Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Σήμερα κληρώνει για Εuroleague και Eurocup

Στις 12.30 το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Ιουλίου θα γίνουν γνωστοί οι όμιλοι της Ευρωλίγκα για τη σεζόν 2010-2011 καθώς θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση στη Βαρκελώνη. Από ελληνικής πλευράς, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο πρώτο επίπεδο και ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ενώ το Μαρούσι θα πρέπει να περάσει από τρεις προκριματικούς προκειμένου να βρεθεί στις δύο θέσεις που απομένουν για να «κλείσουν» οι 24 εκλεκτοί της Ευρωλίγκα...

Οι δύο ελληνικές ομάδες δεν θα τεθούν αντιμέτωπες στην κανονική περίοδο βάση των περιορισμών που υπάρχουν (αλλά θα υπάρξει όμιλος με δύο ισπανικές ομάδες καθώς είναι 5 ενώ οι όμιλοι θα είναι τέσσερις) με τις μαθηματικές πιθανότητες να φέρουν τον Παναθηναϊκό κοντά σε όμιλο όπου επικεφαλής θα είναι ισπανική ομάδα (Μπαρτσελόνα ή Κάχα Λαμποράλ) και τον Ολυμπιακό να «παίρνει» πιθανότατα από το δεύτερο γκρουπ τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Αυτά λένε τα… μαθηματικά στις ........

περισσότερες πιθανότητές τους.

Περισσότερα θα γίνουν γνωστά μετά την κλήρωση όταν και θα έχουμε τη διαμόρφωση των ομίλων αλλά και τις πρώτες αντιδράσεις των εκπροσώπων των ομάδων.
Σε κάθε όμιλο θα βρίσκεται μία ομάδα από κάθε επίπεδο (με τους γνωστούς περιορισμούς) και θα σχηματιστούν τέσσερα γκρουπ των 6 ομάδων το καθένα. Οι τέσσερις πρώτες κάθε ομίλου προκρίνονται στο ΤΟΡ-16. Η Ευρωλίγκα, μετά την κλήρωση θα ανακοινώσει επίσης τις ημερομηνίες και το πρόγραμμα.

Σε ό,τι αφορά στους προκριματικούς το Μαρούσι θα αντιμετωπίσει μία εκ των ομάδων του 2ου επιπέδου σε πρώτη φάση (Χέμοφαρμ- Μπουντιβέλνικ- Νίμπουρκ ή Λε Μαν).
Για πρώτη φορά στα προκριματικά της Ευρωλίγκα συμμετέχουν 16 ομάδες εκ των οποίων οι δύο που θα «επιβιώσουν» από τους τρεις προκριματικούς γύρους θα «κλείσουν» την 24άδα των εκλεκτών!

Τα επίπεδα της Ευρωλίγκα

1ο επίπεδο: ΤΣΣΚΑ Μόσχας- Ολυμπιακός- Μπαρτσελόνα- Κάχα Λαμποράλ
2ο επίπεδο: Σιένα- Παναθηναϊκός- Μακάμπι Τελ Αβίβ- Ρεάλ Μαδρίτης
3ο επίπεδο: Παρτιζάν- Βαλένθια- Μάλαγα- Λιέτουβος Ρίτας
4ο επίπεδο: Φενέρμπαχτσε- Πρόκομ- Εφές Πίλσεν- Ρόμα
5ο επίπεδο: Ζαλγκίρις Κάουνας- Τσιμπόνα- Μιλάνο- Μπάμπεργκ
6ο επίπεδο: Ολίμπια Λιουμπλιάνα- Σολέ- Ομάδα Προκριματικού- Ομάδα Προκριματικού

Τα επίπεδα των ομάδων των προκριματικών της Ευρωλίγκα
1ο επίπεδο: Άλμπα Βερολίνου- Βιλερμπάν- Κίμκι- Ούνικς Καζάν
2ο επίπεδο: Χέμοφαρμ- Μπουντιβέλνικ-Νίμπουρκ- Λε Μαν
3ο επίπεδο: Χάποελ Γκαλίλ- Μαρούσι-Σαρλερουά- Μπάνβιτ
4ο επίπεδο: Καζέρτα- Μπούντουτσνοστ- Ροάν-Γκρόνιγκεν

Το Eurocup

Σε ότι αφορά στο Eurocup η ελληνική εκπροσώπηση σε ομίλους της κανονικής περιόδου προς το παρόν περιορίζεται στον Πανελλήνιο αλλά μπορεί να φθάσει τις τρεις ομάδες (αν ο Άρης ή ο ΠΑΟΚ περάσουν από τη διαδικασία των προκριματικών) ή τις τέσσερις αν το Μαρούσι δεν τα καταφέρει στους προκριματικούς της Ευρωλίγκα. Στους ομίλους της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης συμμετέχουν οι: Όλντενμπουργκ- Πανελλήνιος-Σιαουλάι- Βλοκλάβεκ- Κάχασολ-Εστουδιάντες- Ρίγα- Γκέτιγκεν- Κράσνιε Κρίλια και Καντού.

Σ’ αυτές τις 10 ομάδες θα προστεθούν οι 14 που θ’ αποκλειστούν από τα προκριματικά της Ευρωλίγκα και οι 8 που θα περάσουν από τον προκριματικό γύρο της διοργάνωσης όπου συμμετέχουν 16 ομάδες, προκειμένου να σχηματιστούν οι 32 που θα χωριστούν σε 8 ομίλους των τεσσάρων ομάδων!

Αστείες εικόνες: Τι έκανε το "παλικάρι" .......

Μα καλά. Είναι δυνατόν να μην σκέφτηκε σοβαρά "το μετά" από αυτό που σκέφτηκε να κάνει????

Λογικά το παλικάρι θα πρέπει να έχει τεράστιο πρόβλημα καλοκαιριάτικα....

Δείτε τον. Έβαλε.......










...... ΤΟΝ ΣΤΗΘΟΔΕΣΜΟ ΑΠΟ ΜΠΙΚΙΝΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.....

ΙΔΟΥ O ΑΝΤΡΑΣ......

Ο ΣΩΣΤΟΣ.......

Ο ΠΡΟΣΤΥΧΟΣ....


Διαγωνισμός από τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών.

Ο Εμπορικός σύλλογος Φιλιατρών ανοίγει μια νέα σελίδα στην πορεία του με σκοπό τον επαναπροσδιορισμό της εμπορικής κίνησης αλλά και της σωστής αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης.
Οι κινήσεις θα είναι άμεσες και ουσιαστικές κεντρίζοντας σε τακτά χρονικά διαστήματα το ενδιαφέρον όλων μας.
Ψάχνοντας την ταυτότητα της πόλης μας κάνουμε έναν διαγωνισμό για το καλύτερο σλόγκαν που θα συνοδεύει την πόλη μας παντού.
Θέλουμε να είναι σύντομο, έξυπνο αλλά .........

με έννοια.
Λογότυπο που θα έχει μέσα του την εμπορικότητα της πόλης μας.

Ενα απλό παράδειγμα.

"ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ....ΜΕ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ!!"

Συμμετέχουμε όλοι στέλνοντας την ιδέα μας προς το ΚΕΠ Φιλιατρών για τον διαγωνισμό του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών με το ονοματεπώνυμο σας, και ένα τηλέφωνο κινητό ή σταθερό για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Ο νικητής θα βραβευθεί με το ποσό των 100 ευρώ σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Φιλιατρών την 17η Ιουλίου 2010 και ώρα 20:30.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Πρόεδρος Νίκος Φάμπας: 2761 0 32436
Αντιπροέδρος Αθανάσιος Σωτηρόπουλος: 2761 0 33 345

Καλή επιτυχία σε όλους μας για το καλό και την ανάπτυξη της πόλης μας.
Ευχαριστούμε πολύ

Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών

Πνίγηκε ηλικιωμένη στην Ηλεία

Νεκρή ανασύρθηκε χθες το μεσημέρι μία 78χρονη χθες, στη θαλάσσια περιοχή «Σκαφιδιά» Ηλείας.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίσθηκε στις 02:00 το μεσημέρι στην εν λόγω περιοχή και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από ......

τη Λιμενική Αρχή Κατάκολου.

Η αγωγή «μαμούθ» της Όλγας Φαρμάκη

Πριν από μερικούς μήνες η Όλγα Φαρμάκη είχε ένα ατύχημα με το πολυτελές αυτοκίνητό της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και η ίδια.

Οι προστατευτικοί αερόσακοι του αυτοκινήτου δεν άνοιξαν ποτέ και το γνωστό μοντέλο κατέθεσε αγωγή στην κατασκευάστρια εταιρία ζητώντας το ιλιγγιώδες ποσό των 236.306€.

Έγιναν προσπάθειες από την πλευρά της .........

εταιρίας να φτάσουν σε μια συμβιβαστική λύση εκτός δικαστηρίων, αλλά πρόσφατα οι διαπραγματεύσεις τελείωσαν και η Όλγα Φαρμάκη δεν απέσυρε την αγωγή και προτίθεται να πάει στα δικαστήρια και να διεκδικήσει το δίκιο της.

Η συνέχεια στην Ευελπίδων λοιπόν…

ΠΗΓΗ: gossip-tv

Προειδοποίηση ΕΦΕΤ για κλεμμένες και ακατάλληλες παρτίδες φέτας

Παρτίδες τυριού φέτας μπορεί να διακινούνται χωρίς επισήμανση ή με άλλη επωνυμία και παραποιημένα στοιχεία, όπως ενημερώνει ο ΕΦΕΤ με έγγραφό του σχετικά με δοχεία φέτας που έχουν κλαπεί ενώ σημειώνει ότι μεταξύ αυτών υπάρχουν στο στάδιο της ωρίμανσης, παρτίδες οποίες χαρακτηρίζονται ακατάλληλες για κατανάλωση, λόγω μη ολοκλήρωσης του απαιτούμενου χρόνου ωρίμανσης τους.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο εφαρμογής ........

της κοινοτικής νομοθεσίας, ενημερώθηκε από τη γαλακτοκομική επιχείρηση «Ιωάννης Μιχ. Πρέμτσης» με έδρα το Δ. Δ. Λάκκας του Δήμου Κύρρου, του Νομού Πέλλας και κωδικό αριθμό έγκρισης 38.143 ότι εκλάπησαν δοχεία τυριού ΦΕΤΑΣ ΠΟΠ, παραγωγής του εν λόγω τυροκομείου, τα οποία πιθανόν διακινούνται στην ελληνική αγορά. Μεταξύ των δοχείων αυτών υπάρχουν παρτίδες τυριού φέτας στο στάδιο της ωρίμανσης, οι οποίες χαρακτηρίζονται ακατάλληλες για κατανάλωση, λόγω μη ολοκλήρωσης του απαιτούμενου χρόνου ωρίμανσης τους.

Πρόκειται για τις παρτίδες με ημερομηνίες παραγωγής 6/6/2010 και αύξοντες αριθμούς ΦΕ: 4300 - 4346, 8/6/2010 - ΦΕ: 4347 - 4391, 12/6/2010 - ΦΕ: 4436 - 4478.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώνει τις αλυσίδες τροφίμων και τα λοιπά καταστήματα τροφίμων χονδρικής και λιανικής πώλησης, τις τοπικές αγορές, τις ταβέρνες, εστιατόρια και λοιπά καταστήματα μαζικής εστίασης σχετικώς με την προμήθεια τυριού φέτας, καθώς οι συγκεκριμένες παρτίδες μπορεί να διακινούνται χωρίς επισήμανση ή με άλλη επωνυμία και παραποιημένα στοιχεία.

Επιπλέον, ενημερώνει τους καταναλωτές να μην αγοράζουν τυρί φέτα από τις παραπάνω παρτίδες της συγκεκριμένης εγκατάστασης ή εφόσον έχουν προμηθευτεί ήδη να μην το καταναλώσουν.

Αρχή Προστασίας Δεδομένων: Θέτει περιορισμούς στην απογραφή των Δημοσίων Υπαλλήλων

Περιορισμούς στην συλλογή στοιχείων κατά την απογραφή του προσωπικού του Δημοσίου, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α' και β' βαθμού η οποία προβλέπεται από την από 4.6.2010 κοινή υπουργική απόφαση (Εσωτερικών και ΟΙκονομικών) θέτει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα με την υπ' αριθμόν 43/2010 απόφασή της.

Η Ανεξάρτητη Αρχή επελήφθη αυτεπαγγέλτως αλλά και κατόπιν καταγγελίας της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος και ενός πολίτη.

Κατά την απογραφή θα γίνεται ............

επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των δημοσίων κ.λπ. υπαλλήλων τα οποία και θα καταχωρούνται σε ηλεκτρονική βάση δεδομένων που θα τηρείται από τη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με την απόφαση της Αρχής δεν πρέπει να συλλεγούν και να τύχουν περαιτέρω επεξεργασίας κατά την απογραφή τα στοιχεία που δεν συνδέονται με τη μισθοδοσία των υπαλλήλων του Δημοσίου, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και των ΟΤΑ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση της Αρχής, "ως αναγκαία και πρόσφορα δεν μπορούν να θεωρηθούν ο βαθμός και η βαθμολογία του τίτλου σπουδών, το θέμα του διδακτορικού τίτλου, ο βαθμός του μεταπτυχιακού τίτλου και άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου".

Ακόμη, τα στοιχεία τα σχετικά με "τις ξένες γλώσσες, τις επιμορφώσεις, τους επαίνους-μετάλλια κρίνονται καταρχήν μη αναγκαία και πρόσφορα για την επίτευξη του σκοπού της μισθοδοσίας των απασχολουμένων στο Δημόσιο, εκτός εάν από ειδικές διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας τα παραπάνω στοιχεία συνδέονται με την καταβολή επιδομάτων σε συγκεκριμένες κατηγορίες υπαλλήλων".

Παράλληλα, σύμφωνα με την Αρχή δεν μπορεί να συμπεριλαμβάνονται εάν υπάρχει γνώση ηλεκτρονικού υπολογιστή ή όχι όπως και ότι από τις πειθαρχικές ποινές επιτρέπεται να καταχωρούνται μόνο εκείνες που αφορούν τη στέρηση των αποδοχών οι οποίες συνδέονται με τη μισθοδοσία των υπαλλήλων. Όσον αφορά τον αριθμό φορολογικού μητρώου, το έτος του εκκαθαριστικού και τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής της ΔΕΗ, η Αρχή έκρινε ότι είναι χρήσιμα για την ταυτοποίηση των απογραφομένων.

Ακόμη, η Αρχή αναφέρει ότι πρέπει να ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας από τους υπεύθυνους της ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων ώστε να διασφαλίζουν "τουλάχιστον τους ακόλουθους κινδύνους: α) την αποφυγή διάδοσης στοιχείων σε τρίτους κατά τη χρήση της εφαρμογής φυλλομετρητή Διαδικτύου (web browser) από κάθε χρήστη, β) τη μη ακριβή διαπίστευση, ταυτοποίηση ή εξουσιοδότηση των χρηστών της εφαρμογής, εκτός των απογραφόμενων, γ) τη μη ασφαλή αυθεντικοποίηση των χρηστών αυτών και δ) τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα αποθηκευμένα δεδομένα από τους χρήστες της εφαρμογής και τους διαχειριστές των διακομιστών όλων των επιπέδων".


Goin Through - Μπορώ κι εγώ feat. Ισορροπιστής

Σήμερα η μουσική μας καλημέρα συνοδεύεται με ένα πολύ ωραίο τραγούδι των Goin Through - "Μπορώ κι εγώ"
Καλημέρα σας. Καλά να περνάτε.





Μεσσηνιακές εφημερίδες της 8ης Ιουλίου 2010

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.