Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Πολύ μεγάλος μάγκας ο Πετράν. Αξιος ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Βγήκε με πολλούς πόντους κερδισμένος απο την χθεσινή συνέντευξη τύπου που έδωσε.

Κερδισμένος με πολλούς πόντους υπέρ του, βγήκε από την χθεσινή συνέντευξη τύπου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.
Δεν κώλωσε να τα χώσει με το ........

γάντι σε Μεσσηνιακή εφημερίδα μέσω του δημοσιογράφου της (ο οποίος έφαγε ισχυρή δόση ειρωνείας με λέξεις κακόμοιρο κακόμοιρο κακόμοιρο ύφος, μισοκακόμοιρο ύφος, γιατί είσαι μπερδεμένος, θέλω να είσαι ανοικτός και όχι μαζεμένος κλπ κλπ) για δημοσίευμα προ ημερών σχετικά με υποτιθέμενο τσακωμό ανάμεσα σε Πουλοκέφαλο και Νικολάκου το οποίο και διέψευσε κατηγορηματικά λέγοντας επί λέξη ότι "δεν υπήρξε καμία τέτοια διένεξη. Δεν υπήρξε απολύτως κανένα πρόβλημα. Υπήρξε μέσα στα πλαίσια ευθύνης και των δυο του μια υπεύθυνη στάση την οποία δημοσίως τώρα επαινώ." αφήνοντας εντελώς ξεκρέμαστη αλλά και έκθετη την Μεσσηνιακή εφημερίδα και το τότε δημοσίευμα της.

Πιο κάτω υπάρχει σχετικό video - απόσπασμα από την χθεσινή συνέντευξη τύπου για επιβεβαίωση των παραπάνω.

Ωστόσο δεν έμεινε εκεί. Δεν κώλωσε να δείξει την πόρτα της εξόδου στον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Χρήστο Μαλαπάνη αλλά και να τα βάλει με τον γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσο Αποστολόπουλο αποκαλώντας τον "διορισμένο υπαλληλάκο".

ΠΟΛΥ μάγκας ο Πετράν και πολύ τον γουστάρουμε. Ο άνθρωπος είναι θεός. Η κορυφαία επιλογή προσώπου από τους πολίτες για την περιφέρεια Πελοποννήσου.



4 σχόλια:

  1. Προσωπικά μου θυμίζει το ξέσπασμα του συμπαθέστατου Αλμπέρτο Μαλεζάνι, απέναντι στα τότε ειρωνικά χαμόγελα των ...δημοσιογραφάρων!
    Έτσι, χρειάζεται και λίγο τσαγανό, πήξαμε στο political correct...
    Από ό, τι φαίνεται η εποχή των κίβδηλων δημοσίων σχέσεων παρήλθε ανεπιστρεπτί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο ! κατι ηξερε Ο ΛΑ.Ο.Σ. που υποστηριξε την υποψηφιοτητα του! μπραβο και στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. φυσικα! οι κυριοι Καρατζαφερης και Παπανδρεου δεν θα μπορουσαν να επιλεξουν καταλληλοτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Πέτρος Τατούλης και ο συνδυασμός του "Νέα Πελοπόννησος" αν δεν το ξέρεις, κατέβηκε ανεξάρτητος. Δεν έτρεξε πίσω από κανένα απολύτως κομματικό μαγαζί να πάρει δεκανίκια.
    κατέβηκε ανεξάρτητος, και στην πορεία απλά τον υποστήριξαν. Οχι ότι το ζήτησε ο Πετράν.

    Άλλος έτρεξε να πάρει πατερίτσες από την Ριγίλλης τότε, και όταν είδε οτι οι πατερίτσες δεν του έφταναν αποφάσισε να ζητήσει και άλλα δεκανίκια.
    Τον καημένο τον Σαμαρά λάστιχο τον έκανε. Αλλα και πάλι ούτε και αυτό το δεκανίκι του έφτασε.
    Τελικά ο Πετράν βγήκε Περιφερειάρχης όπως του ΑΞΙΖΕ.
    Το απόδειξε ότι το αξίζει.
    Είναι μάγκας με παντελόνια. Κέρδισε ολόκληρο κομματικό μηχανισμό της ΝΔ και φυσικά τον ίδιο τον Σαμαρά να φωνάζει και να κλαίει για δήθεν υποψηφίους του μνημονίου και άλλες τρίχες κατσαρές από αυτές που πέταγε ο Αντώνης προεκλογικά. ΜΗΝ το ξεχνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NAI FILE MOY OTAN EISAI ANEJARTHTOS OPVW YPOSTHRIZEIS PIO PANO BGAINEIS KAI LES OTI EGV KYRIE PAPANDREOY DEN DEXOMAI THN YPOSTHRIJH TOY KOMATOS SAS KAI OPOIOI UELOYN AS ME CHFISOYN.
    DEN KANEIS THN PAPIA.......OYTE MIA DHLVSH TETOIOYS EIDOYS DE AKOYSTHKE.AYTO EINAI TO POLITIKO ZHTHMA,ALLA TOYS TA EIPE KATAMOYTRA OXI MONO STOYS DHMOSIOGRAFOYS TA SKAGIA EPAIRNAN KAI ALLOYS..........
    KAI POLY GOYSTARIZA NA DV TH FATSA TVN KALAMATIANVN .......AM TH NOMIZANE OTI EINAI TSIFLIKI TOYS.....APO AYTA POY TOYS EIPE(ME TO GANTI BEBAIA) AN EXOYN EYTHIXIA KAI TSIPA PANV TOYS UA PREPEI NA PARAITHUOYN APO KAUE POLITIKH KAI KOINH DRASTHRIOTHTA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.