Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Ειδική στα by pass η επιτροπή ΔΙΟΔΙΑ STOP. Δεν πρέπει να πληρώνουμε διόδια πουθενά.

Ειδικοί στα τριπλά By pass έχουν γίνει οι αγωνιστές για την κατάργηση των διοδίων.
Τον τελευταίο καιρό κάνουν οι επιτροπές αγώνα συνεχή τριπλά by pass στα διόδια ανα την Ελλάδα. Σκοπός τους είναι να ενημερώσουν τον κόσμο στους λόγους που δεν πρέπει να πληρώνουμε τα διόδια και απλά να ανοίγουμε την μπάρα (όπως ανοίγουμε μια πόρτα) και να περνάμε Ελεύθερα χωρίς να δώσουμε απολύτως κανένα στοιχείο και χωρίς να ανοίγουμε συζήτηση με κανέναν υπάλληλο.

Μια τέτοια κινητοποίηση από τις εκατοντάδες έκαναν την παραμονή των Χριστουγέννων στα διόδια της Ελευσίνας, της Αττικής οδού, στις Αφίδνες ενώ το ίδιο γίνεται από μεμονωμένους πολίτες σε όλη την Ελλάδα.
"Αρνούμαστε να πληρώσουμε διόδια. Αρνούμαστε .........

να πληρώσουμε την κρίση σας" λένε οι επιτροπές κατα των διοδίων.
Αξίζει να τονιστεί ότι ακόμα και στον σταθμό διοδίων να βρίσκεται αστυνομία, πάλι μπορούμε να ανοίξουμε την μπάρα και να συνεχίσουμε τον δρόμο μας χωρίς να μας ενοχλήσουν οι αστυνομικοί καθώς δεν διαπράττεται κάποιο αδίκημα η καμιά παράβαση.
Απλά ανοίγουμε την μπάρα όπως ανοίγουμε μια πόρτα σπρώχνοντας την και φεύγουμε.
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

Πολύ πλούσιο υλικό υπάρχει στο blog τους Επιτροπές Διόδια STOP.

Στην τελευταία τους δημοσίευση αναφέρουν:

Την παραμονη Χριστουγεννων πραγματοποιηθηκαν μαζικότατα ανοίγματα διοδιων σε όλη την Ελλάδα απο τις Επιτροπες Αγώνα κατοικων, πολιτων και εργαζομένων ενάντια στα διοδια-Πανελλαδικο Συντονιστικο.
Στην Αττικη στα πλαισια του "τριπλου by pass No 2" απελευθερώθηκαν οι δρόμοι στην Ελευσίνα-Ολυμπία οδός, στην Ελευσίνα-Αττική οδός και στις Αφίδνες-Νέα οδός.


Δείτε τα σχετικά Video.





1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.