Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Στην στήλη Αδιακρίτως του "Θάρρους" η προχθεσινή μας δημοσίευση για την επιβολή πλαφόν στα καύσιμα και στην Μεσσηνία

Στην στήλη "Αδιακρίτως" της χθεσινής (Σαββάτου 6 Μαϊου) Μεσσηνιακής Εφημερίδας Θάρρος, βρέθηκε η προχθεσινή μας δημοσίευση που ζητούσαμε την επιβολή πλαφόν στα καύσιμα και την Μεσσηνία μιας και είδαμε τιμή αμόλυβδης σε μεγάλη εταιρία 1,80 ευρώ αλλά και σε μικρότερη με τιμή 1,79 ευρώ.

Την μεταφορά στην στήλη "Αδιακρίτως" την έκανε ο Δημοσιογράφος της εφημερίδας κ. Χάρης Χαραλαμπόπουλος τον οποίο και ευχαριστούμε. Όπως και την Διεύθυνση της εφημερίδας.

Γράφει λοιπόν ο Κ. Χαραλαμπόπουλος:

Πλαφόν στα καύσιμα της Μεσσηνίας;

Να μπει πλαφόν στην τιμή της βενζίνας και στη Μεσσηνία ζητά το μπλογκ filiatranews, καθώς, όπως αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση, «χθες (προχθές) βράδυ στα Φιλιατρά η τιμή αμόλυβδης των 95 οκτανίων σε πρατήριο μεγάλης εταιρείας ήταν στο 1 ευρώ και 80 λεπτά, ενώ σε άλλο πρατήριο πολύ μικρότερης εταιρείας η τιμή ήταν στο 1,79 ευρώ. Αν αυτό δεν είναι αισχροκέρδεια, τότε τι είναι;
Η αισχροκέρδεια έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις και το κόστος των καυσίμων έχει γίνει δυσβάσταχτο για τον πολίτη, ο οποίος είναι απροστάτευτος από παντού.
Η κατάσταση με τα καύσιμα έχει ξεφύγει τελείως και, επιτέλους, το υπουργείο πρέπει να προστατεύσει και λίγο τους πολίτες.
Θεωρούμε επιβεβλημένη την επιβολή πλαφόν και στη Μεσσηνία και όποιος παρανομεί πουλώντας πάνω από το πλαφόν, να του επιβάλλεται πρόστιμο μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ανά λεπτό πάνω από την ορισθείσα τιμή.
Όπως, επίσης, πρέπει να επιβάλλεται ανάλογο πρόστιμο και σε περίπτωση άρνησης πώλησης καυσίμου».

Για τη μεταφορά,
Χ.Χ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.