Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Λαμπερή Πρεμιέρα για την Ταινία “Οι Ιππείς της Πύλου” Από αύριο στους κινηματογράφους

Την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011, φίλοι, συντελεστές και επίσημοι προσκεκλημένοι απόλαυσαν την ταινία του Νίκου Καλογερόπουλου, “Οι Ιππείς της Πύλου”, στον κατάμεστο κινηματογράφο ODEON ΟΠΕΡΑ (Ακαδημίας 57).

Ο ήρωας της ταινίας είναι ο Τηλέμαχος, ηθοποιός με ένδοξο παρελθόν και αβέβαιο μέλλον, που εγκαταλείπει στα πενήντα του την Αθήνα για να γλυτώσει από τις τράπεζες. Με τη βοήθεια του Μπάμπη του “Φου”, βρίσκει καταφύγιο σ’ένα ερημωμένο κάστρο στην καρδιά της Μεσσηνίας. Μοναδικοί κάτοικοι δύο αδέρφια που δε ...........

μιλιούνται και μια ανιψιά που τους βαρέθηκε κι έφυγε, η Δημοκρατία. Ο Τηλέμαχος την συναντάει τυχαία και μαγεύεται. Λίγο τα σιρόπια του γιατρού για τα πνευμόνια του που έχουν γίνει ορυχείο, λίγο τα τσίπουρα, λίγο οι «απαγορευμένες ουσίες» του Μπάμπη ... οι θεοί βάζουν το χέρι τους κι η Δημοκρατία επιστρέφει στον τόπο της. Όνειρο, πραγματικότητα, ή και τα δυό;

Στην πρεμιέρα παραβρέθηκαν ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής Νίκος Καλογερόπουλος και οι ηθοποιοί της ταινίας Ηλίας Λογοθέτης, Τάκης Σπυριδάκης και Ιουλία Καλογρίδη.Ανάμεσα στους καλεσμένους που πλημμύρισαν τον κινηματογράφο ODEON ΟΠΕΡΑ ήταν οι Μανώλης Μητσιάς, Νίκος Περάκης, Νίκος Μεγγρέλης, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Λήδα Ματσάγκου και Στράτος Μαρκίδης.

Η πρεμιέρα της ταινίας συνέπεσε με τα γενέθλια του Νίκου Καλογερόπουλου κι έτσι, πριν την έναρξη της ταινίας, οι φίλοι και συνεργάτες του του έκαναν έκπληξη με μια υπέροχη τούρτα από τα ζαχαροπλαστεία Fresh. Η βραδιά συνεχίστηκε στο club restaurant Baraonda (Τσόχα 43), όπου το “Dewar’s” φρόντισε για άλλη μια φορά να είναι πάντα γεμάτα τα ποτήρια των καλεσμένων και το κέφι να παραμείνει αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Cinema News

2 σχόλια:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.