Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Το ΠΑΜΕ ανοίγει τα διόδια στην Πελοπόννησο

Σε κατάληψη των διοδίων σε όλους τους σταθμούς του αυτοκινητοδρόμου Ανατολικής Πελοποννήσου θα προχωρήσουν αύριο μέλη του ΠΑΜΕ, σηκώνοντας τις μπάρες για να περνούν ελεύθερα τα διερχόμενα οχήματα.

Εν τω μεταξύ οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, Θανάσης Λεβέντης, Νίκος Τσούκαλης και Γρηγόρης Ψαριανός κατέθεσαν ερώτηση προς τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με αφορμή τις αυξήσεις στις τιμές των διοδίων.

Μεταξύ άλλων οι βουλευτές της Δημοκρατικής .........

Αριστεράς ερωτούν τον υπουργό αν προτίθεται να επανεξετάσει και να τροποποιήσει τους όρους των συμβάσεων παραχώρησης των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων με στόχο την άμεση ανάκληση των αυξήσεων στα διόδια, καθώς και αν προτίθεται να αλλάξει το καθεστώς είσπραξης των διοδίων ώστε αυτό να εξαρτάται από την πρόοδο των εργασιών στο πραγματικό οδικό δίκτυο και όχι σε αυτό που είναι υπό διαμόρφωση.

Ρωτούν επίσης αν αληθεύουν οι πληροφορίες για εγκατάσταση τεσσάρων νέων σταθμών διοδίων στις εξόδους-εισόδους της εθνικής οδού στο ύψος της ΒΑ Αττικής και εάν ναι, αν έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του παράπλευρου οδικού δικτύου, προκειμένου οι κάτοικοι να μετακινούνται εναλλακτικά χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.