Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Οργή λαού και προπυλακισμοί πολιτικών [ VIDEO ]

Οργή λαού στην Καλαμάτα με το... ποτάμι της αγανάκτισης να πνίγει τους πολιτικούς που έδωσαν το παρών στην παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου. Αβγά, σειρά συνθημάτων για τις τελευταίες αποφάσεις και... ξύλο.

Αμέσως μετά την παρέλαση των λυκείων ξεκίνησαν να παρελαύνουν και πολίτες διαμαρτυρόμενοι για το μνημόνιο και την όλη κατάσταση που κάνει τη ζωή τους πολύ χειρότερη.
Πλησιάζοντας προς το σημείο όπου κάθονταν .........

οι επίσημοι (οι οποίοι από την πρώτη στιγμή δέχονταν τα έντονα γιουχαΐσματα σχεδόν από το σύνολο των πολιτών), έγινε το μεγάλο.. ντου.

Κατευθήνθηκαν προς τους πολιτικούς αποδοκιμάζοντάς τους έντονα – την κυβέρνηση εκπροσωπούσε ο Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας Γιώργος Κατριβάνος, ενώ μόνος εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ο Βουλευτής Μεσσηνίας Οδυσσέας Βουδούρης – κι εκεί έγινε ο χαμός. Ο κόσμος κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους, με κλοτσιές, αβγά και καφέδες και τους κους Κατριβάνο και Βουδούρη να... φυγαδεύονται από τους αστυνομικούς και τους πολίτες να τους κυνηγούν ακόμη και όταν μπήκαν στα αυτοκίνητά τους.

Η παρέλαση συνεχίστηκε στη θέση των επισήμων κάθισε ο απλός κόσμος με μόνους εκπροσώπους της πολιτείας το Δήμαρχο Καλαμάτας και τις στρατιωτικές αρχές. Το όλο σκηνικό αντίδρασης ολοκληρώθηκε με την παρέλαση του κόσμου. Τα πλάνα από την ζωντανή μετάδοση της τηλεόρασης best είναι χαρακτηριστικά στο τι έγινε..



11 σχόλια:

  1. ΕΕΕ. ΟΟΟ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που είναι ο Μήτσος να τον κεράσω... φοντανάκι!!!
    Δημητράκη!
    Ου, ου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OTAN KΛΕΙΝΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
    ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΠΑΖΑΤΕ ΟΛΑ,ΚΑΙ ΔΙΝΑΤΕ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΣΤΑ ΝΙΑΝΙΑΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΑΤΕ ΘΥΕΛΛΕΣ??
    ΤΡΑΒΑΤΕΤΑ ΤΩΡΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ευθύνες των πολιτικών που διαχειρίστικαν τα πράγματα τα τελευταία χρόνια είναι μεγάλες...ίσως λίγο μεγαλύτερες από τις ευθύνες του απλού λαού που κάθε τέσσερα χρόνια πηγαίνει στην κάλπη και περιορίζεται γύρω από δύο κόματα.Κατά την διάρκεια της τετραετίας όλοι τους διαμαρτύρονται,στο τέλος όμως πάντα ξέρουν τί να ψηφίσουν και βέβαια αυτούς που έβριζαν.Όμως ΠΡΟΣΟΧΗ σε όλους αυτούς που καλλιεργούν κλίμα απαξίωσης του πολιτικού συστήματος μέρος του οποίου είναι και οι πολιτικοί,έστω...όλες αυτές οι αντιδράσεις είναι αποτέλεσμα της αρνητικής ψυχολογίας που δημιούργησαν όλο αυτό τον καιρό στον κόσμο και όχι βέβαια τυχαία...υπάρχει σκοπός γι΄αυτό...εκτός και αν η κατάντια του έλληνα είναι τέτοια που ΜΟΝΟ όταν του κόβουν χρήματα ξέρει να διαμαρτύρεται,για την παιδεία,τα εθνικά θέματα,τον πολιτισμό,θα έκανε κάτι ανάλογο;

    Επώνυμος
    που δεν θέλει όμως να αναφέρει το ονόμα του γιατί δεν λέει τίποτα το σπουδαίο.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα η αντιδραση του κοσμου δηκαιολογηται αλλα ταυτοχρονα σε ολες της πολεις τα ιδια σκηνικα.....κατι βρωμαει εδω καποιοι εβαλαν το χερακι τους γιατι η αρχη εγινε απο λιγους οπως και στη θεσσαλονικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Messinian Farm, οι Ελ είναι οι διοργανωτές!
    Ο κόσμος απλά ήταν αγανακτισμένος και όλως παραδόξως, τους πέτυχε σήμερα τους ΠΑΣΟΚους, έξω από τα λαγούμια που κρύβονται!
    Αυτό που βρωμάει είναι τα Πολιτικά πτώματα του ΠΑΣΟΚ και να εύχεσαι να μείνει εκεί το πράγμα και να μην περάσουμε σε αληθινά πτώματα!
    Ι. ΜΕΤΑΞΑΣ 1940 ΟΧΙ!
    Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 2011 ΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΤΑΚΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΜΕΝΑ......ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ Κ.ΚΟΥΡΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον Παπούλια τον λένε κάποιοι προδότη από την εποχή της άρσης του εμπόλεμου με την Αλβανία.
    Δυνατά και καθαρά ακούστηκε κατά την συναυλία των βοθροκουλτουριαρέων στον Άγιο Παντελεήμονα.
    Και πολλές άλλες βρισιές επί προσωπικού.
    Πολύ προσωπικού.
    Τα είχε μιλημένα και συμφωνημένα ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου (η προδοσία με ονοματεπώνυμο) με τον Στρως Καν από τον Φεβρουάριο του '09 και με το πρόσχημα της Προεδρικής εκλογής τον Μάρτιο του 2010, εκβίαζε στο πρόσωπο του Κ.Καραμανλή του Μικρού ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
    Τα επίχειρα της προδοσίας τα βλέπουμε 2 χρόνια τώρα.
    Αυτός λοιπόν ο Πρόεδρος υπογράφει ότι του βάλλουν εμπρός του.
    ΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΛΛΟΥΝ!
    Ή που υπογράφει ενσυνείδητα την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού ή δεν του το πηγαίνουν για υπογραφή.
    Και στις δύο περιπτώσεις έπρεπε να βάλει φωνή.
    Αλλά ποιός να φωνάξει;
    Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΤΟΥ "ΚΩΛΟΣΠΙΤΟΥ";;;
    Κρατιέμαι με τα χίλια ζόρια να μην αρχίσω τα μπινελίκια και χάσω τι δίκιο μου μαζί με το σχόλιο.
    Όχι για πολύ και όχι μόνο μπινελίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΘΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΛΒΑΝΟΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ .ΚΑΙ ΑΜΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΦΟΡΑΕΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑΤΟ ΜΙΛΑΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ,ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑς ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΤΟΝΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Messinian, τον σεβασμό τον κερδίζεις.
    Δεν πάει σετ με τον "τίτλο"!
    Πέρασε ο μήνας όμως κι εμείς γράφουμε σε "αρχαία ανάρτηση".
    Θα τα πούμε με το καλό, σε νέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.