστες.

    Για τον 3:42 που μάλλον είσαι ο ίδιος.
    Δε νομίζω να έχεις την απαίτηση να συμφωνούμε σε όλα μαζί σας.
    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΘΕΛΟΥΜΕ και ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ και τον αντίλογο και μεσα απο έναν επικοδομητικό διάλογο να καταλήξουμε κάπου. Μπορεί να σε πεισω και να αλλαξεις γνώμη. Μπορεί να με πέισεις μετα δικάσου επιχειρήματα και να αλλάξω άποψη εγω.
    Αυτο γινεται μέσα απο τον διάλογο όμως. Καλή ώρα όπως τώρα.

    Σε λιγο έρχεται απάντηση στον 3:44

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Πρώην Διαχειριστής2 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:52 μ.μ.

    Γα τον 3:44

    Αφου θέλεις να μάθεις όλη την αλήθεια να στην πω εγω.
    Οταν δημιούργησα αυτό το blog, έκανα μια μεγάλη χαζομάρα. Ήθελα να το κανω γρήγορα γνωστό. Και αναγκαστηκα το έλεγα οπου ηταν. Απο την μια ήταν καλό γιατι κατάφερα αυτό που ήθελα αλλα όταν ξεκίνησα να κανω κριτική σε καποιους... ακόμα και στον πρώην Νομάρχη μας αρχισα να δεχομαι προσωπικές επικοιωνίες διαμαρτυρίας κλπ κλπ που μου ζάλιζαν τον έρωτα.
    Αποκορύφωμα ήταν μια τηλεφωνική επικοινωνία με κάποιον μεγάλο στον νομό μας.

    Τότε σκέφτηκα να αποχωρήσω και να αφησω μεσα τους (4 τότε διαχειριστές που στην πορεία μετα απο τσακωμώ έμειναν δυο), που δεν τους ηξερε κανένας και δεν θα τους ζαλιζαν.
    Τους είχα τονίσει απο την πρώτη στγμή που μπήκαν ότι δεν πρέπει να ξερει κανένας ότι γραφουν στο blg. Ουτε η ίδια τους η μάνα... Και αυτό για να μην τραβήξουν ότι τράβηξα εγω.

    και το ακουσαν. Δεν τους ξέρει κανένας. Ουτε καν ο αδελφός που εχει ο ένας ξέρει ότι γραφει στο blog. Όμως αυτά τα παιδιά δεν μπορούν να είναι παντού και να καρφώνονται τραβώντας φωτογραφίες κλπ κλπ. για να μην τους καταλάβουν και αρχίσουν οι θιγόμενοι να τους ζαλίζουν και αυτούς.
    Οχι όμως ότι δεν κυκλογορουν στην κοινωνία και δεν εχουν παρέεες. Ολα τα κανουν αλλα κανείς δεν ξερει τίποτα γι αυτούς.

    Εγω ακόμα και που έφυγα δυο τρείς φορές δεχτηκα ενόχληση για κατι που γραφτηκε στο blog. Δηλωσα αναρμόδιος να απαντήσω και αντε γεια. Δεχτηκα πιέσεις να αποκαλύψω αυτα τα παιδιά. Δεν το εκανα ποτε. παραμένουν απόλυτα μυστικοί.
    Είμαι ΥΠΕΡ της ανωνυμίας των blog γιατι καποιοι πολιτικάντηδες θελουν το σάποιο σύστμα τους να ελέγχει τα πάντα και να μην βγαζουν στην φόρα τις βρωμιές των πολιτικών.
    Να εισαι σίγουρος ότι πρόσφατα (πριν 4 περίπου μηνες δεχτηκα ενόχληση στο κινητό μου απο βουλευτή (δεν θα πω αν ειναι Αντρας ή γυναίκα αν είναι η δεν είναι απο τον νομό μας) για να μου παραπονεθεί για ενα δημοσίευμα Αναγνώστη.
    Του δήλωσα ότι δεν ειμναι διαχειριστής και τον αποχαιρέτησα.

    ΑΥΤΑ που τραβηξα εγω δεν θελω να τα τραβήξει κανενα παιδί από αυτά τα δυο.
    Μπορεί να με βλέπετε να τραβάω φωτογραφίες video κλπ κλπ και μετα να τα βλέπετε στο Φιλιατρά News αυτο δεν σημαίει ότι τα ανεβάζω εγω. τα φτιάχνω τα στελνω με E-mail ή με άλλους τρόπους (ΠΧ MSN) και τα ανεβάζουν.

    τα video το μοντάρω εγώ γιατι τα παιδιά δεν ξερουν. Τα ανεβάζω και τους στελνω τον κώδικα για να το βαλουν. Συτνεπως δεν ειμαι εγω που τα ανεβάζω. τα φτιάχνω αλλα δεν τα βαζω εγω στο Φιλιατρά News.

    Νομίζω ότι σε καλυψα φίλε 3:44

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πρώην συμφωνω απολυτα μαζι σου,
    καθως και με τον ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟ,
    και αν προσεξεις ημουνα ο πρωτος που εγραψε ΜΠΡΑΒΟ
    για τα παιδια που δημοσιευσαν την απαντηση της μητροπολης.

    Και οι δυο διαχειριστες συνεχιστε ακαθεκτοι.
    Γ.Σ.ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΑΛΙΣΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ? ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.
    ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΣΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΛΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟΝ ΡΟΜΠΑ ΞΑΚΟΥΜΠΩΤΗ ΣΗΜΟΣΙΑ.
    ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ. ΓΤΙΑΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΤΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΚΑΣ ΕΣΥ? ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Πρώην Διαχειριστής2 Φεβρουαρίου 2012 στις 9:03 μ.μ.

    Ενδιαφέρουσα η γνώμη σου. Μόνο που τα πράγματα ε την ηχογράφηση δεν είναι και τόσο απλά.

    Αν πουμε ότι με το που παίρνει τηλέφωνο βαζω ηχογραφηση στο κινητό, ΧΩΡΙΣ να τον ενημερώσω ότι η κλήση ηχογραφεόται, τότε μπορώ να εχω νομικές συνέπειες για υποκλοπή τηλεφωνικών συνδιαλέξεων.

    Αν πάλι του πω ότι απο τώρα η κλήση ηχογραφείται μπορεί να μην θέλει να μιλήσει και να κλείσει την γραμμή. Μπορεί και πάλι να αρνηθεί την ηχογράφηση. Αν δεν αρνηθεί την ηχογραφιση και συνεχίσει να μιλάει, τότε δε υπάρχει κανένα θέμα αρκεί να αποδεικνύεται ότι ο συνομιλητής ήταν ενήμερος.

    Είναι νόμος που έχουν ψηφίσει οι ... ας μην το πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητέ συνχολιαστή των 11:30. Συνήθως δεν απαντώ σε σχόλια άλλων που είναι απλοί σχολιαστές, όπως κι εγώ. Για σένα θα κάνω μια εξαίρεση και θα σε ρωτήσω κάποια πράγματα: Κατ' αρχήν, εισαι Έλληνας? Συγγνώμη που το λεω, αλλά ούτε η ορθογραφία σου, ούτε και το συντακτικό σου δείχνουν κάτι τέτοιο. Δεύτερο: Αν έχεις κάνει ποτέ Ανάσταση επι παπα-Νιόνιου, πιστεύεις οτι ολος εκείνος ο κόσμος ήταν απο την ενορία της Παναγίας? Δεν ήταν καν Φιλιατρινοί κάποιοι απο αυτούς. Τώρα τα περί βερνζινών, δεν καταλαβαίνω ουτε τον όρο, ούτε τελικά τι θέλεις να μου πείς...
    Οσο για εσας παιδιά του blog: ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ!!!Ολοι εμείς οι ξενιτεμένοι σας αγαπάμε, σας κρίνουμε, αλλά σας στηρίζουμε ανεπιφύλακτα. ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΑΤΡΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...
    Γεώργιος Φιλιατρινός του Κωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ.ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΜΟΥ ΧΟΥ.Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ...ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο πρώην Διαχειριστής4 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:10 π.μ.

    Εγω κ. 10:31 διάβασα μια πολυ ωραία έκθεση αυτοπροβολής λες και έκανε promotion τον εαυτό του για να ανέβει σε πιο ψηλά σκαλοπάτια. Δηλαδή από την Μητρόπολη στην Αρχιεπισκοπή.

    Super αυτοδιαφήμηση σε ενα αναξιόπιστο -όπως μας το κατάγγειλε- blog ο "Αγιος".
    Και φυσικά να μην ξεχνάμε ότι στο τηλέφωνο μου ζήτησε επιτακτικά να του αποκαλύψω ποιοι είναι πίσω από το blog για να μιλήσει μαζί τους. Ηθελε να κάνει προσωπική παρέμβαση από τηλεφώνου ο "Άγιος". Μόνο που την επόμενη φορά που θα χτυπήσει τηλέφωνα για παρέμβαση θα υπάρξουν τρελά παρατράγουδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημέρα,

    Καταλαβες τώρα πρώην Διαχειριστά γιατί σου είπα ότι είσαι ειρωνικός και με δόση εμπάθειας απέναντι στον π.Ευάγγελο?

    (3:42')

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.