Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Αυριο Παρασκευή στην Μεσσηνικά εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ



Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΚΕΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΔΙΑ
«Είπα στον κ. Δράκο ότι οι εργολάβοι κλέβουν και με αγνόησε»

Σοβαρές καταγγελίες έκανε χθες, κατά τη διάρκεια της ημερίδας του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, ο διευθυντής Ερευνών του ΕΛΚΕΘΕ, δρ Χρήστος Αναγνώστου.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο έργο με τους δύο παράλληλους κυματοθραύστες, που υλοποίησε η τέως Νομαρχία Μεσσηνίας για την προστασία της ακτής του Κορδία (Δυτική Παραλία), μίλησε για «κλοπή εργολάβων». Επιπλέον, είπε ότι ο ίδιος είχε ενημερώσει σχετικά τον τότε νομάρχη Δημήτρη Δράκο, αλλά εκείνος δεν τον κάλεσε ποτέ να μιλήσουν, ώστε να του δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το θέμα.

Ο κ. Αναγνώστου σημείωσε επίσης ότι, ενώ υπήρχε απλούστερη, οικολογική και απείρως οικονομικότερη αντιμετώπιση, για την προστασία της ακτής, επιλέχθηκε το συγκεκριμένο έργο, που κόστισε 1.400.000 ευρώ, το οποίο, όπως είπε, δεν έδωσε λύση στο πρόβλημα, αφού η διάβρωση της ακτής μεταφέρθηκε σε διπλανό σημείο. Αναρωτήθηκε, μάλιστα, γιατί ιδιοκτήτες διπλανών εκτάσεων, που έπαθαν ζημιά από τη μεταφορά του προβλήματος, δεν έχουν κάνει αγωγή στον ανάδοχο του έργου και στο μηχανικό της Νομαρχίας που το παρέλαβε.

ΦΙΛΙΑΤΡΑ: ΛΑΜΠΕΡΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ

ΑΚΥΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ;





--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.