Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Κατεβαίνει με ενωτικό ψηφοδέλτιο ο Παναγιώτης Τσίγγανος στο Δήμο Τριφυλίας

Tην συγκρότηση συνδυασμού ανακοίνωσε με γραπτή ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Τσίγγανος ο οποίος διευκολύνει με την επιλογή του τις διεργασίες που είχαν εκκινήσει στο χώρο της Ν.Δ. με πολλά ονόματα εκπλήξεις απο τον ευρύτερο πολιτικό χώρο.

Εκπλήξεις για όσους δεν γνώριζαν υπάρχουν και με γνωστά ονόματα αυτοδιοικητικών όπως ο Δήμαρχος Αυλώνος, δημοτικοί σύμβουλοι απο την περιοχή αλλά και προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας.
Η ανακοίνωση που εξεδόθη αναφέρει .............

μεταξύ άλλων:
"Το νέο αυτοδιοικητικό τοπίο που διαμορφώθηκε στο Δήμο Τριφυλίας, καλούμαστε όλοι μαζί με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις επόμενες γενιές, να πάμε το νέο Δήμο μπροστά.
Να λειτουργήσουμε με πνεύμα αλληλεγγύης και αλληλοκατανόησης.
Να εργαστούμε με όλες τις δυνάμεις μας για την κοινωνική συνοχή και την οικονομική ανάπτυξη.

Μπροστά σε αυτή την μεγάλη πρόκληση δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι.
Τα προστάγματα των καιρών δείχνουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε.
Απευθύνομαι με αγάπη και σεβασμό προς όλους τους πολίτες του νέου δήμου και ζητώ τη στήριξή τους ως Υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας.
Κύριος στόχος μου είναι να σφυρηλατήσουμε όρους ενότητας. Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το καλό του τόπου μας. Αξίζουμε ένα καλύτερο αύριο και πρέπει να παλέψουμε για αυτό."
ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥ

• ΦΙΛΝΤΙΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ : ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΛΩΝΑΣ
• ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΙΩ : ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
• ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ : ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΕΤΟΥ
• ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΚΗΣ : ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΗ – ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΕΤΟΥ
• ΔΕΔΕΜΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ : ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Ο. ΝΔ ΑΕΤΟΥ
• ΣΦΑΛΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
• ΓΚΟΓΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ : ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Ο. ΝΔ ΑΥΛΩΝΟΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΥΛΩΝΟΣ
• ΓΚΟΓΚΑΣ ΑΛΕΞ. : ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΥΛΩΝΑΣ
• ΣΤΡΙΓΓΑ ΜΑΡΙΑ : ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Ο. ΝΔ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
• ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ.(ΤΖΙΜΗΣ) : ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
• ΚΟΝΤΗΣ ΚΙΜΩΝΑΣ : ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΣΙΜΠΑΛΑΙΩΝ
• ΑΓΓΕΛΙΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ : ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
• ΧΗΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ : ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
• ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Π. : ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
• ΓΥΦΤΑΚΗΣ Π. : ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑΚΥ ΚΑΙ ΔΔ ΣΠΗΛΙΑΣ
• ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜ. : ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ Γ.Ν. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
• ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ : ΓΕΟΠΩΝΟΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
• ΓΚΡΙΤΖΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ : ΚΡΕΟΠΩΛΗΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
• ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ Κ. : ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΡΙΠΥΛΑΣ
• ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ Γ.: ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΥΛΩΝΟΣ
• ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ. : ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ – ΜΕΛΟΣ ΔΣ Τ.Ο ΝΔ
• ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ : ΠΟΕΔΡΟΣ Τ.Ο ΣΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΝΝΕΔ
• ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ : ΜΕΛΟΣ ΟΝΝΕΔ
• ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ! ΜΕΛΟΣ ΟΝΝΕΔ
• ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ : ΜΕΛΟΣ ΟΝΝΕΔ
• ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝ. : ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΤΑΔΑΣ
• ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΛΑΓΚΑΔΙΑΝΟΣ) :ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
• ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΗΣ ΚΑΝΑΡΗΣ : ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
• ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ ΗΛΙΑΣ : ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ
• ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ Γ. : ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. Τ.Ο. ΝΔ
• ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ : ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
• ΓΚΟΓΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ : ΜΕΛΟΣ ΝΟΔΕ
• ΦΙΛΝΤΙΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ : ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΥΛΩΝΑΣ
• ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ : ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΕΛΑΙΑΣ
• ΚΑΖΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ : ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΡΥΩΝ

Ράδιο 936

Θετικές οι περισσότερες αντιδράσεις για τη στήριξη Τατούλη

Ο ΠΡΩΗΝ υπουργός και βουλευτής των κυβερνήσεων της Ν.Δ. Π. Τατούλης είναι, τελικά, ο «εκλεκτός» του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, επιβεβαιώνοντας έτσι όλες τις πληροφορίες που ήθελαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου να καταλήγει στη συγκεκριμένη επιλογή.

Κρίνοντας κανείς από τις δηλώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά και αμέσως μετά την προχθεσινή ανακοίνωση δια στόματος του προέδρου της Επιτροπής Αξιολόγησης Θαν. Τσούρα, οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στην Πελοπόννησο την είδαν θετικά.
Αν εξαιρέσει κανείς τις δηλώσεις του υπουργού Π. Μπεγλίτη αλλά και του βουλευτή Μεσσηνίας Οδ. Βουδούρη, οι υπόλοιποι μάλλον άκουσαν με ανακούφιση το όνομα του κ. Τατούλη.

Αποκρυπτογραφώντας το «γιατί» στο .......

πρόσωπο του πρώην γαλάζιου υπουργού, ο βουλευτής Μεσσηνίας Δ. Κουσελάς ανέφερε χθες στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΑ Καλαμάτας ότι η επιλογή για συγκρότηση μετώπου κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, πέρα από κομματικά χαρακώματα, αλλά με πολιτικά χαρακτηριστικά, οδήγησε το ΠΑΣΟΚ στην υπέρβαση και τη στήριξη του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» του Π. Τατούλη.
Με τη σειρά του ο κ. Βουδούρης είπε: «Δεν πιστεύω ότι μπορεί να μας προσφέρει τίποτα το να υποστηρίξουμε έναν πολιτικό αντίπαλο. Είχα εκφράσει την άποψη ότι ο κ. Τατούλης είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, ο οποίος ανήκει σε ένα χώρο με τον οποίο δεν υπάρχει προφανώς πολιτική σύγκλιση και, συνεπώς, θεωρώ ότι αυτό είναι μια λάθος κίνηση.

Σήμερα, όμως, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, υπό την έννοια ότι μπαίνουμε σε μία προεκλογική εκστρατεία και έτσι όποιες κι αν είναι οι αποφάσεις, αυτές πρέπει να είναι σεβαστές. Όσο προφανές είναι ότι δεν αλλάζω άποψη άλλο τόσο προφανές είναι ότι δε θα κάνω καμιά κίνηση που θα δυσκολέψει αυτές τις αποφάσεις».
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Θ», θετική στην υποψηφιότητα του Π. Τατούλη ήταν και η βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Ν. Γιαννακοπούλου.
Σχολιάζοντας τη δήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Δ. Δράκου, ότι «ουδέποτε η υποψηφιότητα Τατούλη ήταν ανεξάρτητη», ο ίδιος ο Π. Τατούλης είπε χθες μιλώντας στην ΕΡΑ Καλαμάτας: «Έχει πολύ χιούμορ μια τέτοια άποψη. Δεν κατάλαβα πώς ο κ. Δράκος διατύπωσε μια τέτοια άποψη, όταν γνωρίζουν όλοι οι συμπολίτες μας ότι στην αρχική του ανακοίνωση μιλούσε και εκείνος για ανεξάρτητη υποψηφιότητα. Ξέρετε, οι πολιτικές απόψεις πολλές φορές έρχονται και παρέρχονται στον πολιτικό χρόνο, για να δικαιολογούν ανεύθυνες στάσεις. Δεν είναι, όμως, το ζητούμενο να κρίνουμε τι λέει σήμερα ο κ. Δράκος, που μέχρι χθες εγκαλούσε το ΠΑΣΟΚ ή τα υπόλοιπα κόμματα μη τυχόν στηρίξουν τον Τατούλη. Δε θα ήθελα περαιτέρω να σχολιάσω αυτή του την άποψη».

Άνοιγμα σε ψηφοφόρους της Ν.Δ.

Από την άλλη πλευρά, πρόσκληση στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας που απογοητεύτηκαν από την κυβέρνηση Καραμανλή να τον επιλέξουν, απηύθυνε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης. «Εγώ δεν απευθύνομαι σε αυτήν τη Ν.Δ. του κ. Σαμαρά, που θεωρεί τον εαυτό της απολογητή της κυβέρνησης Καραμανλή και όσων δεινών έφερε στον τόπο.
Εγώ απευθύνομαι στην άλλη Ν.Δ., στη Ν.Δ. που απογοητεύτηκε, που ντροπιάστηκε, από όλα αυτά τα τεκταινόμενα. Αυτή η Ν.Δ. είναι κοντά μου», δήλωσε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Δήλωση Ν. Γόντικα

Ο επίσης υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Ν. Γόντικας, δήλωσε σχετικά: «Το ΠΑΣΟΚ επέλεξε να στηρίξει για περιφερειάρχη Πελοποννήσου τον κ. Τατούλη. Η επιλογή αυτή είναι απόλυτα συνεπής με την εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική. Το ΠΑΣΟΚ χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη, με το ΛΑΟΣ, επέλεξε τη στήριξη ενός στελέχους- υπουργού της κυβέρνησης της Ν.Δ., γνωστού και δοκιμασμένου στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής.
Πίσω από τα φληναφήματα περί ανεξάρτητου υποψηφίου κρύβεται η προσπάθεια παραπλάνησης και υφαρπαγής ψήφου στήριξης των αντιλαϊκών μέτρων.
Δυστυχώς γι’ αυτούς, είναι γνωστή η πορεία του κ. Τατούλη. Χρόνια όμως τώρα, ο κ. Τατούλης, άσχετα ποιο κοστούμι της πολιτικής φορά, είναι δεσμευμένος και υπηρετεί τα μεγάλα καπιταλιστικά συμφέροντα.
Είναι συνυπεύθυνος, ως πολιτικό προσωπικό του συστήματος, για την καπιταλιστική κρίση και βαρβαρότητα, που βιώνει ο λαός μας».

Θάρρος

Τζίγκερ, Βγενόπουλος, Πατέρας για το μέλλον του Παναθηναϊκού

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη συνάτηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Ανδρέα Βγενόπουλο κα τον Νικόλα Πατέρα για την πρόταση δωρεάς του 25% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο τόπος της συνάντησης δεν έχει γίνει γνωστός καθώς επιθυμία και των τριών είναι να πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων και κυρίως οπαδών του Τριφυλλιού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εξέδρα», πέντε είναι τα κλειδιά της συμφωνίας:

1) Η πλειοψηφία του 67%

Για να λαμβάνονται αποφάσεις στα σημαντικά θέματα της ΠΑΕ χρειάζεται πλειοψηφία 67%, δηλαδή 14 από τις 20 ψήφους του Δ.Σ. Η πλευρά Πατέρα-Βγενόπουλου, αν όλα πάνε καλά με τη μεταβίβαση, θα κατέχει το 50,8 %, επομένως θα χρειαστεί η δέσμευση του Τζίγκερ ότι θα στηρίξει τον Νικόλα Πατέρα στην προεδρία.

2) Τα οικονομικά δεδομένα

Θα συζητηθούν οι ανάγκες για την τρέχουσα περίοδο, ενώ θα γίνει ανάλυση για τα οικονομικά δεδομένα της τελευταίας περιόδου που οι Πατέρας-Βγενόπουλος δεν έχουν εικόνα. Η διάθεσή τους είναι να καλύψουν τα ανοιχτά θέματα και φυσικά να ορίσουν ένα μεγάλο μπάτζετ για την επόμενη σεζόν.

3) Οι αυξήσεις του Μετοχικού Κεφαλαίου

Σίγουρα ο Τζίγκερ θα ερωτηθεί αν θα συμμετέχει κανονικά στις αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου ή θα επιλέξει σταδιακά την αποχώρηση. Αν συμβεί το δεύτερο, οι υποχρεώσεις της άλλης πλευράς αυτομάτως αυξάνονται προκειμένου να επιτευχθεί στο σύνολό της η αύξηση.

4) Η Παιανία

Θα τεθεί επί τάπητος τι θα γίνει με την Παιανία μετά το 2012, όταν και θα τελειώσει η περίοδος της δωρεάν παραχώρησής της από τον Τζίγκερ. Εδώ υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Είτε να την πουλήσει καθώς ούτως ή άλλως το προπονητικό κέντρο επιβαρύνει, είτε να την ενοικιάσει. Φυσικά η άλλη διέξοδος είναι ο Παναθηναϊκός μέσα στην επόμενη διετία να χτίσει το δικό του προπονητικό.

5) Το project του Βοτανικού

Εδώ είναι ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Οι Πατέρας-Βγενόπουλος θα ζητήσουν από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ως πρόεδρο της ΓΗΠΕΛ να τους ενημερώσει ενδελεχώς για την πορεία του έργου και τι υποχρεώσεις μεταφέρονται στην ΠΑΕ. Το ζητούμενο εδώ είναι να υπάρξει ένα βιώσιμο πλάνο για τον σύλλογο, διότι σύμφωνα με την έκθεση της Deloitte οι υποχρεώσεις ύψους 145 εκατ. ευρώ για την κατασκευή του γηπέδου φαντάζουν δυσβάστακτες.

Ποιός κόβει με την χατζάρα ονόματα υποψηφίων στην ΝΔ;

Μετά το πραγματικό κώλυμα εκλογιμότητας που είχε ο Υποψήφιος της ΝΔ απο τος Γαργαλιάνους κος Τάκης Κατσίβελας, στην ΝΔ άρχισαν πάλι οι διεργασίες από το μηδέν για την αναζήτηση υποψηφίου.

Μια τέτοια διαδικασία ήταν και η σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί στις 6 του μήνα στο γραφείο του γραμματέα αυτοδιοίκησης και βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Μιχαλολιάκου και στην οποία συμμετείχαν οι Κώστας Κόλλιας από τα Φιλιατρά, Παναγιώτης Τσίγκανος από Κυπαρισσία και Ευστάθιος Ανδρινόπουλος από τους Γαργαλιάνους δεν κατέληξαν σε πρόσωπο κοινής αποδοχής για να ηγηθεί του συνδυασμού.

Παραπολιτικά που μας ήρθαν από ..........

την συνάντηση αναφέρουν ότι ερωτήθηκε ο Μιχαλολιάκος γιατί απουσιάζει ο Βασίλης Παπαθεοδοσίου.
Ο Μιχαλολίακος φέρεται να απάντησε ότι αυτά τα ονόματα του πήγαν για να συζητήσει μαζί τους.

Αν όλα αυτά είναι πραγματικά, γεννάται το ερώτημα, ποιός αποκλείει τον έναν υποψήφιο ή τον άλλον χωρίς να έχει προηγηθεί δήλωση παραίτησης. Γιατί εξ όσων γνωρίζουμε ο κος Παπαθεοδοσίου ΔΕΝ έχει προβεί σε δήλωση (είτε προφορική είτε γραπτή) παραίτησης από το ενδιαφέρον του να διεκδικήσει τον Δήμο Τριφυλίας.

Ποιοί είναι αυτοί που κόβουν ονόματα με την χατζάρα?
Είναι η τοπικές οργανώσεις της ΝΔ;
Είναι η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας;
Είναι κάποιο άλλο όργανο?
Γιατί δεν μετείχε της σύσκεψης και ο Βασίλης Παπαθεοδοσίου;

Παρέμβαση για το ελαιόλαδο ζητά από την ΕΑΣ Μεσσηνίας ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών

Παρέμβαση από την ΕΑΣ Μεσσηνίας στην αγορά ελαιολάδου για την καινούρια σοδειά που έρχεται ζητά με επιστολή του ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών.
Στην ίδια επιστολή ο πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου αναρρωτιώνται τους λόγους που δεν έχουν κατατεθεί ακόμα στους λογαριασμούς των αγροτών τα χρήματα από την περσινή ενεργοποίηση δικαιωμάτων.

Αναλυτικά η επιστολή του Αγροτικού Συλλόγου αναφέρει: .........

ΠΡΟΣ ΕΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Αν και είναι ακόμα Σεπτέμβρης, θα πρέπει να προγραμματίσετε τις ενέργειες για την παρέμβαση στην αγορά ελαιολάδου για την καινούρια σοδειά που έρχεται από τις αρχές Νοεμβρίου που αρχίζει η συγκομιδή στην περιοχή μας και όχι στο τέλος της που έγινε τα προηγούμενα χρόνια.

θα θέλαμε ακόμα να μας γνωστοποιήσετε γιατί δεν έχουν κατατεθεί στους λογαριασμούς των αγροτών τα χρήματα που είχαν παρακρατηθεί για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος
Γιώργος Αλεξανδρόπουλος

Ο Γραμματέας
Ιωάννης Γριβοκωστόπουλος

Επιστολή του Αγροτικού Συλλόγου στον Διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Επιστολή στον διοικητή του νοσοκομείου Κυπαρισσίας απέστειλε χθές ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών Γιώργος Αλεξανδρόπουλος ζητώντας ενημέρωση για τις ελλείψεις που υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών.

Στην επιστολή του Αγροτικού συλλόγου Φιλιατρών που υπογράφουν ο πρόεδρος Γιώργος Αλεκανδρόπουλος και ο Γραμματέας Ιωάννης Γροιβοκωστόπουλος αναφέρονται τα εξής:

ΠΡΟΣ τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Κύριε Διοικητά, ζητάμε να μας ενημερώσετε για τις ελλείψεις ιατρικού προσωπικού που εξακολουθούν να υπάρχουν στο Κ.Υ. Φιλιατρών παρά τις υποσχέσεις που έχουν δωθεί απο το αρμόδιο Υπουργείο.

Οι ελλείψεις που υπάρχουν στο Κ.Υ. Φιλιατρών είναι:
Μικροβιολόγος, Παιδίατρος, και παθολόγος καθώς και ο εκσυχρονισμό του οδοντιατρικού τμήματος.
Οι ελλείψεις όλων αυτών έχουν σαν αποτέλεσμα την οικονομική αιμορραγία των αγροτών και των συνταξιούχων του Ο.Γ.Α.

Για το Δ.Σ
Ο πρόεδρος
Γιώργος Αλεξανδρόπουλος

Ο Γραμματέας
Ιωάνης Γριβοκωστόπουλος

Ούτε και χθές βγήκε υποψήφιος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Τριφυλία

Γράφει ο πρώην Διαχειριστής μας.

Ούτε και στην χθεσινή δεύτερη κατά σειρά συγκέντρωση των στελεχών των τοπικών οργανώσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Φιλιατρών Γαργαλιάνων και Κυπαρισσιας κατάφεραν να αναδείξουν υποψήφιο Δήμαρχο.
Σε μια τρίωρη συνεδρίαση που είχαν στο Φουρναράκειο πνευματικό κέντρο Φιλιατρών αναπτύχθηκαν απόψεις για την συσπείρωση του χώρου και έγινε προσπάθεια να τεθούν όλες οι παράμετροι την κοινής υποψηφιότητας.

Τελικώς δεν ελήφθη κάποια απόφαση ...........

μέχρι τις 00:30 όπου τελείωσε η σύσκεψη και όλοι οι εμπλεκόμενοι έδωσαν ραντεβού για την τρίτη και φαινομενικά τελευταία συνεδρίαση (μάλλον αύριο Πέμπτη) για να καταλήξουν.

Το θέμα είναι ότι ενώ η αντίθετη πλευρά φαίνεται διαλυμένη και δεν μπορεί να καταλήξει σε υποψήφιο, στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. αντί να το εκμεταλλευτούν αυτό και να έχουν ήδη καταλήξει στον υποψήφιο και αυτή την στιγμή να οργώνουν την Τριφυλία για να καταθέτουν την πρόταση τους στους πολίτες αυτοί αναλώνονται σε ατέρμονες συζητήσεις λες και ο χρόνος μέχρι τις εκλογές είναι απεριόριστος.

Έστω και την ύστατη στιγμή ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και να υπάρξει συνεννόηση για έναν κοινό υποψήφιο να οδηγήσει σε συσπείρωση του χώρου και να κερδηθεί ο Δήμος.
Μην τον προσφέρουν άθελα τους "απλώχερα" στην ΝΔ.

Ροζ Video με ομαδικά όργια στο Αγρίνιο

Σάλος στο Αγρινίο από ομαδικά όργια ανάμεσα σε παντρεμένες και νεαρούς. Πώς οργανώθηκαν τα όργια στο Αγρίνιο και που κυκλοφορεί το ροζ βίντεο από κινητό;

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό μπαρ-club στο Αγρίνιο. Οι 3 γυναίκες, εκ των οποίων η μια σύζυγος επιφανούς γιατρού, η δεύτερη και τρίτη, σύζυγοι γνωστών τοπικών επιχειρηματιών της ευρύτερης περιοχής, βγήκαν να διασκεδάσουν. Η μια σύζυγος εκ των τριών έχει καιρό σχέση με νεαρότερο άντρα, μπάρμαν στο επάγγελμα ο οποίος δουλεύει στο συγκεκριμένο μαγαζί. Ήταν αυτή που έκλεισε το deal για τα ομαδικά όργια που θα ακολουθούσαν.

Η ώρα περνούσε, τα σφηνάκια ακολουθούσαν ........

το ένα μετά το άλλο. Οι τρεις κυρίες διασκέδαζαν όλο και πιο έντονα, ενώ ταυτόχρονα φλέρταραν και με σερβιτόρους του μαγαζιού. Στις 5 το πρωί και ενώ σχεδόν όλοι οι θαμώνες του μαγαζιού έφυγαν οι τρεις κυρίες παρέμειναν στο μαγαζί περιμένοντας να σχολάσει ο μπάρμαν και η “παρέα” του. Λίγη ώρα μετά έφυγαν όλοι με τουλάχιστον 3 αυτοκίνητα.

Οι παντρεμένες κυρίες και οι νεαροί κατευθύνθηκαν στο σπίτι του ενός εκ των σερβιτόρων, όπου συνέχισαν να διασκεδάζουν με σφηνάκια και μουσική. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και ακολούθησε πολύωρο ομαδικό όργιο με επτά τουλάχιστον άτομα εώς τις 10 το πρωί όπου και αποχώρησαν. Το όργιο περιελάμβανε σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες ένος εκ των παρευρισκόμενων, ο οποίος το διατυμπανίζει σε φίλους και γνωστούς, βοηθήματα, σαμπάνιες και πούρα.

Οι συμμετέχοντες στα ομαδικά όργια στο Αγρίνιο διαλύθηκαν το πρωί «ησύχως», ωστόσο, τα προβλήματα για τις γυναίκες δεν άργησαν να έρθουν, καθώς οι νεαροί φαίνεται πως βιντεοσκόπησαν τις ερωτικές τους περιπτύξεις μέσω κάμερας κινητού. Το ροζ βίντεο με τα όργια στο Αγρίνιο διαδίδεται από κινητό σε κινητό, ενώ έκανε την εμφάνιση του και σε γνωστό τσοντο-site.

Διαβάστε τα ομαδικά όργια στα Τρίκαλα, τα όργια με φοιτητές στην Πάτρα και δείτε το βίντεο με ομαδικά όργια στο νοσοκομείο Ελπίς.

Fimes.gr

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 8ης Σεπτεμβρίου 2010

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.