Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

Camping: Το ελεύθερο έχει άλλη χάρη,....

Του πρώην διαχειριστή μας

Πριν λίγο καιρό είχα γράψει ένα άρθρο σχετικά με το Ελεύθερο camping και το είχα στείλει προς δημοσίευση στο Φιλιατρά News και στην μεσσηνιακή εφημερίδα Θάρρος. Την οποία εφημερίδα ευχαριστώ για την δημοσίευση της.

Πριν ελάχιστες μέρες διάβαζα πάλι στην .........

Μεσσηνιακή εφημερίδα Θάρρος ένα ωραίο θέμα με το camping από την δημοσιογράφο της εφημερίδα την κ. Γεωργία Οικονόμου με τίτλο «Κάμπινγκ μετ’ εμποδίων».

Μεταξύ των άλλων φιλοξενήθηκε και η άποψη της κ. Χριστοπούλου που έχει το Camping «Kyparissia» η οποία είπε ότι Αυτή τη στιγμή, επτά κάμπινγκ που λειτουργούμε στην περιοχή της Κυπαρισσίας έχουμε κινηθεί νομικά με ασφαλιστικά μέτρα και για διαφυγόντα κέρδη, κατά της κατάστασης στην περιοχή της Ελαίας.
Στην Ελαία υπάρχει χώρος όπου παραπάνω από διακόσια άτομα κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ με τροχόσπιτα και σκηνές, κάτι το οποίο απαγορεύεται βάσει νόμου. Ο Δήμος προσπαθεί να κάνει κάτι, αλλά δεν έχει την αρμοδιότητα. Η Αστυνομία δεν έχει το κατάλληλο προσωπικό για να κάνει κάτι. Η Εισαγγελία τούς αθωώνει. Έχει δημιουργηθεί μια πάγια κατάσταση εδώ και πέντε έξι χρόνια, η οποία οδηγεί στην οικονομική καταστροφή των οργανωμένων κάμπινγκ. Έχουμε βίντεο, ντοκουμέντα -τα οποία έχουμε δώσει στη Δικαιοσύνη- ότι οι αλλοδαποί που κάνουν κάμπινγκ στην Ελαία πετάνε τα απόβλητα από τις χημικές τουαλέτες στη θάλασσα. Είναι μια ανεξέλεγκτη κατάσταση. Πρέπει, επιτέλους, να ελεγχθεί».


Πραγματικά μου κάνει εντύπωση ο τρόπος που τα λέει η κυρία αυτή. Και πολύ δεν περισσότερο που ζητά την συνδρομή της αστυνομίας για να μην χάνει η κυρία αυτή έσοδα από την επιχείρηση της.
Τι λετε κυρία μου????? Τα λετε σοβαρά όλα αυτά????? Νομίζετε ότι η αστυνομία είναι ο εισπράκτορας σας για να μην χάνετε εσείς χρήματα????
Η Αστυνομία κυρία Χριστοπούλου που μάλλον ζείτε σε άλλον πλανήτη ή ζείτε σε άλλη εποχή έχει να αντιμετωπίσει πολλά και πολύ σοβαρότερα προβλήματα με την πολύ αυξημένη εγκληματικότητα που υπάρχει στην Τριφυλία σε σχέση με το αν εσείς χάνετε χρήματα.
Έχετε πάρει είδηση κ. Χριστοπούλου τι συμβαίνει στην Τριφυλία; Έχετε ακούσει ίσως για εγκλήματα κλοπές ακόμα και με τους κατοίκους μέσα στα σπίτια τους???
Έχει πάρει είδηση το αφτί σας ότι κάθε μέρα γίνεται και κάτι καινούριο??????
Και όχι μακριά αλλα πολύ κοντά σας. Τερψιθέα Σπηλιά κλπ κλπ.
Η αστυνομία λοιπόν κ. Χριστοπούλου έχει να ασχοληθεί με πολύ σοβαρότερα πράγματα από το να ασχολείται με το αν η επιχείρηση σας χάνει έσοδα από το Ελεύθερο Camping της Ελαίας.

Ποιος σου εξασφαλίζει κυρία Χριστοπούλου ότι αν κυνηγήσεις 100 Ελεύθερους κατασκηνωτές από την Ελαία ότι θα έρθουν όλοι στο camping σου????
Δεν θα έρθει κανένας. Οπότε μην σου κάνει εντύπωση αν οι επαγγελματίες της Ελαίας στραφούν εναντίον σου για διαφυγόντα κέρδη από τις ταβέρνες τους. Θα έχουν απόλυτο δίκιο.

Αφήστε επιτέλους ήσυχο τον κόσμο που έχει περάσει τα πάνδεινα από τους άχρηστους και ανίκανους να απόλαυση 5-10 μέρες τις διακοπές του χωρίς να έχει τον νταβατζή μέσα στην τσέπη του.
Άλλωστε το λετε μόνη σας. Τα δικαστήρια τους αθωώνουν. Θέλει πολύ μυαλό να καταλάβεις το γιατί??? Ή νομίζετε ότι οι δικαστές ακούνε τις αηδίες που διασπείρετε (οι επαγγελματίες που έχουν camping) ότι στο ελεύθερο Camping γίνεται διακίνηση ναρκωτικών…
Λες και στο οργανωμένο δεν μπορεί να γίνει…. Α πα πα πα πα…. Εσείς τους ξεγυμνώνετε, τους πετάτε έξω από τα σακβαγιάζ τα πράγματα τους τα ελέγχετε εξονυχιστικά και αφού δείτε ότι δεν έχουν κάτι μεμπτό τους επιτρέπετε την είσοδο….
Ας σοβαρευτούμε. Αν θέλει ο camper να κάνει διακίνηση ναρκωτικών θα την κάνει ακόμα και μέσα στο οργανωμένο. Δεν είναι εκκλησία το οργανωμένο camping.
Αλήθεια κ. Χριστοπούλου. Λέτε στην συνέντευξη σας και κατηγορείτε τους Ελεύθερους camper ότι πετάνε τα απόβλητα από τις χημικές τουαλέτες στη θάλασσα.

Κυρία Χριστοπούλου να σας ρωτήσω κάτι? Ερχόμενοι προς το camping σας αμέσως μετά τις ταβέρνες γιατί βρωμάει βοθρίλα????????
ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε Κυρία Χριστοπούλου????? Αν δεν ξέρετε να σας απαντήσω εγώ κ. Χριστοπούλου.
Μήπως εδώ πρέπει να αναζητήσετε το αίτιο που από το 2.000 και μετά –όπως η ίδια παραδέχεστε- υπάρχει μεγάλη πτώση στην επιχείρηση σας??????? ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ?????????
Αφήστε λοιπόν ήσυχους τους Ελεύθερους κατασκηνωτές. Προσφέρουν στον τουρισμό της περιοχής, συμβάλλουν στον Τουρισμό της περιοχής προσφέρουν πολύτιμη προστασία στο δάσος με την παρουσία τους και μόνο γινόμενοι φύλακες φρουροί του δάσους αλλά τονώνουν και την τοπική οικονομία της Ελαίας.
Λέτε όλοι αυτοί οι κάτοικοι της Ελαίας και κυρίως οι μαγαζάτορες να είναι τρελοί που τους θέλουν????????? Ξέρετε κ. Χριστοπούλου δεν είστε μόνο εσείς και η επιχείρηση σας φορολογούμενοι. Είναι και αυτοί οι άνθρωποι στην Ελαία.
Και επιτέλους αφήστε τον άλλον αν διαλέξει αν θέλει νταβατζή στην τσέπη του ή όχι. Πάντως για ένα να είστε σίγουρη. Αυτός που θέλει και γουστάρει το οργανωμένο camping ο κόσμος να έρθει ανάποδα, θα πάει στο οργανωμένο.

Morias News