Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Αποδοκιμασίες και μπουκάλια εναντίον της βουλευτού Ν. Γιαννακοπούλου [ VIDEO ]

Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν στην Καλαμάτα, στην πρεμιέρα του διεθνούς φεστιβάλ χορού που διεξάγεται κάθε χρόνο, την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Γιαννακοπούλου, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ και site.

Περίπου 200 άτομα άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και τη στιγμή που η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε, άρχισαν να της πετάνε μπουκάλια νερού, φωνάζοντας: «Το ψήφισες ρε Νάντια, κατάντια, κατάντια!».

Σύμφωνα μάλιστα με το moriasnews.gr, η ..........

βουλευτής του νομού Μεσσηνίας αναγκάστηκε τελικά να αποχωρήσει εσπευσμένα από το Κάστρο της Καλαμάτας, όπου πραγματοποιείται το φεστιβάλ Χορού.

Ο Αγανακτισμένοι της Καλαμάτας φέρονται αποφασισμένοι βρίσκονται στην Είσοδο του Κάστρου της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας κάθε ημέρα μέχρι να τελειώσει το φεστιβάλ.

Star.gr



6 σχόλια:

  1. Νάντια βγες και πες όλη την αλήθεια για όποιους εκβιασμούς δεχτήκατε απο τον γιό της Μαργαρίτας προκειμενου να ψηφίσετε το μεσοπρόθεσμο.
    Η κοινωνία Νάντια υποφέρει από την πολιτική του γιού της Μαργαρίτας και εσείς οι 300 νομίζετε ότι δεν τρέχει τίποτα.
    Οσοι ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Και σε αυτύς συγκαταλέγεσαι και ΕΣΥ.

    Να μην το ψήφιζες το γαμ...νο το μεσοπρόθεσμο και ας σε διέγραφε ρε Νάντια ο Γιώργης. Χέστηκες. Μπας και νομίζεις ότι θα σου έδινε υπουργείο?
    Δυστυχώς φέρθηκες σαν πρόβατο στο μαντρί. Λυπάμαι Νάντια γιατι είσαι νεος άνθρωπος και αν μη τι άλλο θα περίμενα απο σενα μια άρνηση. Σήμερα θα ήσουν Ηρωϊδα. προτίμησες όμως να μπεις στην χλεύη του λαού. Θα το υποστείς τώρα.
    Και παρακάλα μην έρθουν χειρότερα για σένα....

    Ένας φίλος σου .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΕΣΥ ΤΙ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ...ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.......ΤΗ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΗ......ΠΑΣΑΡΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα συγχαρητήρια μου στον διαχειριστή για τη φασιστική του λογοκρισία στο σχόλιο μου.Μάλλον η δημοκρατία σας φτάνει μέχρι εκεί.Και πάλι συγχαρητήρια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν θα σχολιάζεις χωρίς βρισιές τότε θα βλέπεις τα σχόλια σου. Όποιος δεν θέλει να εφαρμόζει τον κανόνα ΟΧΙ υβριστικά σχόλια τα σχόλια του θα τρώνε πόρτα.
    ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.