Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Διορισμοί στο Δημόσιο: Για τον απλό λαό υπάρχει ο ΑΣΕΠ για τους βουλευτές οι Υπουργικές αποφάσεις. ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ να μην μας χαθούν.

Την καραμέλα του ΑΣΕΠ που πιπιλάνε οι βουλευτάδες για τους διορισμούς και ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα -σηκώνοντας ταυτόχρονα τα χέρια ψηλά- και άλλες τέτοιες αηδίες που τσαμπουνάνε, φαίνεται ότι αυτά ισχύουν μόνο για τον λαό. Γιατί αν πρόκειται για άνθρωπο από το σινάφι τους τα πράγματα αλλάζουν. Και αλλάζουν 100%.

Λάβαμε ένα E-mail από το blog Πολιτικοί καιροί το οποίο δημοσιεύει ένα θέμα σχετικό.
Μας λέει ότι με μια πρωτοφανή απόφαση ...........

του Υπουργού Υποδομών μεταφορών και δικτύων Δημήτρη Ρέππα και των υφυπουργών εσωτερικών Γιώργου Ντόλιου (είναι αυτός στον οποίο έλεγε στην βουλή ο Ροντούλης του ΛΑΟΣ ότι είναι απατεώνες, ψεύτες και παπατζήδες και που είχε θιχτεί ο Ντόλιος) και υφυπουργού οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη, ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Λασιθίου του κόμματος Μιχάλης Καρχιμάκης δεν έχει πλέον κανένα λόγο να ανησυχεί για το επαγγελματικό μέλλον του σε περίπτωση που πάψει να βρίσκεται στα βουλευτικά έδρανα.
Το κορυφαίο «πράσινο» στέλεχος, που εμφανίζεται συχνά σε ρόλο υπερμάχου της διαφάνειας και της κάθαρσης και έχει επανειλημμένα δείξει έντονη τάση να βλέπει παντού «γαλάζια» σκάνδαλα, αποκτά θέση υπαλλήλου αορίστου χρόνου στο υπουργείο Υποδομών, βάσει της απόφασης που δημοσιεύθηκε την περασμένη Πέμπτη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν ο ΑΣΕΠ ισχύει μόνο για τον απλό λαό, ενώ για τους βουλευτάδες οι Υπουργικές αποφάσεις.

ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, τα έμαθες τα νέα του υπουργού σου του Ρέππα και υφυπουργών σου Ντόλιου και Σαχινίδη;
Εσύ δεν είσαι υπέρμαχος της διαφάνειας; Εσύ δεν ήσουν που έλεγες όταν ανέλαβες την εξουσία ότι όλοι οι διορισμοί θα πηγαίνουν μέσω ΑΣΕΠ; Ακόμα και των γενικών γραμαμτέων στα υπουργεία σου; Θα κάνεις τώρα τίποτα γι αυτό το ΑΙΣΧΟΣ.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΦΕΚ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΟ

(ΦΕΚ 169 τεύχος Γ' 17-3-2011)




1 σχόλιο:

  1. Είμαι λαθρομετανάστης και ζω σε συνθήκες ηπατίτιδος μπορώ να δώσω ΑΣΕΠ ? ή άμα κάνω απεργεία πείνας θα μπώ έτσι στο Δημόσιο με υπουργική απόφαση????ΡΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΤΥΕΛΟPΡΟΙΑ δεν κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.