Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Επιμελητήρια: Τιμή στον Καπετάν Βασίλη

Η Ελλάδα έχασε ένα λαμπρό τέκνο της, το ίδιο και η ελληνική εμπορική ναυτιλία. Ο Καπετάν Βασίλης ήταν ένας μεγάλος άνθρωπος, με πίστη και όραμα για τη ναυτιλία, για τον τουρισμό και για τη χώρα του γενικότερα.

Τα παραπάνω επισημαίνει σε δήλωση ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, Γιάννος Γραμματίδης, αναφερόμενος στον αείμνηστο Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλο.

Ο Καπετάν Βασίλης έφυγε φορτωμένος με ..........

πικρίες από πράξεις και παραλείψεις του ελληνικού κράτους για το οποίο ο ίδιος μόχθησε, έφυγε, όμως, και φορτωμένος από την αγάπη των δικών του ανθρώπων, συγγενών και συνεργατών, από την ευγνωμοσύνη και την αναγνώριση των πολλών για το έργο του προσθέτει στη δήλωσή του, ο κ. Γραμματίδης.

Το Ναυτικό Επιμεληρτήριο Ελλάδος

Ψήφισμα για το θάνατο του μεγάλου Ελληνα εφοπλιστή εξέδωσαν επίσης το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος και το International Propeller Club, International Port of Piraeus.

Η εξόδιος ακολουθία του Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, θα τελεσθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος (Aγιος Σώστης - Λεωφ. Συγγρού), ενώ ο ενταφιασμός θα γίνει σε στενό οικογενειακό περιβάλλον.

Η οικογένεια αντί στεφάνων παρακαλεί να γίνουν δωρεές στο Ίδρυμα ΘΩΡΑΞ- Κέντρο Ερευνών Εντατικής και Επείγουσας Ιατρικής Θώρακος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.