Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Όταν η αλήθεια πονάει.....

Μπορεί ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος να ανακάλεσε εξ ολοκλήρου την εγκύκλιο για τους ημιυπαίθριους χώρους, αλλά νωρίτερα την παράσταση έκλεψε ο βουλευτής του Λάος Αστέριος Ροντούλης.

Αποκάλεσε την κυβέρνηση ΨΕΥΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ. Λέξεις που ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών από τους Γιώργο Ντόλιο και τον Χρήστο Πρωτόπαπα ζητώντας να ανακαλέσει.

Ο Αστέριος Ροντούλης είπε το προφανές. Αυτό που όλος ο κόσμος πιστεύει για το πολιτικό σύστημα και για την υπάρχουσα κυβέρνηση. Γιατί θίχτηκαν δεν καταλαβαίνουμε. Πόνεσε η αλήθεια; Είναι γεγονός ότι η αλήθεια πονάει. Και πονάει πολύ περισσότερο όταν βγαίνει γυμνή.

Δείτε το Video




3 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΥΡΙΕ ΡΟΝΤΟΥΛΗ.
    ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΤΑΣΑΜΕ. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΛΥΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΟΥΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΟΥΤΕ ΜΠΛΕ... ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα καλα της δημοκρατίας όπως την κατάντησαν οι άρχοντες Χούντα ρε να τους μαζέψει με το καλάμι όπως τα πρόβατα για τα κρατητήρια της εατ εσα αυτη είναι η δημοκρατία που ονειρευτηκαμε όλοι μας κρίμα δεν υπάρχει φιλότιμο όλοι έχουν τα λεφτά στην Ελβετία ούτε πόθεν εσχες τίποτα κ θέλουν κ να τους ψηφίζουμε με επίσημη Βούλα κλέφτες τυχοδιώκτες απατεώνες όλοι τους να πληρώνουμε εμείς κ να τρώνε αυτοί κ τα δισεγγονα τους Χούντα Ρε Ουστ!!!Όλοι σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.