Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ 100% η ΕΡΑΝΗ στην κατηγορία. Λάθος ο υπολογισμός από το ΙonianSports

Λάθος τελικά ήταν ο υπολογισμός που έγινε από το Ιonian Sports που σε προηγούμενο θέμα του ανέφερε ότι υπάρχει πιθανότητα η Εράνη να παίξει αγώνα μπαράζ με τον Πάμισο.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ και ήταν ένας καθαρά λάθος υπολογισμός από τους διαχειριστές της σελίδας.

Σε νεότερη δημοσίευση τους αναφέρουν:

Μία θέση στη Δ΄ εθνική κατηγορία της επόμενης περιόδου θα διεκδικήσουν Αστέρας Μαχαιράδου και Πάμισος, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής.
Κι αυτό γιατί η Εράνη Φιλιατρών, παρά του ότι έχει 50 βαθμούς, υπερτερεί των δύο ομάδων σε οποιαδήποτε ισοβαθμία (διπλή ή και τριπλή).

Η Εράνη δηλαδή ακόμη κι αν χάσει στην τελευταία αγωνιστική από τον Τριταιικό έχει εξασφαλίσει την παραμονή της.

Ο Πάμισος την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό οπότε μένει στους 50 βαθμούς.

Ο Αστέρας Μαχαιράδου ο οποίος έχει 49 βαθμούς, θα χρειαστεί νίκη στα Βραχνέικα την ερχόμενη Κυριακή για να φτάσει στους 52 και να ξεπεράσει τον Πάμισο που έχει 50 (αδιαφορώντας τι θα κάνει η Εράνη).

Σε περίπτωση που ο Αστέρας αναδειχθεί ισόπαλος στα Βραχνέικα και φτάσει κι αυτός στους 50 βαθμούς, θα ισοβαθμήσει με τον Πάμισο στους 50 και οι δύο ομάδες θα πάνε σε αγώνα μπαράζ (περίπτωση διπλής ισοβαθμίας).

Αν ηττηθεί η Εράνη από τον Τριταιικό, ο Αστέρας πάρει ισοπαλία στα Βραχνέικα και μείνουν τρεις ομάδες στους 50 βαθμούς, τότε παραμένουν στην κατηγορία η Εράνη (7 πόντους στα μεταξύ τους παιχνίδια) και ο Αστέρας Μαχαιράδου (6 πόντους στα μεταξύ τους παιχνίδια) και υποβιβάζεται ο Πάμισος (4 πόντους στα μεταξύ τους παιχνίδια)

Όποιο σενάριο κι αν επικρατήσει, η Εράνη Φιλιατρών παραμένει στη Δ΄ εθνική και μία θέση "παίζουν" ο Αστέρας Μαχαιράδου και ο Πάμισος.

3 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. FILIATRA NEWS,ΚΑΙ ΕΡΑΝΗ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.