Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Δήμος Τριφυλίας: 1η Δεκέμβρη τα επίσημα αποτελέσματα

Την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου θα γίνει η επικύρωση των αποτελεσμάτων των εκλογών στο Δήμο Τριφυλίας, σε δημόσια συνεδρίαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας στις 12 το μεσημέρι, σύμφωνα με τη χθεσινή υπ’ αριθμ. 40/2010 Πράξη της προέδρου Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, κυρίας Σοφίας Λιγνού.

Στην Πράξη αναγράφεται:
«Η πρόεδρος Πρωτοδικών Κυπαρισσίας Σοφία Λιγνού ορίζω, σύμφωνα με το άρθρο 44 Ν. 3852/2010, χρονολογία δημόσιας συνεδρίασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας για την επικύρωση των αποτελεσμάτων της εκλογής της 7ης Νοεμβρίου 2010 και της επαναληπτικής εκλογής της 14ης Νοεμβρίου 2010 για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών στο Δήμο Τριφυλίας του Νομού Μεσσηνίας, καθώς και την ανακήρυξη του επιτυχόντος και των .........

επιλαχόντων συνδυασμών, του δημάρχου, των τακτικών και αναπληρωματικών δημοτικών συμβούλων κάθε συνδυασμού, των τακτικών και αναπληρωματικών συμβούλων της κάθε εκλογικής περιφέρειας κάθε συνδυασμού, των τακτικών και αναπληρωματικών συμβούλων των δημοτικών κοινοτήτων, των συμβούλων των τοπικών κοινοτήτων, των εκπροσώπων των τοπικών κοινοτήτων και των αναπληρωματικών τους, την 1η Δεκεμβρίου 2010, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12, τόπο δε το κατάστημα του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας».

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.