Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Απόλυτη Ευφυΐα [ Limitless ]

Απόλυτη Ευφυΐα [ Limitless ]

του Νιλ Μπέργκερ

Με τους: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπράντλεϊ Κούπερ, Έιμπι Κόρνις, Άνα Φρίελ

Προβολές: 26, 27, 28 και 29 Αυγούστου

Τόπος: Αίθριο Δημαρχείου Φιλιατρών

Ωρα προβολής: 21:30

Υπόθεση:........

Ο φιλόδοξος συγγραφέας Έντι Μόρα (Κούπερ) πάσχει από χρόνια έλλειψη έμπνευσης. Η ζωή του όμως, θα αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν ένας παλιός του φίλος θα του προτείνει το NZT, ένα νέο, επαναστατικό φαρμακευτικό σκεύασμα που του δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί στο έπακρο όλες του τις δυνατότητες. Με τις εγκεφαλικές του συνάψεις να δουλεύουν υπερωρίες, ο Έντι μπορεί να θυμηθεί ό,τι έχει διαβάσει, δει ή ακούσει στη ζωή του. Μπορεί να μάθει μία καινούργια ξένη γλώσσα μέσα σε μία μέρα, να κατανοήσει περίπλοκες συναρτήσεις και να γοητεύει όποιον συναντά – υπό την αίρεση ότι δεν θα αποκαλύψει σε κανέναν ότι συνεχίζει να παίρνει το μη κλινικά δοκιμασμένο φάρμακο.

Πολύ σύντομα ο Έντι θα σαρώσει τη Γουόλ Στριτ, μετατρέποντας ένα μικρό κεφάλαιο σε εκατομμύρια. Τα κατορθώματά του όμως, θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον του μεγιστάνα Καρλ Βαν Λουν (Ντε Νίρο), ο οποίος θα τον προσκαλέσει να συντονίσει τη μεγαλύτερη συγχώνευση στην ιστορία των επιχειρήσεων. Όλες αυτές οι δραστηριότητες θα καταστήσουν τον Έντι στόχο κάποιων κακοπροαίρετων ανθρώπων που είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να πάρουν στα χέρια τους τα αποθέματα NZT του Έντι.

Με τη ζωή του να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο και τις παρενέργειες του χαπιού να έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ο Έντι θα έρθει αντιμέτωπος με μυστηριώδεις ανθρώπους που παρακολουθούν κάθε του βήμα, έναν επικίνδυνο γκάνγκστερ και μια αμείλικτη αστυνομική έρευνα.

Δείτε το trailer από την ταινία:



1 σχόλιο:

  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑΙΝΙΑ. ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ. ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ. ΓΙΩΡΓΟΣ Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.