Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Μόνο 300 ευρώ η λεία των ληστών στο Super Market DIA στα Φιλιατρά.

ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ DIA ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ.

Μόνο 300 ευρώ κατάφεραν να κλέψουν οι 3 ένοπλοι δράστες που εισέβαλαν λίγα λεπτά πριν τις 9 στο Super market DIA στην οδό Δεκατεσσάρων στα Φιλιατρά.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι ληστές εισέβαλαν μέσα στο κατάστημα, και κόλλησαν τα όπλα τους στα κεφάλια των δυο υπαλλήλων (ενός άντρα και μιας γυναίκας) που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα.

Υπο την απειλή όπλου ο ένας εκ των .........

δραστών οδήγησε τον έναν υπάλληλο στο πίσω δωμάτιο του καταστήματος όπου εκεί φυλάσσεται το χρηματοκιβώτιο και υπό την απειλή όπλου ανάγκασαν τον υπάλληλο να τους ανοίξει το μικρό χρηματοκιβώτιο και να τους παραδώσει το ποσό που είχε μέσα. Το άλλο χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε αρκετά χρήματα ο υπάλληλος δεν είχε κλειδί να το ανοίξει και έτσι παρά τις επίμονες απειλές του, ο δράστης βλέποντας ότι δεν γίνεται τίποτα, πήρε το ποσό των 300 ευρω που υπήρχε και μαζί με τους άλλους δυο τράπηκαν σε φυγή.

Μόλις έφυγαν οι δράστες ο υπάλληλος με τρεμάμενη φωνή ειδοποίησε την αστυνομία για το συμβάν και αμέσως σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.