Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Επιτυχημένη και φέτος η γιορτή Λουλουδιού στον Αι Γιώργη Φιλιατρών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η γιορτή Λουλουδιού στον Αι Γιώργη Φιλιατρών το διήμερο 2 και 3 Μαϊου παράλληλα με τον εορτασμό της Αγίας Μαύρας.
Το διήμερο ξεκίνησε από χθες το απόγευμα όπου μεταφέρθηκε συνοδεία πιστών η εικόνα της Αγίας Μαύρας από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στο εκκλησάκι του Αι Γιώργη και συνεχίστηκε με εσπερινό και αγρυπνία.

Σήμερα το πρωΐ στον χώρο του ............

Αγίου Γεωργίου βρέθηκε η Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών, μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και το σώμα προσκόπων προκειμένου να λάβουν μέρος στην θρησκευτική πομπή λιτάνευσης της ιερής εικόνας της Αγίας Μαύρας.
Παρόντες στην λειτάνευση της εικόνας ήταν ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Αναστάσιος Πούλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Χαράλαμπος Παγάνης, ο Γιάννης Ρούσης η Βιβή Παντελάκη Ο Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Τριφυλίας Δημήτρης Σωτηρόπουλος, και πλήθος κόσμου.

Η πομπή ξεκίνησε από τον Αι Γιώργη και μέσα από τους κεντρικούς δρόμους της Πόλης κατέληξε στην Πλατεία όπου εψάλλει δέηση και ακολούθως η Ιερή Εικόνα μεταφέρθηκε στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννη Φιλιατρών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.